VPN בווינדוס 10
-
@chocolate אמר בVPN בווינדוס 10:
התוכנה הזאת
http://filehippo.com/download_autovpnconnect/download/d2e705d596ba85b3c4c8ed1a7bdd32aa/
מחבר ה vpn אוטומטיאכן כן. זו אותה תוכנה ש..
@ש.-סמט אמר בVPN בווינדוס 10:בקיצור, בווינדוס 10 התוכנה לא עובדת...
משהו יודע למה?? -
@5566NEWbrs
בהנחה שאני עובד על ה-VPN שקיבלתי מ-ClickOne שהוא קובץ נפרד (בסיומת PBK), אפשר לסדר גם לו הפעלה אוטומטית?
הבעיה היא שכשמפעילים אותו נפתח חלון עם הפרטים ואז לוחצים התחבר וכו'. האם יש דרך לחיבור אוטומטי ללא כל התהליך? -
-
@5566NEWbrs
במילים אחרות הוא ישתמש בפרטי הקובץ להגדרת החיבור?
לא ממש הבנתי.
אם תוכל לפרט בדיוק את מה שצריך לכתוב זה יהיה מעולה. (בטוח יותר טוב ממה שאני אצליח להבין.)
אבל שוב, הנקודה היא לחסוך את כל לחיצות ה"התחבר" וכו' שקיימות בקובץ ה-PBK. כלומר שחיבור לאינטרנט יבצע התחברות ל-VPN (באמצעות הקובץ או פרטיו) ללא שום לחיצה.
יש מצב? -
@dLive
@dLive אמר בVPN בווינדוס 10:@5566NEWbrs
במילים אחרות הוא ישתמש בפרטי הקובץ להגדרת החיבור?כן.
אבל שוב, הנקודה היא לחסוך את כל לחיצות ה"התחבר" וכו' שקיימות בקובץ ה-PBK. כלומר שחיבור לאינטרנט יבצע התחברות ל-VPN (באמצעות הקובץ או פרטיו) ללא שום לחיצה.
יש מצב?כן. בהמשך למה שכתבתי למעלה, אני מדבר ביחס לחלק א' סעיף 2.
במקום מה שכתוב שם אתה צריך לכתוב במילה vpn את שם החיבור כפי שהוא כתוב בתוך הקובץ pbk. לדוגמה:
אם תפתח את הקובץ בפנקס רשימות תראה שיש שם בהתחלה סוגריים מרובעות וכתוב בפנים אורי וירטואל ישראל. זהו שם החיבור. אני אעלה קובץ דוגמה, ושם שיניתי את זה לאנגלית. אם זה יותר ממילה אחת צריך לכתוב את זה עם מרכאות (" ") לפני ואחרי.
אחר כך כתוב את שם המשתמש שלך, ואחר כך את הסיסמה, ואחר כך כתוב: phonebook/
ואחרי זה את הנתיב המלא של הקובץ הנ''ל. אם הוא באותה תיקייה אתה יכול לכתוב רק את שמו.
דוגמה מצורפת.
כמובן להמשיך בסעיף 3, וכן הלאה.
כדי להפעיל את אותו קובץ אוטומטית אתה צריך להמשיך לפרק ב'.. -
@5566NEWbrs
The system could not find the phone book entry for this connection.
לא הצלחתי, זו השגיאה שמופיעה.אבל למה שלא תעשה א"ז אתה פעם אחת ותפיץ את הקובץ?
שים את קובץ ה-PBK ואת ה-bat ואת המשימה במיוצאת ל-XML התיקייה אחת ותעלה אותה מכווצת. אפשר לצרף לתיקייה מדריך שיסביר היכן להכניס את הפרטים האישיים ואיך לייבא את המשימה.
את התיקייה המחולצת יש לשים בכונן C, וכל ההגדרות יובילו אל C/uri-vpnNetFree והקובץ הספציפי (גם נתיב ה-pbk בקובץ ה-bat, וגם נתיב ה-bat במשימה).
לא רעיון מוצלח? -
פוסט זה נמחק! -
@dLive אמר בVPN בווינדוס 10:
@5566NEWbrs
לא הצלחתי, זו השגיאה שמופיעה.האם השתמשת בקובץ הpbk שלך או בקובץ המצורף? האם שם החיבור (phone book entry) מתאים למה שכתוב בתוך הסוגריים המרובעים בקובץ הpbk שברשותך?
