דחוף: ניתוק חיבור VPN בשולחן עבודה מרוחק
-
הגדרתי חיבור VPN לנטפרי, בתוך שולחן עבודה מרוחק, אבל ברגע שהתחבר אבד החיבור עם השע"מ, מכיוון שאין תעודת אבטחה.
כך שאין לי אפשרות להתקין תעודה או לנתק את ה-VPN. ככה זה כשלא חושבים...למישהו יש פתרון? קריטי ממש למחר בבוקר...
-
@חיפושית-100 אמר בדחוף: ניתוק חיבור VPN בשולחן עבודה מרוחק:
אבל ברגע שהתחבר אבד החיבור עם השע"מ, מכיוון שאין תעודת אבטחה.
כך שאין לי אפשרות להתקין תעודה או לנתק את ה-VPN. ככה זה כשלא חושבים...לא ממש הצלחתי להבין את הסיטואציה.
אמור להיות גישה לשע"ם במחשב המרוחק וכרגע אין גישה לשעם? למחשב המרוחק אתה כן מצליח לגשת ויש סינון נטפרי? אין גישה למחשב המרוחק? -
@shraga שולחן עבודה מרוחק, שמותקן בו windows server 2019.
ניסיתי להגדיר בו VPN לנטפרי, אבל ברגע שהצלחתי התנתק החיבור RDP, ואני גם לא יכול להתחבר שוב. כנראה בגלל שאין תעודת אבטחה..
(אין קשר לשע"מ של רשות המיסים).
אין לי הרשאות לאחסון בכדי לבצע reboot. יש פתרון? -
הרגע קיבלתי את הפתרון מהמרא דאתרא @magicode (במערכת הפניות).
לא מכיר עוד חברות או ארגונים בהם המנהל אכפתי ומוצא פתרונות באופן אישי, למשתמש אחד, שנתקע עם בעיה ספציפית, ועוד באשמתו... שלא לדבר על השעה: לאחר חצות...
תמיד ידעתי שאין כמו השירות של נטפרי - כעת אני (ואתם...) יודע עד כמה.(ארשום את הפתרון לטובת מי שייתקע בעתיד ויגיע לפוסט הזה:
להתחבר במחשב אחר עם אותו שם משתמש, זה גורם לניתוק של החיבור הקיים). -
@חיפושית-100 אמר בדחוף: ניתוק חיבור VPN בשולחן עבודה מרוחק:
(ארשום את הפתרון לטובת מי שייתקע בעתיד ויגיע לפוסט הזה:
להתחבר במחשב אחר עם אותו שם משתמש, זה גורם לניתוק של החיבור הקיים).פתרון מעולה אבל קצת מורכב בתוכנת אניוואר החדשה בה אין שם משתמש וסיסמא גלויים למשתמש.
-
@shraga אמר בדחוף: ניתוק חיבור VPN בשולחן עבודה מרוחק:
פתרון מעולה אבל קצת מורכב בתוכנת אניוואר החדשה בה אין שם משתמש וסיסמא גלויים למשתמש.
האם כשמצליחים לגלות את שם המשתמש והסיסמא, כן יכולים להעתיקו למחשב אחר?
בעבר נסיתי ולא הצלחתי, כל פעם שחיברתי את האניוואר הוא שינה חזרה את הקובץ שערכתי. -
@שלו אמור להיות אפשרי, שים לב שיש 2 קבצים שצריך/אפשר לשנות בהם את הפרטים, לכאורה צריך לפני כן לעצור את הסרוויס של אניוואר או משהו דומה.