מה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים
-
זו הצעה לנעילת שרשור?
-
@אחד-מי-יודע אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
זו הצעה לנעילת שרשור?
אולי די להגיב בכל אשכול?
הפורום הזה הפך מפורום מקצועי של נטפרי, לפורום לפריקת תסכולים והפגת שעמום. -
אני באמת חושב שאין טעם להמשיך להתדיין
@magicode ברור שעושה כמיטב יכולתו
אני לא חושב שהוא מכיר מי מאתנו בפן האישי שעוד חייב לנו משנות הילדות ומצא כאן ב"ח לגבות...
רציתם, ביקשתם, עכשיו הגענו לשלב ההוכחות שאכן זה מעניין אתכם באמת,
פשוט תצביעו.
אם ימצא בחודש הקרוב (אני קשה יותר, הייתי אומר בשבוע הקרוב) שיש ביקוש גבוה בטוחני שיקדמו את זה
אבל אם תמשיכו לסמוך על האינטואיציה שלכם ש"בטוח כלום לא יזוז" ולא תזיזו את האצבע להצביע, זה אכן מה שיקרה... לוטי תישאר חסומה. -
@sbc640964 אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
אם ימצא בחודש הקרוב (אני קשה יותר, הייתי אומר בשבוע הקרוב) שיש ביקוש גבוה בטוחני שיקדמו את זה
זה ספציפית מעט בעייתי, כי כיום הפורום פחות נמצא בראש מעיניהם של לקוחות רבים ולכן פחות יחשפו להצבעה הזאת.
-
@משרדי
זה מפורסם גם בפרוג (וגם שם כתבתי אותו דבר)
https://www.prog.co.il/threads/lottiefiles-לוטי-האתר-חסום-בנטפרי.602051/page-3#post-9120847 -
נפתח פה אשכול לשם מציאת פיתרון לבעייה של מעצבי דיגיטל.
חבל מאוד מאוד לראות אנשים שלא באים מהתחום בכלל באים לשפוך דלק ונפט למדורה, למה???
אחרי אחד מי יודע בא הסיפור עם החברה שהתערבו ללא שום סיבה..
@magicode אשמח אם תוכל להתייחס לפיתרון שהצעתי.
תודה -
@מאה-נקודות
לפני ש @magicode יענה
הייתי שמח שתנמק את התשובות לשאלות הבאות- למה גויים יושבים על התמונות ולא אברכי משי כמוך וכמוני?
- האם תוכל להתחייב על המשך תיחזוק האישרור של הjsonים שיועלו למשאב בהמשך?
- למה נראה לך שבעל מפעל ירצה להפעיל מחלקה נוספת (אפ' זמנית) בשביל 25 מתוך אלפי לקוחות (אם יצביעו נדע כמה הם, כרגע אני מעריך לא יותר מ25)?
-
@מאה-נקודות אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
נפתח פה אשכול לשם מציאת פיתרון לבעייה של מעצבי דיגיטל.
חבל מאוד מאוד לראות אנשים שלא באים מהתחום בכלל באים לשפוך דלק ונפט למדורה, למה???
אחרי אחד מי יודע בא הסיפור עם החברה שהתערבו ללא שום סיבה..
@magicode אשמח אם תוכל להתייחס לפיתרון שהצעתי.
תודהאחרי הפוסט הזה שלך:
לצערי הוויכוח נוטה לסוגיית svg...ברור שלוקח לסטנדרטים חדשים להיכנס לשוק זה דבר חדש מ2018 שזה עוד לא נתמך לגמרי אבל מישהו חולק על זה שזה הדבר הבא? מה יכול להיות יותר טוב מזה? להמציא משהו שהמשקל שלה זה מינוס? לחינם 'מיקרוסופט' הם מהמשקיעים הגדולים של לוטי???
אבל לצערינו ממשיכים לזלזל בנו ובמקום לנסות למצוא פיתרון (וכבר הצעתי כמה...)מסיטים את הנושא ומנסים להוכיח לכ"כ הרבה אנשים שזה כ"כ דחוף להם שזה לא כ"כ טוב ואין בזה צורך וזה בוסרי והם טועים... אפשר לעשות בזה שימוש לא נכון? ולכן? בכל דבר בעולם אפשר לעשות שימוש לא נכון...אני במקום @magicode הייתי מתעלם ממך.
-
@sbc640964
א. את הפיתרון הזה לא הייתי מציע על שאטרסטוק וכדו' כי באתרים האלה רוב התכנים בעייתיים משא"כ בלוטי ש99% מהתוכן הוא ללא שום בעיה.
ב. הצעתי הייתה לחסום את הדפים הבעייתיים זה לא אמור להיות מעודכן ב100% אנחנו מסתפקים שיעברו על התוכן החדש פעם בחודשיים ויסננו ואד אז שיהיו חסומים, זה עדיף מלחסום את כל האתר ולאשר כמה דפים בודדים
ג.לא הבנתי את הבעיה. -
אולי די להגיב בכל אשכול?
