חנות מיקרוסופט בנטפרי
-
@a0533057932 לפתוח את הסינון בזמן שליטה מרחוק
@magicode אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:אנחנו דווקא עובדים על זה. רק שלא עודכן הסימון שמה.
הסיבה שזה מתעכב זה בגלל שאנחנו עסוקים בתחזוקה של הדברים הקיימים.
אי אפשר להזניח את הדברים הקיימים ולהתעסק רק בסטור.לגבי הטיעון של פניה של נטפרי לאנדרואיד. זה נכון שאנחנו משקיעים גם שמה. אבל זה בגלל ההצבעות שלכם. זה ההצבעה שקיבלה הכי הרבה נקודות. בזמן שהוחלט לעבוד על זה.
אבל עדיין המצב הוא שנטפרי מתאימה יותר לוינדוס מאשר לאנדרואיד. -
יותר מדויק זה זה
@magicode אמר בלפתוח תוספים במיקרוסופט סטור ע"י שליטה מרחוק:אני באופן כללי נגד פתרונות זמניים.
זה מנציח את הבעיה. -
כך נראה מיקרוסופט-סטור בווינדוס 11
-
@a0533057932
... מרוב הרצון ''לא להנציח את הבעיה ע''י פיתרונות זמניים'' (שמאוד עוזרים בשוטף) היא כבר מונצחת שנים .
ולמה לחכות לווינ. 11 ?
בקצב הזה ועם כ ה''רצון הטוב'' אולי כבר עדיף לחכות להתאים לווינ. 12 ? ... -
@tatenyu אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
@a0533057932
... מרוב הרצון ''לא להנציח את הבעיה ע''י פיתרונות זמניים'' (שמאוד עוזרים בשוטף) היא כבר מונצחת שנים .
ולמה לחכות לווינ. 11 ?
בקצב הזה ועם כ ה''רצון הטוב'' אולי כבר עדיף לחכות להתאים לווינ. 12 ? ...אתה אומר לי?
אני רק ציטטתי את הבעלים של נטפרי -
@a0533057932 מחילה . לא כוון אליך . אלא אל הציטוט עצמו .
-
@magicode כתב בעבר שההצבעות לא מעודכנות....
ואולי זה אכן כבר פותח, או בשלב אחר.נשמח שיעדכן אותנו מה קורה עם זה.
-
@davd ליבי אומר לי ששמו את זה במקפיא (והלוואי ואני טועה...) והצהרת ה''בדיקה '' היא רק להוריד לחץ .
ושוב , אשמח (מאוד!) לטעות .
נכון לעכשיו הוא לא פתוח בכלל . -
כל הנושא היפה הזה לא רלוונטי בכלל...
אפשר להכנס לחנות בדפדפן (ואגב - מניסיון החיפוש שם יותר קל ומוצלח), ולהתקין משם (כשמתקינים הוא פותח את החנות של ווינדוס, וזה פתוח).
נכון חמוד?
צריך לבדוק אם החנות של אמזון פתוחה בנטפרי, ולעדכן אותם כשזה יהיה רלוונטי (כרגע אין אף גירסה של ווינדוס 11 שמאפשרת התקנת אפליקציות, גם לא בDEV). -
@מודה-אני אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
אפשר להכנס לחנות בדפדפן (ואגב - מניסיון החיפוש שם יותר קל ומוצלח), ולהתקין משם (כשמתקינים הוא פותח את החנות של ווינדוס, וזה פתוח).אתה לא מעודכן בכלל
זה מה שהיה בשנים הראשונות
ובאמת פתחו אז אפליקציות ע"י פניה למערכת הפניות עד שהחליטו שסוגרים את האפשרות עד לפיתרון
כל מה שאפשר להוריד זה רק מה שפתחו אז -
@a0533057932 אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
אפשר להכנס לחנות בדפדפן (ואגב - מניסיון החיפוש שם יותר קל ומוצלח), ולהתקין משם (כשמתקינים הוא פותח את החנות של ווינדוס, וזה פתוח).אתה לא מעודכן בכלל
ובאמת פתחו אז אפליקציות ע"י פניה למערכת הפניות עד שהחליטו שסוגרים את האפשרות עד לפיתרון
כל מה שאפשר להוריד זה רק מה שפתחו אזתתפלא, אבל התקנתי את ווינדוס מחדש שבוע שעבר ולפני שהתקנתי, כל קישור שהיה פתוח בדפדפן היה פתוח גם בחנות (בד''כ בלי אפשרות להתקנה), ואז הטכניקה הידועה של להוריד וכו' וכו'.
