שרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??
-
@magicode
דבר אחרון.
למה נזעקתי לנושא. מלבד חומרת העניין של הלבנת פנים ברבים וכו'.יש הרבה נשמות יקרות.
שיש להם המון קשיים מטורפים וניסיונות.
מבחוץ נראה שנהיו יותר מודרניי"ם. חלקם בלי שחור לבן וכו'.
אבל בפנימיותם מלא אור מלא זהב מלא יהלומים.תישב פעם לדבר איתם. תבין איזה קשיים עובר עליהם. ואיך הם מחזיקים מעמד.
אתה לא תאמין למשמע אוזנך.ועוד יותר לא תאמין כמה כאלו שקירבו אותם נכון ולא רצחו אותם בביזיונות
היום הקימו בית תורני מלא מלא ב"ה. ממש חסדי ה' גדולים.
(כמובן מעשים לא טובים שלהם אסור לקבל. אבל אני מתכוון לרציחה והביזוי שנובע מחוסר הבנה של המצב שלהם. ושל הדור בכלל.)ולכן אסור אסור אסור !!! לבוא ועוד לבזות אותם ככה. זה הרציחה הכי אכזרית שיש. סליחה על החריפות אבל מי שיודע מה אני מדבר יודע שזה בלשון המעט"ה.
לא באתי להגיד מי יהיה פתוח בנטפרי ומי לא. זה לא הנקודה בכלל.
מה שלא מתאים שלא ייכנס. זה ברור. אבל זה אפשר לעשות בלי ביזוי ברחוב.הנקודה היא אחת ויחידה בלבד.
עצם הדיון בפורום בהזכרת השמות המלאים שלהם. השפיטה מי צדיק וכמה ירא"ש יש לו.
שמישהו בבקשה יתחלף איתם יחווה את מה שעוברים. ואז נראה אותו.לא לרצוח אותם פה, בביזיון בפורום ציבורי. זה הכל. כל שאר הדיונים לא קשורים. זהו.
-
@ua דבריך כנים ונכונים בודאי באופן כללי,
אבל פה אולי אתה לא מכיר. אני מבין שמדובר באנשים פומביים מאוד, בדיוק כמו לפיד ובנט (כעת ההקשר הוא לא במובן השלילי אלא מצד הפרסום ועור הפיל האופייני לכזו רמה של פרסום), זה אנשים שאם תדון עליהם בפרהסיה הכי גדולה שיש לך זה עדיין חדרי חדרים לעומת הפרסום להם הם רגילים. והם מאוד מאוד במצב של "מחנך" ומשפיע, ורחוק מאוד ממצב "חלש" כפי שאתה מתאר על המודרניים מבחוץ.
אתה אומר שאין תועלת בדיון פומבי אבל דוקא אנשים כאלה הם הדרך הנוחה לדון באופן פומבי כי גם הם הכי פחות רגישים והכי פחות בסיכון של הלבנת פנים וכדומה, וגם בגלל השקיפות הגבוהה של השקפת החיים שלהם אז הדיון שימושי להקיש ממנו על דמויות פחות מפורסמות ולהבין מה רמת המשגיחות של נטפרי.
בפרט שכפי שכתבו פה לא אמרו עליהם שום דבר נורא הרבה מעבר לעובדה שהם לא מל"ו צדיקים. -
@פלורידה אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
@חיים-כהן אני חושב שהוא בא להביא לציבור משהו מסויים... לאו דווקא חיובי... ז'אנר מסויים של יהודי... הוא רואה את עצמו גם לדוגמא ציבורית, בלבוש בהופעה בחשיבה ויצירה... כאילו הוא בא להביא לציבור מודל לחיקוי...
אם היית שומע את הראיון שלו עם פנחס בן נעים, הית שומע את זה בקולו.
סבורני, ששאר הזמרים אינם ככה... הם יותר רואים את השירה כמקצוע אובייקטיבי, ויכולת הבעה בשיר.
זה באמת חבל
זמר זה זמר. לא הוגה דעות.
אם ראיון עם זמר גולש להשקפה אשמח שנטפרי יחסמו את הסרטון.
אולי זה יעזור ליוצרי התכנים להבין מה הציבור (לא) רוצה לשמוע.השקפה אפשר לשמוע בקול הלשון... אם המסר בראיון כל כך חשוב שיעלו אותו לשם.
-
@וידאל אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
אולי זה יעזור ליוצרי התכנים להבין מה הציבור (לא) רוצה לשמוע.אגב, זה בהחלט עוזר ליוצרי התכנים להבין...
עובדה שבזכות נטפרי, פורום המנגן נסגר... כי נטפרי חסמו אותו, וממילא לא נשארו בו גולשים, כי כולם שם חרדים, וחרדים זה נטפרי..
אז אולי צריך לאותת [למשל] לפנחס בן נאים, שאם הוא רוצה שהפודקאסטים שלו יהיו פתוחים לציבור החרדי, שיישם את מה שהציבור החרדי דורש.. אחרת לא יהיו לו צופים.. כי כיום ב"ה "צופים חרדים" זו משוואה לנטפרי. -
@חיים-כהן אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
אולי זה יעזור ליוצרי התכנים להבין מה הציבור (לא) רוצה לשמוע.אגב, זה בהחלט עוזר ליוצרי התכנים להבין...
עובדה שבזכות נטפרי, פורום המנגן נסגר... כי נטפרי חסמו אותו, וממילא לא נשארו בו גולשים, כי כולם שם חרדים, וחרדים זה נטפרי..
