נוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו
-
@ברצינות אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@מאןדהו אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@ברצינות ההגנה שהרבה אנשים נותנים לה, וגם הביקורות היו יחסית אוהדות מאוד.
ומניין לך שאלו לא ניקים כפולים?
@ברצינות ואולי בכלל כל הניקים עם הביקורות החיוביות הם בעצם שליחים של נטפרי בכדי להראות אהדה ציבורית?
נו @ברצינות ... -
@ברצינות אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@ברצינות ההגנה שהרבה אנשים נותנים לה, וגם הביקורות היו יחסית אוהדות מאוד.
ומניין לך שאלו לא ניקים כפולים?
ואולי המבקרים הנם ניקים כפולים?
הכל טוב... -
ל- @יוסלה-קמצן-קדוש ולכל הדואגים:
בסה"כ הבאתי מציאות אמיתית שקיימת בפורומים אחרים, מידיעה.
אנשים נוטים לייחס אמינות רבה מדי לדברים שנכתבים ע"י ניקים אלמוניים ברשת. -
@ברצינות
זכור לי שהייתי צריך לאמת את הניק שלי מול חשבון קיים בנטפרי
עדיין קיים?
יש אפשרות לאמת כמה ניקים על חשבון אחד? -
פוסט זה נמחק! -
@ברצינות
צריך טלפון -
פוסט זה נמחק! -
@ברצינות
מישהו צריך לעבוד קשה בשביל לפתוח כמה ניקים
לא נראה לי שיש מישהו כזה משועמם -
@nigun אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
לא נראה לי שיש מישהו כזה משועמם
אז תדע שיש הרבה מישהו כאלו
אולי לא כאן -
@אחד-תם אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
אולי לא כאן
יש כאלו שישקיעו בשביל להטריל המתמחים
אבל בשביל להגיב מכמה ניקים כאן
נראה לי מוגזם -
יותר קל לפקפק באמינותו של ניק אחד מאשר לפקפק באמינותם של הרבה ניקים שכאן.
לכן אם נתייחס להודעות שלו כמו שהוא מבקש שנתייחס להודעות של אחרים לא נראה צורך בכלל להגיב לו.
וזה מזכיר לי את מאמר חזל כל הפוסל במומו פוסל. -
@magicode אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
יותר קל לפקפק באמינותו של ניק אחד מאשר לפקפק באמינותם של הרבה ניקים שכאן.
לכן אם נתייחס להודעות שלו כמו שהוא מבקש שנתייחס להודעות של אחרים לא נראה צורך בכלל להגיב לו.
וזה מזכיר לי את מאמר חזל כל הפוסל במומו פוסל.לא ציפיתי לתגובה מתלהמת ולא מכובדת דווקא ממנהל נטפרי.
כתבתי את הדברים מנקודת המבט שלי כמנהל פורום ולא באתי חלילה להכפיש אי מי מהניקים כאן.
אני שוב נוכח כיצד אנשים נוטים לקחת דברים באופן חד צדדי ולהטיל דופי באופן ציני באנשים חפים מפשע.
לצערי, מנקודת מושבי כמנהל פורום אני נחשף מאחורי הקלעים לנסיונות של אנשים ומשווקים שונים לנצל פלטפורמות ציבוריות לצורך קידום האינטרסים שלהם בצורה אנונימית ומשכנעת.
דברי באו בכדי לעורר מודעות לכך שמקומה של התמימות במרחב האינטרנטי הוא פשוט מסוכן.
מכאן ועד לייחס אלי טענות מופרכות זה פשוט עוול. אני מתבייש בשביל נטפרי.בשנה האחרונה התפרסם גילוי מסעיר לפיו באתר stackoverflow עקבו אחר מספר הפעמים שבהם אנשים העתיקו קוד מתגובות בפורום הטכני שלהם. מנהלי האתר אמרו כי הדבר מעיד על התועלת שהפורום שלהם נותן, אך אחריות רבה מוטלת על מעתיק הקוד לבדוק ולהבין אותו לפני שהוא מטמיע אותו באתר או ביישום שהוא מפתח.
אני חוזר שוב על דברי: פיקחו עיניים ואל תתנו אימון עיוור במילה הכתובה ברשת.
פגשתי כבר הרבה אנשים שנכוו מכך. -
@ברצינות
אתה לא מטיל דופי באופן ציני באהדה של האנשים את נטפרי?
רק לי אסור להטיל דופי בך או בזה שחששתי שאתה פתחת קמפיין באשכול של הציור?
