האם לנתק מכשירים נוספים מהווי פיי בעת הקלטת תעבורה.
-
הקלטת תעבורה עובדת על בסיס המכשיר שאיתו מבצעים את ההקלטה, כך שאין בעיה אם יש מכשירים נוספים שמחוברים לאותה הרשת.
או על בסיס החיבור לנטפרי, כך שאם יש מכשירים נוספים שמחוברים לאותה הרשת זה עלול להפריע להקלטת תעבורה. -
@מאןדהו זה מקליט מכל המכשירים ברשת.
-
בנוסף יש לציין שההקלטה מתייחסת לחיבור האינטרנט בה היא מבוצעת ללא כל תלות בחשבון (האם החיבור משוייך לו או בכלל חשבון אחר).
באמת כדאי לעשות ערך מיוחד על הקלטת תעבורה בויקי. -
@נטפריס באמת שמתי לב לזה ותמהתי קצת כי אני יכול בצורה זו לעקוב אחרי גלישה של אחרים ברשת.
האמת היא שבכל מקרה אפשר לעקוב אחרי בקשות DNS ותעבורה לא מוצפנת, אבל הקלטת נטפרי מוסיפה את ה-URL המלא (או כמעט מלא? לא בדקתי בדיוק).
האם נשקלה האפשרות להוסיף הגדרה שמגבילה את האפשרות לעשות הקלטה לבעל החשבון? -
@yzahn לכאורה צריך את הסיסמה של בעל החשבון לא?
-
@נטפריס אמר בהאם לנתק מכשירים נוספים מהווי פיי בעת הקלטת תעבורה.:
בנוסף יש לציין שההקלטה מתייחסת לחיבור האינטרנט בה היא מבוצעת ללא כל תלות בחשבון (האם החיבור משוייך לו או בכלל חשבון אחר).
באמת כדאי לעשות ערך מיוחד על הקלטת תעבורה בויקי.וגם להוסיף את זה בהוראות של נטפרי להקלטת תעבורה. משהו כמו המלצה: כדאי לנתק מכשירים נוספים מהאינטרנט בעת ביצוע הקלטת תעבורה.
-
@a0533057932 אמר בהאם לנתק מכשירים נוספים מהווי פיי בעת הקלטת תעבורה.:
@yzahn לכאורה צריך את הסיסמה של בעל החשבון לא?
זה דורש סיסמא של חשבון כלשהו בנטפרי. כל אחד יכול לפתוח חשבון ואז להקליט תעבורה...
-
@memgd לכאורה אכן כך.
פתחתי עכשיו חשבון חדש שאינו קשור לחיבור שלי וניתן להקליט איתו הקלטת תעבורה.
(אגב, איך זה עובד?) -
@yzahn אמר בהאם לנתק מכשירים נוספים מהווי פיי בעת הקלטת תעבורה.:
@נטפריס באמת שמתי לב לזה ותמהתי קצת כי אני יכול בצורה זו לעקוב אחרי גלישה של אחרים ברשת.
האמת היא שבכל מקרה אפשר לעקוב אחרי בקשות DNS ותעבורה לא מוצפנת, אבל הקלטת נטפרי מוסיפה את ה-URL המלא (או כמעט מלא? לא בדקתי בדיוק).
האם נשקלה האפשרות להוסיף הגדרה שמגבילה את האפשרות לעשות הקלטה לבעל החשבון?בהגדרות האישיות ניתן למנוע את האפשרות להקלטת תעבורה.
-
@מאןדהו אמר בהאם לנתק מכשירים נוספים מהווי פיי בעת הקלטת תעבורה.:
(אגב, איך זה עובד?)
לדעתי זה מקליט מהמכונת סינון
-
@חינמי אני הצלחתי להקליט הקלטת תעבורה מחשבון שאינו משויך לחיבור שלי. (אין לי אינטרנט לא מסונן כדי לבדוק אם גם שם ניתן להקליט)
-
כתוב גם בויקי
השבת הקלטת תעבורת אינטרנט - משתמשים ברשת האינטרנט שלכם לא יוכלו להקליט את תעבורת האינטרנט.