אז אולי צריך לאותת [למשל] לפנחס בן נאים, שאם הוא רוצה שהפודקאסטים שלו יהיו פתוחים לציבור החרדי, שיישם את מה שהציבור החרדי דורש.. אחרת לא יהיו לו צופים.. כי כיום ב"ה "צופים חרדים" זו משוואה לנטפרי.אם כך אז אולי גם יחסמו אתר שמוכר מוצרים ביוקר כדי לאותת לו שאם הוא רוצה לעבוד עם הציבור החרדי לא זה הדרך
-
@ua אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
@magicode
דבר אחרון.
למה נזעקתי לנושא. מלבד חומרת העניין של הלבנת פנים ברבים וכו'.יש הרבה נשמות יקרות.
שיש להם המון קשיים מטורפים וניסיונות.
מבחוץ נראה שנהיו יותר מודרניי"ם. חלקם בלי שחור לבן וכו'.
אבל בפנימיותם מלא אור מלא זהב מלא יהלומים.תישב פעם לדבר איתם. תבין איזה קשיים עובר עליהם. ואיך הם מחזיקים מעמד.
אתה לא תאמין למשמע אוזנך.ועוד יותר לא תאמין כמה כאלו שקירבו אותם נכון ולא רצחו אותם בביזיונות
היום הקימו בית תורני מלא מלא ב"ה. ממש חסדי ה' גדולים.
(כמובן מעשים לא טובים שלהם אסור לקבל. אבל אני מתכוון לרציחה והביזוי שנובע מחוסר הבנה של המצב שלהם. ושל הדור בכלל.)ולכן אסור אסור אסור !!! לבוא ועוד לבזות אותם ככה. זה הרציחה הכי אכזרית שיש. סליחה על החריפות אבל מי שיודע מה אני מדבר יודע שזה בלשון המעט"ה.
לא באתי להגיד מי יהיה פתוח בנטפרי ומי לא. זה לא הנקודה בכלל.
מה שלא מתאים שלא ייכנס. זה ברור. אבל זה אפשר לעשות בלי ביזוי ברחוב.הנקודה היא אחת ויחידה בלבד.
עצם הדיון בפורום בהזכרת השמות המלאים שלהם. השפיטה מי צדיק וכמה ירא"ש יש לו.
שמישהו בבקשה יתחלף איתם יחווה את מה שעוברים. ואז נראה אותו.לא לרצוח אותם פה, בביזיון בפורום ציבורי. זה הכל. כל שאר הדיונים לא קשורים. זהו.
אני רק רוצה להבהיר אני לא אמרתי מה הם אני לא מכיר אותם אותם מספיק.
רק שאלתי שאלות על מה שכתבת.לעצם הנסיונות שאתה מדבר עליהם.
יש גבול בו אתה לא יכול לשתוק ולהבליג. אם אותו אחד מזיק לסביבה שלו.
זה כמו בחינה של חוטא וחוטא ומחטיא שזה הבדל שמים וארץ.
מי שיש לו נסיונות ולא מצליח להתגבר עליהם שילבש שחורים ויסתתר. -
@קטן אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
@חיים-כהן אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
אז אולי צריך לאותת [למשל] לפנחס בן נאים, שאם הוא רוצה שהפודקאסטים שלו יהיו פתוחים לציבור החרדי, שיישם את מה שהציבור החרדי דורש.. אחרת לא יהיו לו צופים.. כי כיום ב"ה "צופים חרדים" זו משוואה לנטפרי.אם כך אז אולי גם יחסמו אתר שמוכר מוצרים ביוקר כדי לאותת לו שאם הוא רוצה לעבוד עם הציבור החרדי לא זה הדרך
זה קצת מסובך
אבל אתרי תרמית נטפרי באמת חוסמת -
@magicode שמעתי פעם ממשגיח בישיבה, שהוא מחזיק בחור גם אם הוא לא 100% עד שהוא נהיה "מזיק" לסביבה.
גם החפץ חיים דיבר נגד המשכילים ... (לא שאני משווה) אבל כשיש חשש להשפעה על הסביבה זה לא נכלל באיסור לשון הרע. -
@יהודה12 ברור.
הרי אם מישהו יפתח דיון לגבי איזה ספק של מוצר או שירות, שיש ספק לגבי יושרו או טיב המוצר שלו.
ואולי הוא בכלל זייפן ורמאי.
הכל יפתח על השולחן. חופשי.
אף אחד לא יעלה על דעתו להצטדק שאין לו דתומטר ושהוא לא השר של הגיהנום.
אף אחד לא יעיז להסכים שמשהו ימכור לו זבל בצלופן.אז כשמישהו בא למכור תרבות לנשמה שלנו, או של הילדים שלנו.
זה פחות קריטי מאשר נטסטיק?? -
אני עדיין מחכה שינעלו את האשכול...
-
מה יש להם להתערב בכל מקום
מה שצריך חסימת אתרים וסרטונים ותמונות לא כשרים איך זה אגיע לדקויות שהזמר הזה (שהשירים עצמם כשרים כך גם הקליפים) חסום שיש בכלל מה להיכנס לזה כן פתוח או לא לא היה קורה שום דבר אם הוא היה פתוח מה שידוע לי המטרה של סינון זה למנוע תכנים פסולים לא במובן של מה הזמר משדר מתלבש מה זה קשור בכלל -
@yossigrin כנראה שנטפרי חושבים אחרת ממך מה נחשב תכנים פסולים