נוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו
-
@אחד-תם אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
אולי לא כאן
יש כאלו שישקיעו בשביל להטריל המתמחים
אבל בשביל להגיב מכמה ניקים כאן
נראה לי מוגזם -
יותר קל לפקפק באמינותו של ניק אחד מאשר לפקפק באמינותם של הרבה ניקים שכאן.
לכן אם נתייחס להודעות שלו כמו שהוא מבקש שנתייחס להודעות של אחרים לא נראה צורך בכלל להגיב לו.
וזה מזכיר לי את מאמר חזל כל הפוסל במומו פוסל. -
@magicode אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
יותר קל לפקפק באמינותו של ניק אחד מאשר לפקפק באמינותם של הרבה ניקים שכאן.
לכן אם נתייחס להודעות שלו כמו שהוא מבקש שנתייחס להודעות של אחרים לא נראה צורך בכלל להגיב לו.
וזה מזכיר לי את מאמר חזל כל הפוסל במומו פוסל.לא ציפיתי לתגובה מתלהמת ולא מכובדת דווקא ממנהל נטפרי.
כתבתי את הדברים מנקודת המבט שלי כמנהל פורום ולא באתי חלילה להכפיש אי מי מהניקים כאן.
אני שוב נוכח כיצד אנשים נוטים לקחת דברים באופן חד צדדי ולהטיל דופי באופן ציני באנשים חפים מפשע.
לצערי, מנקודת מושבי כמנהל פורום אני נחשף מאחורי הקלעים לנסיונות של אנשים ומשווקים שונים לנצל פלטפורמות ציבוריות לצורך קידום האינטרסים שלהם בצורה אנונימית ומשכנעת.
דברי באו בכדי לעורר מודעות לכך שמקומה של התמימות במרחב האינטרנטי הוא פשוט מסוכן.
מכאן ועד לייחס אלי טענות מופרכות זה פשוט עוול. אני מתבייש בשביל נטפרי.בשנה האחרונה התפרסם גילוי מסעיר לפיו באתר stackoverflow עקבו אחר מספר הפעמים שבהם אנשים העתיקו קוד מתגובות בפורום הטכני שלהם. מנהלי האתר אמרו כי הדבר מעיד על התועלת שהפורום שלהם נותן, אך אחריות רבה מוטלת על מעתיק הקוד לבדוק ולהבין אותו לפני שהוא מטמיע אותו באתר או ביישום שהוא מפתח.
אני חוזר שוב על דברי: פיקחו עיניים ואל תתנו אימון עיוור במילה הכתובה ברשת.
פגשתי כבר הרבה אנשים שנכוו מכך. -
@ברצינות
אתה לא מטיל דופי באופן ציני באהדה של האנשים את נטפרי?
רק לי אסור להטיל דופי בך או בזה שחששתי שאתה פתחת קמפיין באשכול של הציור?
אם אי אפשר להאמין לכל מילה שכתובה ברשת. אז מה הבעיה לחשש שמדובר בקמפיין מתוזמן. במיוחד שיש לקמפיין תיעוד בפרוג.
בגלל שאני נחשב בעינך לאדם חשוב. אז אם אני אומר את האמת אני מתלהם? לי אסור להגיד את האמת רק לאנשים חפים מפשע?
מפריע לי מאוד שאתה מודד את כולם במידה שאתה לא מודד את עצמך.האהדה של נטפרי זה לשיטתך ניקים כפולים. האשכול על הציור זה קריאה מהשטח, אם אני חושב בראש שלך אני לא מבין למה היינו תמימים לחשוב שזה לא ניקים כפולים. לפי מה שלימדת אותנו בפוסטים האחרונים שלך מסתבר שהיה פה איזה צייר שפתח מלא ניקים על מלא מספרי טלפון כי הוא גם מתכנת אולי. וככה הוא ניצל את התמימות שלנו.
אני כמובן לא חושב כמו שאתה חושב. אני סה"כ מנסה להראות לך איך אתה נראה אם היית מסתכל עם המשקפיים שלך במראה.
-
@magicode אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@ברצינות
אתה לא מטיל דופי באופן ציני באהדה של האנשים את נטפרי?עם כל הכאב שבדבר, נראה ששוב לקחו את הדברים שלי למקום הלא נכון.