אבל למה שלא תעשה א"ז אתה פעם אחת ותפיץ את הקובץ?
שים את קובץ ה-PBK ואת ה-bat ואת המשימה במיוצאת ל-XML התיקייה אחת ותעלה אותה מכווצת. אפשר לצרף לתיקייה מדריך שיסביר היכן להכניס את הפרטים האישיים ואיך לייבא את המשימה.
את התיקייה המחולצת יש לשים בכונן C, וכל ההגדרות יובילו אל C/uri-vpnNetFree והקובץ הספציפי (גם נתיב ה-pbk בקובץ ה-bat, וגם נתיב ה-bat במשימה).
לא רעיון מוצלח?קובץ xml לא יתאים ממחשב למחשב. כל מחשב והפרטים שלו. אז שוב צריך להדריך מה לשנות וכו'. גם בלי קשר למיקום הקבצים.
אני בדרך לעשות תוכנה שתעשה את זה ואז אני חוסך את הקטע של המדריך... -
וואהו
תודה רבה
מאד עזר!!
אני בדרך לעשות תוכנה שתעשה את זה ואז אני חוסך את הקטע של המדריך...
מחכים בשביל החלק השני שאני לא יודע אם הצלחתי
-
@5566NEWbrs אמר בVPN בווינדוס 10:
@dLive אמר בVPN בווינדוס 10:
@5566NEWbrs
לא הצלחתי, זו השגיאה שמופיעה.האם השתמשת בקובץ הpbk שלך או בקובץ המצורף? האם שם החיבור (phone book entry) מתאים למה שכתוב בתוך הסוגריים המרובעים בקובץ הpbk שברשותך?
אבל למה שלא תעשה א"ז אתה פעם אחת ותפיץ את הקובץ?
לא רעיון מוצלח?אני בדרך לעשות תוכנה שתעשה את זה ואז אני חוסך את הקטע של המדריך...
היי, יש כבר משהו שכתבתי אז,
ועכשיו אני בדיוק מסיים משהו שיתממשק עם המתזמן משימות.אולי נעלה לכאן את הקוד מקור?
מישהו יודע איך אפשר לשלוח כאן בהודעה פרטית? -
טוב
בינתיים הנה משהו ישן שכתבתי לעניין הזה
http://955.co.il/app/publish.htmמוזמנים לבדוק ולספר איך זה
תודה -
מה עושה התוכנה הזו?
-
@נחמי7442 אמר בVPN בווינדוס 10:
מה עושה התוכנה הזו?
מחברת את המחשב לVPN גם אם הוא לא מותקן.
יש שם אפשרות להפעלה עם הפעלת המחשב.
זו גרסה לא בשלה לגמר. אבל עובדת. -
תודה רבה זה ממש מעולה
-
@clickone אני יש לי vpn של RL והורדתי את התוכנה, ולא נותן לי לכתוב IP אחר. אם יש לך כזה דבר שאני יוכל לכתוב IP אשמח
-
העלתי עידכון.
תסגור את התוכנה (ע"י לחיצת קליק ימני ע"י השעון ובחירה ב "יציאה מאורי וירטואל")
ותפתח שוב.התוכנה תבקש לעדכן.
תאשר.ואז יתווסף לך R-L ברשימה.
תעדכן אם הסתדר
-
אצלי עובד מצוין בווינדוס 10 התוכנה שהביאו למעלה autoVPN
-
@אאאאאא
לא חייב להיות שלא עבד לו, אולי זה פשווט היה באנגלית או משהו והוא לא הסתדר... -
@clickone אמר בVPN בווינדוס 10:
העלתי עידכון.
תסגור את התוכנה (ע"י לחיצת קליק ימני ע"י השעון ובחירה ב "יציאה מאורי וירטואל")
ותפתח שוב.התוכנה תבקש לעדכן.
תאשר.ואז יתווסף לך R-L ברשימה.
תעדכן אם הסתדר
ראיתי את העדכון. אבל בכל אופן מתחבר, ואחרי כמה שניות מתנתק. אני מצרף תמונה. האם זה אומר שהוא מחובר?
-
נראה שהוא כן מחובר