למשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח
-
@משוש
מכיוון שרוב הפריסה בארץ היא על 100 mb צפונה. אנחנו מתמקדים בשיווק חבילות עם גלישה מהירה . ובקרוב גם על סיבים -
@יוסי-תקשורת אני הייתי רוצה לראות כאן לכידת מסך של משתמש שמשתמש עם הבאנדל שלכם, ולראות את מהירות העלאה ובעיקר את מהירות הפינג.. כי בתכלס, אני גולש כיום במהירות של 100mb, ובמחיר זול יותר..
-
הנה צילום מסך אני לקוח בבאנדל של יוסי תקשורת (פרטנר)
יש לי מהירות של 40 מגה בתשתית וזה מה שאני מקבל בפועל
(זה הרבה יותר בהשוואה לספק הקודם שהייתי בו)
ממש מרוצה!!! -
שלום וברכה איש יקר
אני יכול להציע לך משהו יותר קל ופשוט
מכיוון שראיתי שרשמת בנושא אחר שיש לך בעיות עם הספק הנוכחי שלך .
אני יציע לך 7 ימים ראשונים נסיון ללא עלות - אם לא יהיה לך טוב תוכל לחזור לספק הנוכחי שלך.
אגב המעבר הוא מאוד קל ופשוט וללא צורך בהחלפת ציוד כלשהו - הכל מתבצע מרחוק.שלח לי מייל למחלקת מכירות : shop@yossi-tikshoret.co.il ונשמח לתת לך שירות
-
@נ-חיים אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
הנה צילום מסך אני לקוח בבאנדל של יוסי תקשורת (פרטנר)
יש לי מהירות של 40 מגה בתשתית וזה מה שאני מקבל בפועל
(זה הרבה יותר בהשוואה לספק הקודם שהייתי בו)
ממש מרוצה!!!מהירות העלאה שלך גבוהה מאוד לתשתית,
גם מהירות פינג 10 לא מוצאים בהרבה מקומות,
זה מראה על איכות. -
-
עישתי לפני תקופה,
והיה ממש ממש גרוע,
בקושי 15 ו 0.9 בחיבור קווי, יוסי תקשורת אמרו לי שזה בזק, בזק אמרו - הספק
ובמשך 3 שבועות פשוט לא השתמשתי כמעט,
בימים האחרונים חזרתי לעבוד מהמשרד שלי, חיבור קווי , בלי שעשיתי שום שינוי ועובד ממש חלקהאם שיניתם משהו?
-
@git
כמו שנאמר לך בשיחת טלפון . פתחו קריאה ממול בזק וככל הנראה שהתקלה בארון התקשרות האזורי שלך טופלה עי בזק.שמחים לראות שב"ה הדברים עובדים ומטופלים כהלכה
-
@יוסי-תקשורת היום הציעו לי להתחבר
-
@יוסי-תקשורת
יש חדש בנושא חבילה עם דקות שיחה בפרטנר?במצב העכשווי אין חברה שמציעה שירותי טלפוניה ללא התניה של הצטרפות לאינטרנט שלהם, (גם נטוויזן כבר לא נותנים שירותי טלפון, הם אפי' מבטלים מנויים קודמים בכל מיני צורות)
-
טרם
-
@מן-המודיעין אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
(גם נטוויזן כבר לא נותנים שירותי טלפון, הם אפי' מבטלים מנויים קודמים בכל מיני צורות)
כן?! זה בכלל חוקי?!
אתה מכיר כאלו מקרים מנסיון,?? -
@aiib
כן, מכיר מקרוב..
קרוב משפחה שהאשראי שלו חזר, (בגלל בעיה טכנית)
ולא שם לב למכתבים ששלחו לו על כך נתקו אותו ואח"כ לא הסכימו בשום אופן להחזיר את התכנית,
בתוך הדברים נאמר לו שזה המגמה כרגע, וגם לולי הניתוק שלו זה היה מגיע בהמשך, -
@מן-המודיעין לדעתי החבילה שלהם היא ללא תאריך תפוגה או לפחות כמה שנים שזה אומר שהם לא יכולים לסלק אותך.
אצל בן משפחתך מכיוון שהוא לא שילם אז החשבון שלו התבטל ממילא א"כ מדובר רק על לקוחות חדשים.חבל בשבילם... הם הפסידו לקוחות רבים של נטפרי...
-
@aiib
ואוו נתקלתי ב שלושה סיפורים כאלה השבוע,
אחרי בעיות גביה הם הסכימו להחזיר את הקו לפי תוכנית חדשה שהמחיר שלה אחרי 12 חודש עולה
מסתבר שזה ממש תופעהס
-
@יוסי-תקשורת אבל הכל רק לאחר בעיות גביה
-
אבל לי עולה כיום 100 מגה (בRL) 86 שקל ספק ותשתית, על תשתיות בזק. אצלך יעלה לי הרבה יותר אותו דבר לכאורה. @יוסי-תקשורת למה שאני יעבור אליך?
-
@צדיק-תמים אתה בטוח שאתה משלם 68 על 100 מגה? המחיר הוא 89.
-
@yonig20 התבלבלתי בסדר המספרים. אבל הסכום שמופיע לי בקבלה הוא 86.
-
@צדיק-תמים
אין הנחתום וכ"ו.... אבל אני נותן ללקוחות המרוצים שלנו לתת לך תשובה, עיין כאן