כבר כתבתי בהודעה הקודמת כי כמנהל פורום אני רואה בפירוש תופעה של ניקים כפולים ושל שיווק אנונימי. זה נאמר כתגובה לאלו שטענו כי אין מציאות כזו, ולא בא חלילה לייחס כוונות כאלו לאי מי מלקוחות נטפרי או לאחד מהמשתמשים כאן בפורום.
בסופו של יום, מוּדעוּת לא חייבת לבוא בסתירה לאהדה.
הייתי בהחלט רוצה להאמין שכאן אין כאלו, ואשמח באמת לדעת שאני נמצא בסביבה הגונה של אנשים ישרים מתחשבים ומוסריים. -
@מאןדהו אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
מה שמעניין כאן, זה שנטפרי היא חברה מאוד אהודה על לקוחותיה, (שמתי לב לזה מזמן, אבל כאן רואים את זה שוב) ומעניין מהו ההסבר לכך.
לדעתי בהשקפה תורנית כי זה חברה (עמותה) ששמה לעצמה מטרה אחת להציל את עם ישראל מפגעי הטכנולוגיה וממילא יש לה סייעתא דשמיא
מה גם שמדובר בלוקחות חרדים שיש להם את המוסג של הכרת הטוב
-
@ברצינות
למה רצית להעלות את המודעות הזאת?
למה זה רלוונטי לפורום הזה בכלל ולשרשור הזה בפרט?
מבין השורות היה נשמע שאתה מגיב לכך שיש הרבה תגובות אוהדות (לצערך?)
ובשביל לא להודות בכך שיש הרבה מפרגנים העלת כמה אפשרויות ביניהם ש"יתכן" שזה בכלל פייק.אם הייתי כותב בשרשור של המאיירים את המילים "סתם שתדעו בלי קשר לשרשור הנוכחי יש מושג של ניקים כפולים ואני כותב את זה למען הבטחון שלכם ברשת" היו קמים עלי בזעקות על כך שאני מכפיש את המאיירים האומללים ואני הורס להם את הקמפיין.
-
@nigun אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
מאיירים
סליחה על השאלה מה זה מאיירים שכותבים פה כל הזמן?
-
-
@מאןדהו
מה שאתה רואה פה בפורום זה לא משקף את המציאות, לדעתי יש בנטפרי עשרות אלפי משתמשים, כאשר פה בפורום יש לכל היותר כמה עשרות משתמשים מחוברים כשכמה מהם זהmagicode וכו' כך שאם יש ביקורת כנראה תצטרך לחפש אותו במקום אחרנ.ב. לא כתבתי שיש ביקורות, אבל יכול להיות שיש אפילו אם אתה לא רואה אותה כאן בפורום
-
@h054841210 אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@מאןדהו
מה שאתה רואה פה בפורום זה לא משקף את המציאות, לדעתי יש בנטפרי עשרות אלפי משתמשים, כאשר פה בפורום יש לכל היותר כמה עשרות משתמשים מחוברים כשכמה מהם זהmagicode וכו' כך שאם יש ביקורת כנראה תצטרך לחפש אותו במקום אחרנ.ב. לא כתבתי שיש ביקורות, אבל יכול להיות שיש אפילו אם אתה לא רואה אותה כאן בפורום
כל מילה - פנינה.
-
@מאןדהו
אז ככה
בנקודת זמן זו מחוברים לפורום 19 משתמשים
בשלושת הימים האחרונים, הצטרפו לפורום 24 משתמשים חדשים ואל תשכח שהיה גם שבת באמצע.
וסתם כך, תמיד בסקר משתמשים רק אחוז קטן.
גם תיקח בחשבון שאנשים משקיעים לעלות ולהתלונן יותר מאנשים שמשקיעים לעלות לפרגן. תבדוק באתרי קניות כמה ביקורות חיוביות יש יחסית לשליליות (פר רכישות).
ובשורה תחתונה: אני מרוצה, וכל מי שאני מכיר כמשתמש של נטפרי - מרוצה. וברשת יש כמה שאינם מרוצים מספיק... (שהם יכולים גם להיות כל מיני מתחרים ואכמ"ל)
-
@מאןדהו
במציאות, אנשים שיש להם ביקורת לא שומרים אותה בבטן.
ואם אתה חושב שכאן זו במה זניחה, אתה מוזמן להפנות אותנו למקום שבו כולם מוציאים את הקיטור...
-
@ברצינות
למה רצית להעלות את המודעות הזאת?
