בעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב
-
צודק, אבל יותר קל לשבור קיר בידיים מלשבור עיקרון של נטפרי...
-
@אחד-מי-יודע אני לא מדבר על החסימה היא מוצדקת אני מדבר "רק" על העיקרון החדש שהוא לחסום לאלו "שכבר קיים אצלם הקובץ מכל סיבה שהיא" שזה יוצר המון בעיות
-
אמת, הסכמתי.
אבל אני חושש שזה לא יעזור מהסיבה האמורה -
@asherke אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
הבעיה היא כזאת @magicode הבעיה היא :
יש אנשים שקנו או קבלו קורס בנטפרי שיש שם נניח נשים ושותף איתם "בעבר קבצים
וכעת מישהו נוסף קנה ושיתפו איתו כנ"ל ונחסם והוא שלח לבדיקה וכמובן זה נחסם סופית עד כאן הכל טוב ויפה!למה שלאותו מישהו נוסף יחסם והוא יצטרך לשלוח לבדיקה ?
-
בגלל ששיכת אותי אתה כנראה מצפה ממני לתגובה.
אז ככה. קשה לי להבין את ההגיון של הטענה:
"זה צריך להיות חסום אבל אם זה היה פתוח מלפני שנחסמה הפרצה זה אמור להשאר פתוח" -
@magicode התשובה היא: כי זה כבר כעת "אישי שלי" ולא משנה אם הוא "פורסם לציבור" או לא
וזה שעד עכשיו זה היה "צריך" להיות חסום אה"נ אבל אם הוא אצלי עוד לפני השדרוג של "חסימה לקובץ קיים למפרע" הוא בעצם "שלי"
ולכן אולי תשאלו את הרבנים של נטפרי (ועידת הרבנים לביצור חומות הדת בשיתוף מו"ץ דיניי ממנות)
אם בכלל מותר למחוק לשני קובץ כשלא מדובר בדבר מטונף חלילה אלא בדבר שנוגד את מדיניות נטפרי (כמו קורסים לנשים ועוד)?נ.ב. מה אמורים לעשות אלו שרכשו וכעת נחסם להם אחרי שהורידו חצי קורס או יותר האם הם אמורים חלילה להחזיק אינטרנט אחר כדי להוריד???
-
אני חולק על ההגדרות.
הקובץ לא נחשב שלך. הוא שותף איתך.
הקובץ לא נחשב מחוק הוא נחשב שדרך נטפרי אין גישה אליו באינטרנט פרוץ כן תהיה לך גישה אליו. -
@magicode בעניין השאלה לרבנים, אין תגובה?
-
@magicode מה אמרתי לכם?
-
נניח ומישהו שיתף איתי ועם עוד מישהו קובץ בעייתי. המשותף השני דיווח והקובץ נחסם. אני בהחלט רוצה שהקובץ ייחסם גם עבורי, גם אם הוא היה פתוח לי לפני שנחסם.
אולי תוריד את הקבצים הבעייתיים למחשב הפרטי שלך (כל עוד הוא נגיש) במקום להחזיק אותם בענן...
לא חושב שנטפרי צריך לאפשר גישה לקבצים כאלו ברשת. -
@memgd אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
נניח ומישהו שיתף איתי ועם עוד מישהו קובץ בעייתי. המשותף השני דיווח והקובץ נחסם. אני בהחלט רוצה שהקובץ ייחסם גם עבורי, גם אם הוא היה פתוח לי לפני שנחסם.
אולי תוריד את הקבצים הבעייתיים למחשב הפרטי שלך (כל עוד הוא נגיש) במקום להחזיק אותם בענן...
לא חושב שנטפרי צריך לאפשר גישה לקבצים כאלו ברשת.סליחה???
1)לא דברתי על קבצים בעייתיים!!
2) מותר לנשים לרכוש קורסים גם אם יש שם נשים ויש מספיק סיבות לכך ואין שום סיבה בעולם שאני יפרט פו למה!
(נניח התעמלות לאחר לידה וזה בושה שאני צריך לפרט את זה)
3)וגם הרבה נשות מקצוע נדפקו מזה אני לא כותב רק בשם אשתי אלא בשם עוד המון נשים!!!
4)וחוץ מזה מה אתה תמים הרי אין הבדל בין משהו שנרכש והוא לא במדיניות של נטפרי לבין סרטון מלוכלך שניהם נחסמים אותו דבר!!אולי לא הבנת פשוט תקרא את מה שכתבתי בהתחלה בלי לדלג אות!
-
שלא תבינו אותי לא נכון אני בעד החסימות כמו
שהיה כל הזמן,
רק מפריע לי "השינויי הקטן שנהיה בחודש האחרון בדרייב"
וכתבתי כדי שיחשבו על זה עוד הפעם,
ובהחלט ברוך השם שיש לי נטפרי ואני לא יעזוב חלילה את נטפרי בגלל זה גם אם זה מאוד יציק לי כי זה דיניי נפשות.
רק רציתי אולי לדון בזה כאן ולא חלילה להתריס או לזלזל או להתלונן
תודה רבה -
@asherke הבעיה היא שאין דרך להפריד בין הסרטים.
רק אם נטפרי יאשרו קורסים כאלו בדרייב יהיה ניתן לראות זאת.
או לחילופין לבקש מבעלי הקורס לשלוח קישור פרטי -
@יהודי-חכם אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
@asherke הבעיה היא שאין דרך להפריד בין הסרטים.
רק אם נטפרי יאשרו קורסים כאלו בדרייב יהיה ניתן לראות זאת.
או לחילופין לבקש מבעלי הקורס לשלוח קישור פרטינכון אבל עדיין הנקודה החשובה היא שא"א בפעם אחת לחסום למאות אלפי משתמשי נטפרי אלפי קבצים וזה לא מכאן והילך אלא למפרע גם מה שנמצא כעת באמצע הורדה זה בעיה שצריך לפתור בהקדם וזה אומר לפחות את "הקבצים הישנים בלבד לא לחסום "אותם" אוטומטית רק "למי שמכאן והילך" יירשם אליהם כמו שהיה עד היום,
ואח"כ מעכשיו כל קובץ חדש שיחסם ייחסם "גם" למפרע.
אבל אני יודע שאם יעשו את זה בטוח יפתחו במקום ג"כ אלפי סרטים ושטויות שנחסמו ג"כ ובצדק אז זה בהחלט בעיה?! -
-
@אחד-מי-יודע אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
זה דבר טוב או רע?
-
כללית זה טוב.
אם היה לנטפרי רוח הקודש לדעת מה יותר טוב בכל מקרה ספציפי אז היה יותר טוב אבל לא מה שידוע לי...
כך או כך- העמדתי את העובדות לאשורן -
@אחד-מי-יודע אמר בבעיות בקבצים ששותפו בעבר בדרייב:
היום הצלחתי לשבור אחרי 3 ימים קיר בידיים
תוך כמה זמן אני יצליח לשבור את נטפרי? -
זו הלצה או בדיחה?
-