תקייה משותפת של שתי מחשבים
-
שלום וברכה,
בעיקרון הייתי משתמש רק במחשב אחד.
לאחרונה אני נאלץ להשתמש בעוד מחשב נוסף.
החומר הוא אותו חומר, ואני צריך כל פעם להשוות בין שני המחשבים.
כשקניתי את המחשב נייד השני, נאמר לי כי יש אפשרות לשימוש בתקייה משותפת באינטרנט, וכך בעת שאתחבר ע"י האינטרנט אוכל להשתמש באותה תקייה כמו שהשתמשתי במחשב השני.
אני משתמש בעיקר בקבצי וורד, ולא סוגר בד"כ את המחשב, אלא לוחץ על שמירה בלבד, ורוצה שזה יהיה אוטמט בשני המחשבים ויועדכן.בעל החנות ניסה לחבר לי למחשב כמה תוכנות כאלה מהאינטרנט, (אני לא מכיר שמות באנגלית ולכן אני לא יכול לחזור עליהם), ואחרי כמה נסיונות התייאש, ואמר לי שזה בגלל הסינון של נטפרי שחוסם את ההתקנה.
שאלתי ובקשתי מי שיודע מה העצה למקרה שלי?
ואם כן אן יוכל להסביר בלשון פשוטה כי אני לא מבין במחשבים כמעט.תודה רבה
-
@צאנזער אמר בתקייה משותפת של שתי מחשבים:
בעל החנות ניסה לחבר לי למחשב כמה תוכנות כאלה מהאינטרנט, (אני לא מכיר שמות באנגלית ולכן אני לא יכול לחזור עליהם), ואחרי כמה נסיונות התייאש, ואמר לי שזה בגלל הסינון של נטפרי שחוסם את ההתקנה.
יש מצב שהוא פשוט לא מכיר מספיק את נטפרי ואולי שכח להתקין תעודת אבטחה או משהו כזה.
תוכנת onedrive אמור לענות על הצורך שלך. וזה גם מובנה בווינדוס ובוורד. -
לא ממש צריך תוכנה לשם כך אפשרי בגוגל דרייב
-
@nk אשמח להסבר איך בגוגל דרייב
יש לי דוקא הרבה גיגה מיותר בג'ימל [כי אני בלאו הכי משלם כי עברתי את המכסה של ה15 גיגה]איך אני עושה שיהיה תקייה כזו שבה יאוחסנו כמה קבצי וורד, ועל פעם אני משתמש ממחשב אחר.
תודה מראש
-
@yzahn תודה רבה
אולי הוא באמת לא יודע, גם לי זה היה נראה מוזר שנטפרי לא חשבו על פתרון למצרך כזה.
בכל אופן מה זה מה שכתבת, ואיך עושים את זה? -
@צאנזער זה לא שאני לא אוהב לעזור, אבל זה פשוט יהיה הרבה הרבה יותר יעיל אם תבקש עזרה ממישהו שנמצא על ידך במקום לבקש עזרה מעל גבי הפרום, כאשר אתה מודה בעצמך ש:
אני לא מבין במחשבים כמעט
-
ondriv לא עובד טוב בנטפרי, זה בפיתוח, כך שאין פתרון בדרך הזה, מה שכן אפשר לעבוד על אופיס מקוון.
-
@צאנזער אם אתה משתמש בגוגל דרייב זה קל מאוד ועובד טוב עם נטפרי. התקן תוכנית זו על כל מחשב https://dl.google.com/drive-file-stream/GoogleDriveFSSetup.exe. יהיה עליכם להוסיף אישורי אבטחה נטפרי ראה וויקי כאן https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_הסינכרון_של_Backup_and_Sync_from_Google_\_Drive_File_Stream. זה מוסיף את גוגל דרייב למחשב שלך כמו דיסק און קי, אתה יכול לפתוח ולערוך קבצים בMicrosoft Office, והם יתעדכנו בגוגל דרייב שלך ובשני המחשבים.
-
@רמיזא אמר בתקייה משותפת של שתי מחשבים:
ondriv לא עובד טוב בנטפרי, זה בפיתוח, כך שאין פתרון בדרך הזה, מה שכן אפשר לעבוד על אופיס מקוון.
onedrive עובד מעולה, בחלק הספציפי ש @yzahn הזכיר.
-
@צאנזער
אם עיקר השימוש שלך בקבצי וורד אני הייתי ממליץ לך על שימוש בדרופבוקס זה לדעתי הכי נוח ופרקטי ועובד חלק בנטפרי, אבל כדאי שמישהו שקצת מבין במחשבים יעשה לך את ההתקנה וההגדרות הראשוניים. -
-
@צאנזער אמר בתקייה משותפת של שתי מחשבים:
שלום וברכה,
בעיקרון הייתי משתמש רק במחשב אחד.
לאחרונה אני נאלץ להשתמש בעוד מחשב נוסף.
החומר הוא אותו חומר, ואני צריך כל פעם להשוות בין שני המחשבים.
כשקניתי את המחשב נייד השני, נאמר לי כי יש אפשרות לשימוש בתקייה משותפת באינטרנט, וכך בעת שאתחבר ע"י האינטרנט אוכל להשתמש באותה תקייה כמו שהשתמשתי במחשב השני.
אני משתמש בעיקר בקבצי וורד, ולא סוגר בד"כ את המחשב, אלא לוחץ על שמירה בלבד, ורוצה שזה יהיה אוטמט בשני המחשבים ויועדכן.בעל החנות ניסה לחבר לי למחשב כמה תוכנות כאלה מהאינטרנט, (אני לא מכיר שמות באנגלית ולכן אני לא יכול לחזור עליהם), ואחרי כמה נסיונות התייאש, ואמר לי שזה בגלל הסינון של נטפרי שחוסם את ההתקנה.
שאלתי ובקשתי מי שיודע מה העצה למקרה שלי?
ואם כן אן יוכל להסביר בלשון פשוטה כי אני לא מבין במחשבים כמעט.תודה רבה
תפנה אלי במייל liy@liy770.ml
-
@liy, תוכל לעזור גם לי באותו עניין?
-