למה זה רלוונטי לפורום הזה בכלל ולשרשור הזה בפרט?
מבין השורות היה נשמע שאתה מגיב לכך שיש הרבה תגובות אוהדות (לצערך?)
ובשביל לא להודות בכך שיש הרבה מפרגנים העלת כמה אפשרויות ביניהם ש"יתכן" שזה בכלל פייק.אם הייתי כותב בשרשור של המאיירים את המילים "סתם שתדעו בלי קשר לשרשור הנוכחי יש מושג של ניקים כפולים ואני כותב את זה למען הבטחון שלכם ברשת" היו קמים עלי בזעקות על כך שאני מכפיש את המאיירים האומללים ואני הורס להם את הקמפיין.
עד כמה שידוע לי - התכחשות למציאות לא יכולה לשנות אותה.
בסך הכל עלה כאן נושא לדיון האם האהדה לנטפרי היא אבסולוטית או לא.
ברוב חטאי העזתי להעלות כאן קצה קצהו של אפשרות אחרת ובתגובה ספגתי רפש ובוץ. מתנצל.
בסך הכל אני יודע שמאחורי הגמ"ח הענק שנקרא 'נטפרי' עומדים אנשים עם לב זהב ענק שכל הרצון שלהם הוא רק לעשות טוב. עם כל זאת, מכל מיני סיבות יתכן שיש אנשים לא מרוצים. לא בהכרח שהביקורת שלהם פסולה. אדרבה, יתכן ונטפרי באמת לא יכולה לספק את הדרישות מסיבות מוצדקות כאלו ואחרות, ויתכן שזה רק ענין של זמן עד שהבקשה שלהם תתמלא והם יחזרו להיות מרוצים מנטפרי.
הבעיה מתחילה בכך שכאשר הם שוטחים את הבעיה שלהם כאן הם זוכים למקלחת של מי שופכין וירטואליים. מדובר בבעלי מקצוע שרגילים לסטנדרט שירות של חברה וצורת הדיבור שלהם כאן היא כפנייה לחברה או לנותן שירות, במצב כזה הניסוח הוא בדר כלל 'שילמתי, אתם מרוויחים עלי, וממילא מגיע לי שירות' (לא נכנס כאן לדיון לגבי הניסוח המדויק). הבעיה היא שנטפרי בכלל לא נמצאת במקום הזה. נטפרי נוסדה למטרות חסד ללא כוונות רווח, וממילא על כל דבר אנחנו אסירי תודה. פתחו לך את אתר X ע"י פיתוח מיוחד? תגיד תודה ושלח זר פרחים. קיבלת הורדה מאתר X ע"י 'גוי של אינטרנט'? תדע שקיבלת שירות מעל ומעבר.
לדעתי קיים פער בין התדמית של נטפרי לבין השירות שנטפרי מתיימרת לתת, דבר שגורם שוב ושוב לחיכוכים בין אנשי המקצוע לבין דורשי טובתה של נטפרי.
תקן אותי אם אני טועה. -
@אחד-תם לדעתי אין כמעט משתמשי נטפרי שיודעים מהפורום (נטפרי הוא מענה למי שצריך אינטרנט לצרכים שלו ולא לשם התכתבות בפורומים וכנראה ש-99% אכן עסוקים בצרכיהם)
-
@ברצינות אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
בסך הכל עלה כאן נושא לדיון האם האהדה לנטפרי היא אבסולוטית או לא.
לא מצאתי כאן טענה כזאת
רק טענו שיש אחוז גבוה של מרוצים
ואתה הגעת והתחלת לחפש בנרות למה זה לא נכון ושסתם יש כאן הרבה מפרגנים לנטפרי
מילא הטענות שלך היו הגיוניות אבל ברגע שאתה נכנס לקונספירציות מרחיקות לכת, יש יותר סיכוי שהבונים החופשיים השתילו כאן עשרות ניקים להכפיש סינונים חרדיים מאשר שמישהו פתח הרבה ניקים כדי להציל את כבודה האבוד של נטפרי(והגדיל @H054841210 לעשות ולהאשים את magicode כאילו יש לו זמן ואינטרס לפתוח הרבה ניקים, נו באמת??!)@h054841210 אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@מאןדהו
א. יש כ7000 משתמשים בפורום
ב. הקישור לפורום מופיע לכל משתמש בפאנל
קשה להגיד שיש הרבה לקוחות מתוסכלים שלא יודעים שיש פורום.
