פרסום בפייסבוק.
-
במקום פייסבוק תחשוב על בריכה מעורבת וכדומה
האם אז אתם מבינים כן את כוונת המנהל? או שעדיין צריך להסביר?
האם כל הטענות שהעליתם רלוונטיים? -
@אחד-תם אמר בפרסום בפייסבוק.:
האם כל הטענות שהעליתם רלוונטיים?עד כמה שמדובר על פאנל ניהול שבו יוזמים פעולה חד צדדית אני מתקשה לקבל את ההקבלה. ושוב - הדברים שלי נכתבים מחוסר היכרות
-
@ברצינות אמר בפרסום בפייסבוק.:
האם כל הטענות שהעליתם רלוונטיים?עד כמה שמדובר על פאנל ניהול שבו יוזמים פעולה חד צדדית אני מתקשה לקבל את ההקבלה. ושוב - הדברים שלי נכתבים מחוסר היכרות
הנחתום מעיד על עיסתו (וממשיך למכור אותה).
אני הפעוט סבור כי מי שצריך את זה באופן הכרחי קריטי ובלתי מתפשר, יכול למצוא סוכן שב"ב שדרכו יפתח את הפרופיל. את פייסבוק נטפרי לא אמורים לפתוח
לא מבחינה טקטית אלא מבחינה אסטרטגיתוכבר אמר נטפרי שהעובדה שאנשים היום לא מבינים הבעיה ביטיוב, ומה הבושה בלומר "ראיתי ביוטיוב" - רואים זאת ככישלון של נטפרי.
-
@yp אמר בפרסום בפייסבוק.:
וכבר אמר נטפרי שהעובדה שאנשים היום לא מבינים הבעיה ביטיוב, ומה הבושה בלומר "ראיתי ביוטיוב" - רואים זאת ככישלון של נטפרי.
לשיטתך, האם לדעתך נטפרי ממשיכה לפתוח דברים שהיא רואה בהם כישלון?
-
(אני מתקשה להאמין שההצעה השנייה שלו לניהול תגובות נכתבה מתוך שיקול דעת)אין לי מושג מה הבנת (אשמח שתסביר - כדי שאבין מה לא טוב)
ברוך השם לא מכיר את פייסבוק מקרוב וגם לא מרחוק.א.
רק כמו כל אתר מסודר לכל דבר יש מקום באתר.
ובטוח שיש חלק של ניהול הפרסומות באתר
ולחלק הזה בלבד בטוח מספיק סינון תמונות ומלל על ידי הרובוט
או במקסימום בודק אנושי שיעבור עליו פעם בשבועב. מקיגוד כתב שלתת לגיטימציה איפלו הכי קטנה לפייסבוק זהוי פריצת גדר משמעותית
להבנתי זאת כאשר זה יהיה פתוח למשתמש באופן ישיר
כך שהוא נכנס לאותו דף/עמוד ניהול פרסומות במחשה האישי שלו
כיוון שלכל חנות יש עמוד בפייסבוק בלי שיצטרכו לשלם עליו והם רק משלמים על הפרסמות שלו של העמוד
לכן הצעתי שזה לא יהיה פתוח באופן ישיר למשתמש נטפרי
אלה יעבוד דרך מחלקה מיוחדת בתוך נטפרי ואז אולי אפשר להגיד שזה לא פריצת גדר משמעותית/או בכלל
היתרון של זה שזה יעבור פיקוח
נכון שזה לא יעזור לכל העסקים
אבל לפחות זה יעזור לאלה שרק רוצים פרסום של:
תראו אותי אני קיים בעיר כזאת וכזאת
ברחוב כזה וכזה
ואנו מוכרים מוצרים שכאלה
לינק לאתר (אם יש) וזהו
בלי התכתביות / סטטוסים וכו וכד
יש אנשים שבאמת נוסעים לעיר אחרת כדי לקנות שם את אותו מוצר יש ליד הבית שלוג
לצערי הגדל לחלק מאחים שלי יש פייסבוק ואני יכול לפרסם דרכם בחינם ובקלות מאוד
אני לא רוצה להכשיל אותם לכן
הרבה יותר הגיוני שיפתחו
רק את הפנאל ניהול פרסומות
ורק לעובדי נטפרי
במחלקה המיוחדת לכך לדוגמא "גוי של אינטרנט"
ואו להעסיק פריי לנסר חיצוני שיעשה את זה,
דרך מערכת יעודית לכך או הפניות או משהו חדש לשם כך(ואגב זה יכול להתחבר עם מה שנאמר כאן
https://forum.netfree.link/topic/10097/טשטוש-וידאו-על-ידי-עורכי-וידאו-חיצוניים) -
ואגב נוסף הציעו לנו יותר מעבודה אחת שהיתה כרוכה בפייסבוק
ואני סרבתי לה בכל תוקף למרות שמדובר במשכורות דו ספרתיותוגם אם נטפרי יעשו את זה באופן אישי לא הפרסם שם בשום פנים ואופן
לא מוכן לפרסם במקום כזה טמא שמחטיא את הרבים ומעקב את הגאולה
זה דעתי האישית כלפי עצמיונטפרי לא באה לעסוק באמונה אלה לתת פתרונות לבעלי עסקים
פתרונות כשרים ומפוקחיםלא התפקיד של נטפרי להגיד לבעל עסק תאמין שפרנסה משמים
זה תפקיד של בעל העסק עצמומקווה ומייחל שהנושא הזה יהיה מיותר כי בין כה וכה המשיח יגיע היום אמן!!!