עד היום זה אפשרי, ואני יכול לומר גם איך (אבל אין צ'אט באתר, אז אין לי איך לומר לך ){יש עוד דרך להוריד, אבל צריך משאבים אחרים בשביל זה, ופטפטתי יותר מדי.}
-
@יוסף-חיים-16 אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
כל מה שאפשר להוריד זה רק מה שפתחו אזתתפלא, אבל התקנתי את ווינדוס מחדש שבוע שעבר ולפני שהתקנתי, כל קישור שהיה פתוח בדפדפן היה פתוח גם בחנות (בד''כ בלי אפשרות להתקנה), ואז הטכניקה הידועה של להוריד וכו' וכו'.
עד היום זה אפשרי, ואני יכול לומר גם איך (אבל אין צ'אט באתר, אז אין לי איך לומר לך ){יש עוד דרך להוריד, אבל צריך משאבים אחרים בשביל זה, ופטפטתי יותר מדי.}
אני לא חושב ש https://store.rg-adguard.net/ הוא סוד
ואפליקציות שאני פניתי עליהם לפתיחה לא נפתחות גם אחרי שמגיעים אליהם דרך הדפדפן ומחברים אותם לחשבון ושולחים להורדה -
@יוסף-חיים-16 אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
אני לא חושב ש https://store.rg-adguard.net/ הוא סוד
ואפליקציות שאני פניתי עליהם לפתיחה לא נפתחות גם אחרי שמגיעים אליהם דרך הדפדפן ומחברים אותם לחשבון ושולחים להורדהלא לזה התכוונתי
אבל לא משנה
-
@shraga אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
'גוי של אינטרנט').
מה זה השירות הזה?
באמת כמה בעלי נטפרי הפכו אותי כבר לגוי של אינטרנט.
אבל אם יש שירות כזה אני יפנה אותם לשם. -
@shraga אמר בחנות מיקרוסופט בנטפרי:
חסום בנטפרי-אולי דרך שירות 'גוי של אינטרנט'
אני ביקשתי לפני פחות מחודש (עם נקודה כמובן) במערכת הפניות אפליקציה משם וביקשתי במפורש שיורידו לי ויעלו למג'יקוד וכדומה ונעניתי ששזה לא אפשרי.
-
@צדיק-תמים זה אפשרי אם תתעקש .
הם מנסים להתנער מלטפל בזה הן באופן פרטי(כמו שעשו פעם) ע''י שליחה/פתיחה למבקש ע''י נק' והן באופן כללי (=''נמצא בבדיקה''הידוע) . תתעקש ותנדנד .
לי זה עבד יותר מפעם .
בהצלחה . -
@יושב-אוהלים ''קריינא דאיגרתא'' ....
-
בווינדוס 11 זה כרגע פתוח
ברוכים הבאים
שימו לב,
לפי בדיקתי הכל עובד כמו שצריך -
@חים ומסונן? (או שזה סתם "פשלה" של הסינון)
אני לא בווינדוס 10 עכשיו, כך שאני לא יכול לבדוק. -
@מאןדהו
לזה התכוונתי כשכתבתי שהכל עובד כמו שצריך
מה שבדקתי מסונן
ולידעתך
זה בווינדוס 11 לא 10