איך אוכל להאזין לרדיו במחשב האישי שלי
-
שלום לכולם!
איך אוכל להאזין לרדיו במחשב שלי, כרגע אני משתמש ב- Hp 2020, core5, אבל אני לא יכול לגשת אליו כדי שאוכל להאזין למוזיקה בו, מישהו יכול לעזורecouter la radio לי. יתרון נוסף של רדיו אינטרנטי הוא שמאזינים רבים בוחרים להאזין לרדיו באינטרנט באופן פרטי. לאלה שיש להם אינטרנט לוויני או צורה אחרת של חיבור לאינטרנט, הזרמה היא אפשרות מצוינת שכן היא נותנת למאזינים דרך מיידית להאזין לתוכנית הרדיו המועדפת עליהם.
תודה. -
@dalcyn לא הבנתי מה השאלה? למה אתה לא יכול לגשת אליו?
-
@dalcyn אמר באיך אוכל להאזין לרדיו במחשב האישי שלי:
שלום לכולם!
איך אוכל להאזין לרדיו במחשב שלי, כרגע אני משתמש ב- Hp 2020, core5, אבל אני לא יכול לגשת אליו כדי שאוכל להאזין למוזיקה בו, מישהו יכול לעזורecouter la radio לי. יתרון נוסף של רדיו אינטרנטי הוא שמאזינים רבים בוחרים להאזין לרדיו באינטרנט באופן פרטי. לאלה שיש להם אינטרנט לוויני או צורה אחרת של חיבור לאינטרנט, הזרמה היא אפשרות מצוינת שכן היא נותנת למאזינים דרך מיידית להאזין לתוכנית הרדיו המועדפת עליהם.
תודה.זה לא נראה קשור לסינון של נטפרי לכן הייתי ממליץ לכם לשאול את זה באחד מהפורומים האחרים שמופיעים בצד
שם יש יותר סיכוי שתיענומתנצל מראש אם לא הבנתי את בעיתכם והיא כן קשורה לסינון
-
@אינו-יודע-לשאול אמר באיך אוכל להאזין לרדיו במחשב האישי שלי:
@dalcyn אמר באיך אוכל להאזין לרדיו במחשב האישי שלי:
שלום לכולם!
תודה.זה לא נראה קשור לסינון של נטפרי לכן הייתי ממליץ לכם לשאול את זה באחד מהפורומים האחרים שמופיעים בצד
שם יש יותר סיכוי שתיענומתנצל מראש אם לא הבנתי את בעיתכם והיא כן קשורה לסינון
לכאורה האתר של הרדיו חסום
זה הוא מתכוון -
-
@a0533057932 אמר באיך אוכל להאזין לרדיו במחשב האישי שלי:
לכאורה האתר של הרדיו חסום
זה הוא מתכווןהתכוונת לא נבדק עדיין. זה לא חסום.