למשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח
-
אבל לי עולה כיום 100 מגה (בRL) 86 שקל ספק ותשתית, על תשתיות בזק. אצלך יעלה לי הרבה יותר אותו דבר לכאורה. @יוסי-תקשורת למה שאני יעבור אליך?
-
@צדיק-תמים אתה בטוח שאתה משלם 68 על 100 מגה? המחיר הוא 89.
-
@yonig20 התבלבלתי בסדר המספרים. אבל הסכום שמופיע לי בקבלה הוא 86.
-
@צדיק-תמים
אין הנחתום וכ"ו.... אבל אני נותן ללקוחות המרוצים שלנו לתת לך תשובה, עיין כאן -
@יוסי-תקשורת אני מאתמול מנסה להשיג את התמיכה ולא מצליח
שלחתי מייל והתקשרתי והשארתי הודעה... נאדה
יש עומס מיוחד? -
@צדיק-תמים בגלל הבחירות אין שרות לקוחות (במקרה גם אני נסתי לפנות ל019)
-
@צדיק-תמים
כמו ש @י-ב ציין - עקב יום הבחירות [ כל המערכות התפעוליות סגורות] לא היה מענה . -
@יוסי-תקשורת אם יש לי סיב אופטי הספק שלכם יעבוד במהירות שיש לי בחבילה?
-
@יוסי-תקשורת אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
שלום וברכה איש יקר
אני יכול להציע לך משהו יותר קל ופשוט
מכיוון שראיתי שרשמת בנושא אחר שיש לך בעיות עם הספק הנוכחי שלך .
אני יציע לך 7 ימים ראשונים נסיון ללא עלות - אם לא יהיה לך טוב תוכל לחזור לספק הנוכחי שלך.
אגב המעבר הוא מאוד קל ופשוט וללא צורך בהחלפת ציוד כלשהו - הכל מתבצע מרחוק.שלח לי מייל למחלקת מכירות : shop@yossi-tikshoret.co.il ונשמח לתת לך שירות
תודה.
רק עכשיו נכנסתי לכאן מאז.
מקווה שההצעה שלך עדיין בעינה, בעזה"י מיד לאחר החג. -
שלום וברכה חיים
ההצעה עומדת בעינה עדיין -
@יוסי-תקשורת מצוין עשינו את זה קליטה מצוינת והגנה מצוינת.
-
@אחד-מי-יודע אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
והגנה מצוינת.
וזה כבר לא קשור לספק...
-
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים צריך לחזק את ידי נטפרי מתי שניתן
-
עקב כמות הלקוחות המרוצים מהבנאדל פרטנר 100/5 ב 95 במחיר קבוע. אנחנו ממשיכים להציע לכולם שבוע נסיון ללא התחייבות אנחנו בטוחים שתהיו מרוצים.
גם איכות גם שירות וגם מחיר ... -
@אחד-מי-יודע
אין ספק שנטפרי זה אחד מהדברים שהצילו את הדור, לצד לא פחות מגאונות בצורת הסינון וצורת השירות היחודית. -
@יוסי-תקשורת
קודם כל אציין לשבח שהשירות לקוחות שלכם עונה ממש מהר, והם ממש משתדלים לעזור. מקווה שתמשיכו ככה.
רק חבל קצת שהוא מתחיל לעבוד רק מ10 בבוקר. אם יש לי תקלה בשבע בבוקר מה אני אמור לעשות?ועוד משהו, להבנתי אתם לא ממש הספק אלא מתווכים בין נטפרי לפרטנר ופרטנר יושבת על תשתית של בזק. אז כל פעם שיש תקלה יש פה טלפון שבור כי אי אפשר לפנות ישירות לבזק ועד שהם בודקים יכול לקחת כמה שעות. לדוגמה אצלי יש איזו בעיה במהירות כמו שאכתוב בהמשך וכשפניתי לשירות שלכם הוא אמר לי שאי אפשר לבדוק מול בזק מיידית אם יש בעיה ורק אחרי כמה שעות יש תשובה.
דבר שלישי משהו מוזר, אני עברתי אליכם בהתחלה רק לספק ובתשתית נשארתי אצל RL והיה ממש בסדר עם הספק- ספוטנט. אבל אחרי שהתחברתי לבנדל התחילו הבעיות, בהתחלה זה עבד מעולה 40 הורדה חמש העלאה אבל בשעות הצהריים הראוטר התנתק פתאומית מהתשתית ולא הצליח להתחבר, ורק אחרי רבע שעה בערך זה הסתדר אבל מאז המהירות ממש נמוכה.
אני מצרף פירוט שבו אפשר לראות איך מהיום בצהרים המהירות הורדה והעלאה נמוכים משמעותית.
יש איזה תקלה בספק מהצהרים?? -
@יוליוס אמר בלמשתמשי נטפרי מגיע יותר ! גלישה מהירה, מחיר מנצח:
ליכם בהתחלה רק לספק ובתשתית נשארתי אצל RL והיה ממש בסדר עם הספק- ספוטנט. אבל אחרי שהתחברתי לבנדל התחילו הבעיות, בהתחלה זה עבד מעולה 40 הורדה חמש העלאה אבל בשעות הצהריים הראוטר התנתק פתאומית מהתשתית ולא הצליח להתחבר, ורק אחרי רבע שעה בערך זה הסתדר אבל מאז המהירות ממש נמוכה.
אני ממש שמח לשמוע שאת המרוצה מהשירות
בנושא הפניה ממול בזק ישירות - מכיון שמדובר בחבילות שוק סיטונאי כמו בכל מקום הפניה חייבת להיפתחח ע"י פרטנר ממול בזק.
תמיד אנחנו מאפשרים ללקוח את 2 האופציות או באנדל או ספק בלבד - למרות ש 99% אחוז מלקוחות הבאנדל מרוצים תמיד יש חריגים [ חברת התשיתות מנסות לשים מקל בגלגלים וזה לא חדש ולא מהיום]
בכל אופן אני ישמח אם תעביר לי מייל מסודר ל support@yossi-tikshoret.co.il אני יבדוק את הנושא לעומק.
על פניו לפי המוצג כאן יש לך בכתובת הגבלת מהירות מצד בזק ברמת התשתית ואתה לא מקבל את כל הייתרונות של הבנאדל [ 100/5 ] . -
@יוסי-תקשורת באופן כללי במקרה של תקלה הלקוח אמור לפנות אליכם או לפרטנר או לבזק?
אציין שכבר חודש וחצי אני עם הבאנדל שלכם ולא הייתה אף תקלה
והמהירות תמיד יותר גבוהה מהחבילה באזור ה44/5.5 בחבילה של 40/5 -
תמיד בכל מקרה של תקלה פונים אך ורק אלינו!
אנחנו מרכזים את הטיפול ממול הגורם הרלוונטי פרטנר או בזק תשתיות!