הקלה בסינון על נטפרי
-
@aiib אמר בהקלה בסינון על נטפרי:
מסתבר שלחומרה ניתן לסמוך עליהם...
איזה עיוות להציג את נטפרי כמי שבאה רק להחמיר ללא טעם (כמו שעושות ביעילות .... חברות אחרות)...
-
@ממעתיקי-השמועה
נטפרי לא מחמירים יותר מאחרים. נטפרי יעילים יותר.
וזה שווה לשני הכיוונים.
ולכן נשמט הבסיס מהרעיון שלך. -
@אחד-תם אמר בהקלה בסינון על נטפרי:
@ממעתיקי-השמועה
נטפרי לא מחמירים יותר מאחרים.נכון, אבל הם פחות 'מקילים'.
-
פוסט זה נמחק! -
גם לחומרה לא ניתן לסמוך על שאר החברות,
לפעמים מה שהם חוסמים זה לא בצדק, ואנו רוצים להרגיש בטוח משני הצדדים.
-
@filtered אמר בהקלה בסינון על נטפרי:
לפעמים מה שהם חוסמים זה לא בצדק, ואנו רוצים להרגיש בטוח משני הצדדים.
לחומרא זה לא נושא של 'בטוח' אני יכול להבין שאתה לא רוצה שיחסמו לך סתם אבל אין בזה עניין רוחני.
אני בשונה ממציע הרעיון לא מאמין ברעיון כי הוא לא ישים, אבל לעצם הרעיון יש בזה הגיון, כי גם אם יחסמו לך כמה תמונות בטעות עדיין אם זה יחסוך במהירות התמונות בצורה משמעותית זה שווה את הנזק -
@ליכט אמר בהקלה בסינון על נטפרי:
איזה עיוות להציג את נטפרי כמי שבאה רק להחמיר ללא טעם (כמו שעושות ביעילות .... חברות אחרות)...
איזה עיוות זה להציג את דברי כמי שבא להציג את נטפרי כאילו הם באים להחמיר ללא טעם...
הדברים שלי מספיק ברורים... כתבתי שניתן לסמוך על מה שחסמו חברות אחרות ומה שלא חסמו נסמוך רק על נטפרי
-
אולי תציע גם לנטפרי לשתף עם אחרים את מאגר התמונות הבדוקות שלה?
למה ששתי חברות מתחרות ישתפו פעולה?
אפילו ביצירת תוכנה שחוסמת כל חיבור שהוא לא אתרוג \נטפרי \נתיב הם לא משתפים פעולה (מאותו הסיבה, כי הם מתחרים) במידע כזה אתה מצפה מהם שישתפו אחד עם השני? -
אני כלל לא מבין איך התחיל ההגיון של ה'רעיון' הזה
נניח שיש כזה דבר רשימה של תמונות חסומות, וזה אמור לחסוך עבודה לנטפרי (נניח שכל הסיפור הזה סטטי, ואין שינויים בתמונות וכו')
ונניח שהמערכת של החסימה היתה אותה מערכת, ומאפייני הסינון היו אותם מאפיינים, וסינונים אחרים לא היו חוסמים סתם דברים
נניח
אבל למה מישהו חושב שלסינונים אחרים אמור להיות רשימה כזו שלנטפרי אין?אני מנסה לדון לכפית סחוג' -
אלא מה היה הרעיון? שיקום תאגיד סינון של כל הסינונים בשת"פ?
רעיון כזה זה דלי של חובה, לא כפית ולא מזלג. -
@מעלה-ומוריד
כששמעתי פעם ראשונה על נטפרי לפני כשבע שנים
הסבירו לי שהרעיון של מי שעומד מאחורי המיזם
זה סינון יעיל בדגש על תחום התמונות ובא בעיקר לתת פתרונות סינון לשתי תחומים שלקו בחסר עד אז
מתכנתים וגרפיקאים וכל אנשי המקצוע שמתעסקים עם תמונות וכו'
מבלי להתפשר על קוצו של יוד
ומאז התפתח וגדל..... -
@aiib
סליחה, אך הדברים שלך ממש לא ברורים.
אומר בזהירות: מסופקני איזה חלק חשוב יותר בבשורה של נטפרי, האם זה שתמונות לא טובות נחסמות ב-99%, או זה שתמונות טובות לא נחסמות ב-99%.
הסתמכות (לחומרא) על סינונים אחרים (מבלי להיכנס כעת להגיון והיתכנות וכו'), תקלקל לפחות חצי מהייחודיות של נטפרי. -
תודה על כל העצות והחידושים לעת אתה הרעיון לא נראה ישים אבל אולי המנהל היקר magicode יש לו תגובה בעניין
-
אני מעדיף לא להגיב.
-
@ליכט כתבתי למעלה כך:
אני בשונה ממציע הרעיון לא מאמין ברעיון כי הוא לא ישים, אבל לעצם הרעיון יש בזה הגיון, כי גם אם יחסמו לך כמה תמונות בטעות עדיין אם זה יחסוך במהירות התמונות בצורה משמעותית זה שווה את הנזק
-
@ליכט כתבתי למעלה כך:
אני בשונה ממציע הרעיון לא מאמין ברעיון כי הוא לא ישים, אבל לעצם הרעיון יש בזה הגיון, כי גם אם יחסמו לך כמה תמונות בטעות עדיין אם זה יחסוך במהירות התמונות בצורה משמעותית זה שווה את הנזק
בדיוק על הנקודה הזאת אני בא לחלוק.
זה הרבה יותר מכמה תמונות...
צא ושאל כל גרפיקאי שניסה לעבוד עם סינונים אחרים, כמה זמן הוא החזיק מעמד עד שנשבר וביקש (וקיבל) את האתרים הרלוונטיים ללא סינון כלל.
(וזאת, בעוד שבמקביל הוא גם נכשל בהרבה תמונות בעייתיות - גם בטרם פתחו לו ללא סינון). -
זה כמו שתציע לבד"ץ העדה החרדית לעבוד עם צוהר בשיתוף פעולה בנושא הגיורים,
או לחילופין לחברת טסלה לשתף פעולה עם שטיבלך בית ישראל בפתרון בעיית ההתחממות הגלובלית... -
@ממעתיקי-השמועה אגב יש לך אינטרס שיתווספו עוד סעיפים לתביעה של רימון?
-
@ליכט אמר בהקלה בסינון על נטפרי:
@ליכט כתבתי למעלה כך:
בדיוק על הנקודה הזאת אני בא לחלוק.
זה הרבה יותר מכמה תמונות...
צא ושאל כל גרפיקאי שניסה לעבוד עם סינונים אחרים, כמה זמן הוא החזיק מעמד עד שנשבר וביקש (וקיבל) את האתרים הרלוונטיים ללא סינון כלל.ייתכן שלגרפיקאי יהיה חסרון אבל למשתמש הרגיל יהיה בזה הרבה תועלת מחמת המהירות
(וזאת, בעוד שבמקביל הוא גם נכשל בהרבה תמונות בעייתיות - גם בטרם פתחו לו ללא סינון).
זה לא יקרה לפי ההצעה מכיוון שזה יהיה רק לחומרא
-
@beri-zip הכוונה בשיתוף פעולה . לא בלי הסכמה!
זה גם יקל על כל הסינונים שכל אחד יתרום את המאגר שלו
אבל כמו שצינתי כרגע זה לא רלוונטי ובפרט ש@magicode המנהל מעדיף לא להגיב