אם אי אפשר להאמין לכל מילה שכתובה ברשת. אז מה הבעיה לחשש שמדובר בקמפיין מתוזמן. במיוחד שיש לקמפיין תיעוד בפרוג.
בגלל שאני נחשב בעינך לאדם חשוב. אז אם אני אומר את האמת אני מתלהם? לי אסור להגיד את האמת רק לאנשים חפים מפשע?
מפריע לי מאוד שאתה מודד את כולם במידה שאתה לא מודד את עצמך.האהדה של נטפרי זה לשיטתך ניקים כפולים. האשכול על הציור זה קריאה מהשטח, אם אני חושב בראש שלך אני לא מבין למה היינו תמימים לחשוב שזה לא ניקים כפולים. לפי מה שלימדת אותנו בפוסטים האחרונים שלך מסתבר שהיה פה איזה צייר שפתח מלא ניקים על מלא מספרי טלפון כי הוא גם מתכנת אולי. וככה הוא ניצל את התמימות שלנו.
אני כמובן לא חושב כמו שאתה חושב. אני סה"כ מנסה להראות לך איך אתה נראה אם היית מסתכל עם המשקפיים שלך במראה.
-
@magicode אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@ברצינות
אתה לא מטיל דופי באופן ציני באהדה של האנשים את נטפרי?עם כל הכאב שבדבר, נראה ששוב לקחו את הדברים שלי למקום הלא נכון.
כבר כתבתי בהודעה הקודמת כי כמנהל פורום אני רואה בפירוש תופעה של ניקים כפולים ושל שיווק אנונימי. זה נאמר כתגובה לאלו שטענו כי אין מציאות כזו, ולא בא חלילה לייחס כוונות כאלו לאי מי מלקוחות נטפרי או לאחד מהמשתמשים כאן בפורום.
בסופו של יום, מוּדעוּת לא חייבת לבוא בסתירה לאהדה.
הייתי בהחלט רוצה להאמין שכאן אין כאלו, ואשמח באמת לדעת שאני נמצא בסביבה הגונה של אנשים ישרים מתחשבים ומוסריים. -
מה שמעניין כאן, זה שנטפרי היא חברה מאוד אהודה על לקוחותיה, (שמתי לב לזה מזמן, אבל כאן רואים את זה שוב) ומעניין מהו ההסבר לכך.
לדעתי בהשקפה תורנית כי זה חברה (עמותה) ששמה לעצמה מטרה אחת להציל את עם ישראל מפגעי הטכנולוגיה וממילא יש לה סייעתא דשמיא
מה גם שמדובר בלוקחות חרדים שיש להם את המוסג של הכרת הטוב
-
@ברצינות
למה רצית להעלות את המודעות הזאת?
למה זה רלוונטי לפורום הזה בכלל ולשרשור הזה בפרט?
מבין השורות היה נשמע שאתה מגיב לכך שיש הרבה תגובות אוהדות (לצערך?)
ובשביל לא להודות בכך שיש הרבה מפרגנים העלת כמה אפשרויות ביניהם ש"יתכן" שזה בכלל פייק.אם הייתי כותב בשרשור של המאיירים את המילים "סתם שתדעו בלי קשר לשרשור הנוכחי יש מושג של ניקים כפולים ואני כותב את זה למען הבטחון שלכם ברשת" היו קמים עלי בזעקות על כך שאני מכפיש את המאיירים האומללים ואני הורס להם את הקמפיין.
-
@nigun אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
מאיירים
סליחה על השאלה מה זה מאיירים שכותבים פה כל הזמן?
-
-
@מאןדהו
מה שאתה רואה פה בפורום זה לא משקף את המציאות, לדעתי יש בנטפרי עשרות אלפי משתמשים, כאשר פה בפורום יש לכל היותר כמה עשרות משתמשים מחוברים כשכמה מהם זהmagicode וכו' כך שאם יש ביקורת כנראה תצטרך לחפש אותו במקום אחרנ.ב. לא כתבתי שיש ביקורות, אבל יכול להיות שיש אפילו אם אתה לא רואה אותה כאן בפורום
-
@h054841210 אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
@מאןדהו
מה שאתה רואה פה בפורום זה לא משקף את המציאות, לדעתי יש בנטפרי עשרות אלפי משתמשים, כאשר פה בפורום יש לכל היותר כמה עשרות משתמשים מחוברים כשכמה מהם זהmagicode וכו' כך שאם יש ביקורת כנראה תצטרך לחפש אותו במקום אחרנ.ב. לא כתבתי שיש ביקורות, אבל יכול להיות שיש אפילו אם אתה לא רואה אותה כאן בפורום
כל מילה - פנינה.