הפעלת פרופיל לזמן קצוב באופן חד פעמי
-
איך אני מפעיל פרופיל לזמן קצוב באופן חד פעמי? אני רואה רק אופציה ש"הפרופיל יחול קבוע בימים"...
-
@meravh23
אתה יכול תמיד לכבות את הפרופיל.
תגדיר פרופיל, וכשאתה כבר לא רוצה אותו - פשוט תכבה.
בהצלחה -
@נטפריפורום לא הבנתי, איך אני מפעיל ומכבה בלי הגדרת זמן קבוע?
-
-
@גדול-קטן איך פספסתי..
יישר כח -
@meravh23
לדעתי יש הרבה מה לשפר בעיניין, למשל הגדרה מראש למספר שעות ביום לפרופיל מסויים אם אפשרות לשחק בימים, ובקיצור להרחיב את האופציה של הגדרות הזמן של הפרופילים, לשעות לא מסוימות. -
@שקוע-בתורה גם ככה הלקוח הפשוט לא מסתדר עם זה
ולדעתי מה שאתה רוצה ניתן לעשות תפרט בדיוק מה אתה רוצה שיתבצע -
@אינו-יודע-לשאול
למשל אני לא רוצה שיהיה פתוח לי אתרי קניות כל היום רק שעה וחצי אבל אני לא רוצה שיהיה פתוח רק מתשע וחצי עד אחת עשרה כי לא תמיד אני יצתרך באותו זמן, אז אני מגדיר שכל יום פתוח שעה וחצי וכשאני רוצה להשתמש אני מפעיל טיימר על הפרופיל של הקניות ללא צורך בסיסמא וכשעובר שעה וחצי חוזר לפרופיל הרגיל, אם ארצה לשנות את טווח השעות אזדקק לסיסמא, רעיון שיכול להועיל להרבה אנשים! -
@שקוע-בתורה רעיון יפה אבל זה דורש פיתוח
אגב יש כמה פתרונות חיצוניים להגבלות כאלו -
@שקוע-בתורה
זה אכן רעיון מצויין, ואכן רעיונות דומים הועלו בעבר.@אל-תקראו אמר ברעיון: מניעת בזבוז זמן באינטרנט מסונן:
ישנם אתרים רבים אשר מצד אחד שימושיים, ומצד שני עלולים לגרום לבזבוז זמן. זמן רב, לפעמים. לדוגמא פרוג.
חשבתי על מנגנון לפתרון. דהיינו, משתמש יוכל להגדיר שבאתר מסויים, הוא יכול לגלוש לדוגמא שעה וחצי בשבוע, ואם יעבור את המגבלה שהוא בחר, אוטומטית תרד מהאשראי שלו תרומה לנטפרי. או תרומה חד-פעמית, או לפי דקות חריגה.
כמו"כ, תיתכן ביטול/שינוי המגבלה. אך כדי שלא יוכל לבטל את המגבלה שקבע, ברגע האמת (...), הוא יוכל להגדיר מראש כמה תעלה לו ביטול המגבלה.
בנוסף, בצד האתר יופיע טיימר עם סימון כמה זמן חלף. וכך - אני חושב - הזמן ינוצל טוב יותר בעז"ה.הצעה מס' 7 במערכת ההצבעות, אבל כרגע נראה שיש די והותר פיתוחים ממתינים.
בהחלט חבל שאין אפשרות לתרום עבור פיתוחים מסויימים. -
@חיפושית-100 אמר בהפעלת פרופיל לזמן קצוב באופן חד פעמי:
בהחלט חבל שאין אפשרות לתרום עבור פיתוחים מסויימים.
תעלה את זה כהצעה להצבעה