נטפרי נפל
-
נפילה זה לשון מושאלת.
למה אתם קוראים נפילה. מה ההתרחשות?https://mitmachim.top/topic/17624/שגיאה-אין-רשת-בפיירפוקס-על-אובונטו-עם-סינון-נטפרי?_=1611570060068
-
@magicode
זה קרה שוב היום לפני כשעה
לא היה אינטרנט ב019 קווי (אם תשתית בזק) -
גם לי נפל למשך כחצי שעה ללא יכולת גלישה עד לפני כעשרים דקות. ספק 019
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode לא היה אפשרות לגלוש בכלל, התקשרתי ל019 והם אמרו שאין בעיה אצלם אלא בנטפרי.
לאחר חצי שעה נפתחו דפים אבל הם הוצגו ריקים ולא היה את השלוש נקודות של התגית
לאחר עוד 15 דק' בערך הכל חזר כרגיל
יצויין שאני על אינטרנט קווי -
מעניין לציין שהאינטרנט הסלולרי שלהם לא קרס באותו הזמן
-
הערב בשעה 10 בערך שוב לא היה רשת לכרבע שעה.
הייתי באמצע לנהל דיון עם כ30 משתתפים והיה לא נעים, כולם המתינו...
רק חייב לציין את דבריו של @מישהו12 למעלה, נזכרים רק כיש תקלה...
בהחלט גם הזדמנות לומר תודה על כל הזמן התקין והנפלא. -
עכשיו נופל לי איזשהו אסימון,
חבר פנה אליי והתלונן על בעיות קליטה - 019, תמיד המצב אצלו לא הכי טוב, אבל לאחרונה זה התבטא בכך שהרשת נופלת לגמרי ולא מופיע כלל סימון קליטה, no service. וחוזר חלילה. חשבתי שזה פשוט בעיית קליטה כמו שיש אצלו תמיד ורק תסמינים חריפים יותר. אז אולי זו הייתה בעיה שלא קשורה לרמת הקליטה במיקומו, אלא בעיה רוחבית כמו האחרים שמתלוננים.
בכל מקרה, מה שפתר את הבעיה אצלו היה לפנות ל019 ולבקש מהם שיעבירו את הקו שלו לקליטה של פלאפון. מאז שהעבירו לפלאפון - השקט חזר לשרור.
מצד שני זה לא נראה קשור לבעיות שהעלו כאן, שכן כתבו שהבעיה מופיעה גם בחיבור קוי. -
עכשיו נופל לי איזשהו אסימון,
חבר פנה אליי והתלונן על בעיות קליטה - 019, תמיד המצב אצלו לא הכי טוב, אבל לאחרונה זה התבטא בכך שהרשת נופלת לגמרי ולא מופיע כלל סימון קליטה, no service. וחוזר חלילה. חשבתי שזה פשוט בעיית קליטה כמו שיש אצלו תמיד ורק תסמינים חריפים יותר. אז אולי זו הייתה בעיה שלא קשורה לרמת הקליטה במיקומו, אלא בעיה רוחבית כמו האחרים שמתלוננים.
בכל מקרה, מה שפתר את הבעיה אצלו היה לפנות ל019 ולבקש מהם שיעבירו את הקו שלו לקליטה של פלאפון. מאז שהעבירו לפלאפון - השקט חזר לשרור.אצלי כל הזמן היה קליטה, ואפילו בזמן שהיתה בעיה-היא הייתה רק בלינוקס.בוינדוס גלשתי חופשי (netfree)
-
-
איטיות ב019...
-
@מעמד ניתן
להתקשר לחברה ולבקש לעבור לקליטת פלאפון -
@מעמד ל019 יש שני אפשרות של קליטה לפי התגובות כאן
-
@מעמד
זה דבר חדש אצלהם שאפשר להחליט בסימים של 019 על איזה אנטנות הם יהיו או של פרטנר או של פלאפון -
@מעמד
זה דבר חדש אצלהם שאפשר להחליט בסימים של 019 על איזה אנטנות הם יהיו או של פרטנר או של פלאפוןוזה באמת משנה את המהירות או שזה בעיקר תלוי בנטסטיק שיש לי ?
אם יש לי נטסטיק דור 3 על פרטנר, עם אני אחליף לאנטנות של פלאפון זה יהיה קצת יותר מהר או בנטסטיק הזה זה תמיד יהיה איטי כי הוא דור 3 ? -
מישהו חווה נפילות היום ב019 קווי? בסביבות 12 בצהריים, וגם בדקות האחרונות.
-
@yonig20 אני, בפעם השלישית והרביעית בימים האחרונים.
-
-
לאחר מחקר ארוך ומיגע מאוד.
הנפילות ב 019 הם כנראה בעיה איפה שהיא בתוכנת הסינון של נטפרי.
זה משפיע רק על חלק מהלקוחות.
אנחנו עובדים לאתר את התקלה. להבנתנו התקלה הגיעה כתוצאה מריבוי משתמשים.
אנחנו עובדים במרץ לאתר את התקלה.
דרוש פה הרבה סיעתא דשמיא. -
@magicode תודה רבה!