ובסופו של יום נטפרי יודעים כמה אנשים לא מרוצים
כי יש מערכת פניות ואני מעריך שרוב המתוסכלים פתחו פניה או עזבו את נטפריאז אתה רוצה לומר שיש הרבה מתוסכלים שפונים במערכת פניות
ולא אומרים מילה בפורום ונטפרי מסתירים את זה כי הם רוצים לשמור על הכבוד שלהם
אם זה עושה לך טוב לחשוב ככה, אז תהנה. -
לדעתי קיים פער בין התדמית של נטפרי לבין השירות שנטפרי מתיימרת לתת, דבר שגורם שוב ושוב לחיכוכים בין אנשי המקצוע לבין דורשי טובתה של נטפרי.
https://forum.netfree.link/topic/7514/הצעה-השלב-הבא-במעגל-החיים-של-נטפרי
-
(והגדיל @H054841210 לעשות ולהאשים את magicode כאילו יש לו זמן ואינטרס לפתוח הרבה ניקים, נו באמת??!)זה בדיוק נקרא להוציא דברים מהקשרם. @H054841210 בסך הכל ציין את העובדה שכמות הנוכחים הפעילים כאן הינה מזערית ביחס לכמות הלקוחות של נטפרי, בתוך הדברים הוא מנה את מג'יקוד בתוך אחד מהמשתתפים. אתה באת והשתלת בדבריו את 'הניקים הכפולים'. וכבר אמר מי שאמר שכל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות.
לגבי הביקורת שלא נאמרת יש לי מספיק הוכחות בפורומים אחרים ואני נמנע מלציין אותם כאן מפני כבודה של נטפרי.@nigun אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
קשה להגיד שיש הרבה לקוחות מתוסכלים שלא יודעים שיש פורום.
כאיש מקצוע, אני נחשף לעובדה המצערת שאנשי מקצוע כותבים בכאב לב כי הם נמנעים מלהגיב כאן בגלל האש הצולבת של ניקים בודדים, שגורמים בשבט מקלדתם תדמית רעה לנטפרי, וחבל.
אני סבור כי שיח מכבד יתרום לתדמית של נטפרי יותר מחרב פיפיות איש ברעהו. -
זה בדיוק נקרא להוציא דברים מהקשרם. @H054841210 בסך הכל ציין את העובדה שכמות הנוכחים הפעילים כאן הינה מזערית ביחס לכמות הלקוחות של נטפרי, בתוך הדברים הוא מנה את מג'יקוד בתוך אחד מהמשתתפים. אתה באת והשתלת בדבריו את 'הניקים הכפולים'. וכבר אמר מי שאמר שכל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות.
צודק
לא שמתי לב -
לגבי הביקורת שלא נאמרת יש לי מספיק הוכחות בפורומים אחרים ואני נמנע מלציין אותם כאן מפני כבודה של נטפרי.
תציין, למה לא?
הפורום היחיד שאני מכיר שיש שם ביקורת זה פרוג
והביקורת שאני מכיר משם זה בעיקר על החסימה של וואצאפ/לינקדאין/טלגרם/שאר רשתות חברתית
יש גם ביקורת על פתיחת קורסים/סרטונים ולגבי זה אין הרבה מה לעשות כנראה
בכל אופן והביקורות הנ"ל נמצאים גם כאן, והניקים האלימים כאן לא תוקפים על כך משום מה.
נ.ב. גם לי יש ביקורת על המדיניות של נטפרי לגבי וואצאפ/לינקדאין, אבל לא יעזור לנהל את זה כאן כי הגורמים הרלוונטים בכלל לא קוראים את ההודעות כאן.@ברצינות אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
כאיש מקצוע, אני נחשף לעובדה המצערת שאנשי מקצוע כותבים בכאב לב כי הם נמנעים מלהגיב כאן בגלל האש הצולבת של ניקים בודדים, שגורמים בשבט מקלדתם תדמית רעה לנטפרי, וחבל.
אם אתה מתכוון למקרה של המאיירים זה לא דוגמה
היו שם כמה שבגאונותם תקפו בנוסח "שילמתי, אתם מרוויחים עלי, וממילא מגיע לי שירות"
ומי שניסה להסביר להם שזה לא עובד כאן ככה קיבל מתקפה
לא ראיתי כאן לאחרונה עוד מקרים דומים.