שימוש בAI לבדיקת תמונות
-
-
@nigun אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@nk אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
מה זה את אותו האש?
לא הבנתי.אתה יודע מה זה האש?
אולי קאש?
-
@nigun אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
מה זה את אותו האש?
לא הבנתי.אתה יודע מה זה האש?
אולי קאש?
https://www.investopedia.com/terms/h/hash.asp
https://en.wikipedia.org/wiki/Hash_function -
@גילגול אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@dovidstroh אי אפשר לעשות אינדקס לפי מיקום באחוזים ביחס לתמונה? למשל שבאחוז החמישים ברוחב ובאורך יש פיקסל בצבע #ff5500. אם זה כך המערכת תמשיך לחפש רק תמונות ברצף הזה. אח"כ אם זה באמת יהיה יתאים יהיה אפשר מכאן ואילך להתאים את כל התמונות לתמונה שכבר נבחרה לפי המנגנון שקיים היום.
סך הכל מכיון שמדובר על איתור אותו צבע במדויק סביר שהכמות תצטמצם תוך 3-4 פיקסלים רק למה שבאמת רלוונטי.ממה שאני יודע, בהקטנת תמונות חלק מהפיקסלים נאבדים, מה שאומר שרצף הפיקסלים בתמונה הקטנה שונה לכאורה במעט ולא בהכרח בעל מאפיינים ברמה כזו שיקשרו אותו לתמונת האב, אא"כ האלגוריתם יודע להתמודד עם טווח צבעים.
-
@ברצינות על זה אנחנו מדברים.
-
שמח לבשר לכם שיש רובוט שבודק תמונות באופן ודאי!!!!
איך אני יודע כנסו לתמונות שכל התוכן שלהם זה רק טקסט
ללא תמונות שונות ומשונותותיראו איך זה נפתח תוך כמה שניות לא יותר מ 10 שניות!!
בזמן שבבנאר כתוב שכעת נבדקות תמונות מלפני 37 שניות!!!
(ובאיקונים גם בודאות יש רובוט שבודק) -
@nk איך אתה יודע שלקוח אחר לא ביקר באותו דף 20 שניות לפני שאתה הגעת כך שזה כן נבדק אחרי 40 שניות...
-
@dovidstroh כנראה ניסה להעלות תמונה עצמאית, אגב בניסוי כזה לא היה ניכר לי ההבדל הגדול.
-
@dovidstroh אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@nk איך אתה יודע שלקוח אחר לא ביקר באותו דף 20 שניות לפני שאתה הגעת כך שזה כן נבדק אחרי 40 שניות...
מדובר בצאט פרטי בעליבאבא
כך שאין סיכוי שמישהו היה שם לפניי! -
אגב זה היה קובץ PDF יכול להיות שזה רק בקבצי PDF
-
@magicode אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אמרתי כבר בעבר שעובדים על זה. ובדרך כלל אני לא אומר סתם דברים.
עברה שנה, וה-AI שינה את העולם.
@magicode יש צפי? -
אגב, פתרון של בדיקה מיידית של תמונה יביא גם לפתרון סופי ויעיל לג'נרטיב ai החדש של פוטושופ
-
@shraga אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אגב, פתרון של בדיקה מיידית של תמונה יביא גם לפתרון סופי ויעיל לג'נרטיב ai החדש של פוטושופ
אתה צודק, אבל נראה לי שיותר חשוב שזה יביא פתרון סופי ויעיל של בדיקת התמונות בנטפרי שזה אחד מהדברים האחרונים המיושנים בנטפרי...
-
-
@aiib אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@shraga אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אתה צודק, אבל נראה לי שיותר חשוב שזה יביא פתרון סופי ויעיל של בדיקת התמונות בנטפרי שזה אחד מהדברים האחרונים המיושנים בנטפרי...
וזה מה שמייחד את נטפרי משאר הסינונים
אחוז מסויים מהתמונות יצטרך לכאורה תמיד לעבור עין אנושית
הAI יוכל לעזור לתמונות שהם חד משמעי בעייתי או להיפך לא למה שצריך בדיקה במה בדיוק מדובר -
@magicode
נשמח לעדכון איפה זה עומד כיום -
@אינו-יודע-לשאול
אני מאמין שיבוא יום והבינה מלאכותית תהיה יותר יעילה מבדיקה אנושיתואני אסביר
אני בטוח שלבינה המלאכותית לעולם לא יהיה שכל כמו לבן אנוש
ולכן בבדיקה אחד על אחד ברור שלבינה האנושית יהיה תמיד יתרוןאבל צריך לקחת בחשבון את החסרון בבינה האנושית, שיש לו פספוסים, של חוסר ריכוז, חוסר שימת לב למשהו קטן בפינה, למשהו מטושטש או משתקף, מה שלא קיים בבינה המלאכותית כלל
ולכן יש סיכוי גבוה שהיתרון של הבינה המלאכותית ישלים על החסרון שלו
ובסך הסופי אחוזי הטעויות יהיו פחותים. -
@אחד-תם מבחינת נטפרי כחברה שעובדת מתוך מטרה אחת לשמור יהודים ממכשולות עם אפשר להגיע ל 99.98 הם לא יסכימו להישאר ב99.75 בגלל שזה המצב הקיים הם ירצו להגיע למצב שהם מנצלים את המעלות של שתי האפשרויות
-
@יעקב-ישראל אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@shraga ברצינות זה מה שחשוב לך ?? (לא שאני מזלזל בצורך רק שזה משהו לדעתי יחסית שולי לעומת איטיות הבדיקה)
אני לא מסוגל לראות את ההודעה "שלחת כמות חריגה של תמונות" אחרי 3 דקות בעלי אקספרס
הלוואי ש @magicode יעשה משהוחיפשתי בהודעה שכתבתי מאלו מילים הבנת שזה מה שחשוב לי ולא מצאתי. אל תכניס לי מילים לפה/פוסט.
כוונתי בהודעה הייתה שבנוסף לדברים הבסיסיים שזה יפתור כמו העומס על מערכת בדיקת התמונות או מהירות חזרת התמונות מבדיקה, זה יפתור גם כל מיני מקרי קצה שכיום אין להם פתרון טוב כדוגמת הgenerative file של פוטושופ. או כפי שציינתי גם בהודעה הראשונה שהטריגר שלי לפתוח את האשכול, היה שהתמונות בdell e 2 לא חזרו מבדיקה. -
@אינו-יודע-לשאול
אכן, @nk הציע לעשות משהו משולב