הפורום הזה הפך מפורום מקצועי של נטפרי, לפורום לפריקת תסכולים והפגת שעמום. -
למה נראה לך שבעל מפעל ירצה להפעיל מחלקה נוספת (אפ' זמנית) בשביל 25 מתוך אלפי לקוחות (אם יצביעו נדע כמה הם, כרגע אני מעריך לא יותר מ25)?
אני לא חושב שזה הוגן להציב את הנושא כך.
ברור שמדובר על קומץ קטן של משתמשים שצריכים מאוד את אנימציות לוטי. וגם הם "צריכים מאוד" רק כי זה קיים. לפני כמה שנים שזה לא היה קיים זה לא היה צורך חיוני, אבל היום שזה קיים זה נהיה צורך.
אבל אני לא מרגיש שזו סיבה מספקת למנוע מלטפל בנושא. נטפרי לא קמה למטרות רווח, אלא לתת מענה נקי לאנשים שצריכים את האינטרנט לעבודתם. ואני לא רואה סיבה למה זה פחות חשוב מדברם אחרים. אני לא אומר להפסיק את כל העבודה על דברים אחרים ולרוץ לטפל בזה. אבל כן להכיר בבעיה ולנסות למצוא פתרונות סבירים (אם יש). -
@yzahn
בהחלט, מה שכתבתי יושב על עיקרון התיעדוף -
א. את הפיתרון הזה לא הייתי מציע על שאטרסטוק וכדו' כי באתרים האלה רוב התכנים בעייתיים משא"כ בלוטי ש99% מהתוכן הוא ללא שום בעיה.
למדתי שראיה אחת אסורה יכולה להיות מסוכנת בבחינת "כל באיה לא ישובון"
נקוט בזהירות ואל תבטל סיכון גם של json אחד בעייתי...
אני הייתי משאיר את התענוג הזה להודים... ולא נותן לך אותו. -
@sbc640964 אדרבה!
-
@magicode אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@magicode שלום,
והדרישה מצידם תהיה שנשתמש באנימציות כמו... כל האתרים / אתר שמכבד את עצמו (מכיר את המשפט הזה של הלקוח?).ביקשתי פה דוגמא לאתר שמכבד את עצמו שמשתמש בלוטי.
אני מבין שהדיון מיצה את עצמו, אבל היות שאני מבין ששאלת מסקרנות ולא בכדי להתריס, אביא מספר דוגמאות.
ואגב, חשוב להבדיל בין 2 הסוגים של האנימציות:
א. אלמנטים בממשק - כגון אייקונים דינמיים וכדו'
ב. אנימציות איור - בעיקר באפליקציות, משמש כשומר מסך, או באתרים כגימיק.https://www.better-global.com/
באייקון שבמסך הפתיחה.https://www.partner.co.il/
בתחתית העמוד -
@ברצינות
קטונתי, אבל גם אנימציות SVG יש לך המון בחינם
https://css-tricks.com/line-animated-hamburger-menu/ - ממש אהבתי הוא בעצם יוצר צורה שמכילה את כל ה"נתיב" המונפש, ורק מציג חלק לפי האנימציה.לא הבנתי אם הנקודה בלוטי היא היצירה של האנימציה, הוא השימוש באנימציה, מה בדיוק היכולת מפתח שלה שגרמה לה לכל כך הרבה אהדה?
-
@hagai-w אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ברצינות
קטונתי, אבל גם אנימציות SVG יש לך המון בחינםהמון?
-
@ברצינות
סתם חיפשתי אנימציית SVG למשהו, ומסתבר שיש כזה.
https://loading.io/icon/pcyim5אני מאמין שלרוב הדברים יש כבר משהו מוכן, במה שהבאתי גם נותנים לך לשחק עם האנימציה.
עריכה: לא משנה, בשביל להוריד את זה צריך חשבון PRO... (אלא אם כן לא אכפת לך מרשיונות וכאלה, כי זה כבר מגיע בתור SVG באתר)
-
@hagai-w אמר במה יהיה עם האתר לוטי - אנימציות לבונה אתרים:
@ברצינות
סתם חיפשתי אנימציית SVG למשהו, ומסתבר שיש כזה.
https://loading.io/icon/pcyim5אני מאמין שלרוב הדברים יש כבר משהו מוכן, במה שהבאתי גם נותנים לך לשחק עם האנימציה.
עריכה: לא משנה, בשביל להוריד את זה צריך חשבון PRO... (אלא אם כן לא אכפת לך מרשיונות וכאלה, כי זה כבר מגיע בתור SVG באתר)
המחיר לא זול, ובנוסף לא נראה שזה מגיע עם אפשרות לאינטראקציה עם פעולות המשתמש.
-
@ברצינות
אני חושב שהנושא מוצה עד תום
וכעת הזמן ללכת ולהצביע מצביעים כאן
נכון לעכשיו הצביעו 68 אנשים
עריכה : כעת השעה 23:00 הצביעו כבר 73 אנשים