-
עד כמה שמדובר על פאנל ניהול שבו יוזמים פעולה חד צדדית אני מתקשה לקבל את ההקבלה
@nk אמר בפרסום בפייסבוק.:
אלה יעבוד דרך מחלקה מיוחדת בתוך נטפרי ואז אולי אפשר להגיד שזה לא פריצת גדר משמעותית/או בכלללהבנתי, כוונת המנהל 'פריצת הגדר' אינה בכלל מהכיון של כניסת המפרסם
אלא עצם הפניה לנמצאים במקום היא הלגיטימציה להיות שםגם את תפעילו את הפרסום שם על ידי חייזרים
וזה מקביל בדיוק לדוגמא שהבאתי
ולכן הפתרונות שלכם לא עונים לבעיה.
-
עד כמה שמדובר על פאנל ניהול שבו יוזמים פעולה חד צדדית אני מתקשה לקבל את ההקבלה
@nk אמר בפרסום בפייסבוק.:
אלה יעבוד דרך מחלקה מיוחדת בתוך נטפרי ואז אולי אפשר להגיד שזה לא פריצת גדר משמעותית/או בכלללהבנתי, כוונת המנהל 'פריצת הגדר' אינה בכלל מהכיון של כניסת המפרסם
אלא עצם הפניה לנמצאים במקום היא הלגיטימציה להיות שםגם את תפעילו את הפרסום שם על ידי חייזרים
וזה מקביל בדיוק לדוגמא שהבאתי
ולכן הפתרונות שלכם לא עונים לבעיה.
האם לדעתך יש בעיה לפרסם את העסק שלי בתחנה המרכזית?
המקום ההוא קיים ממילא ולא עלי יפול או יקום דבר -
האם לדעתך יש בעיה לפרסם את העסק שלי בתחנה המרכזית?
המקום ההוא קיים ממילא ולא עלי יפול או יקום דברלא
אתה רואה את פייסבוק כמו 'תחנה מרכזית'
ויש כאלו שרואים את זה כמו הדוגמא שהבאתי
אתה מבין את ההבדל? -
בעיניי פייסבוק זה כמו כנסייה נוצרית
מישהו פה היה מפרסם את העסק שלו באיזה שהוא כנסייה ? -
@magicode
פייסבוק היא בסך הכל פלטפורמה של רשת חברתית, לכאורה (אין לי היכרות מעמיקה) לפחות 70 אחוז (אם לא יותר) מהתוכן שם לא בעייתי, וגם החלק הבעייתי הוא לא בעייתי באופן מוצהר ברמה של "כנסייה נוצרית".
הבעייתיות של פייסבוק למיטב הבנתי והסטיגמה הרעה שנדבקה לה בעיקר בעבר (ובצדק) היא שהאופי הוא אופי של תרבות חילונית על כל המשתמע שלא תואמת לציבור החרדי, ולכן אין לכף רגלו של חרדי מה לדרוך שם כמשתמש ברשת זו, וחרדי שנכנס לשם כמשתמש עלול להיות מושפע מהדעות והתרבות הרעה הזו וליצור קשרים לא טובים וזו הבעייתיות והסכנה. אך מהות השירות כהגדרתו וגם כרוב השימוש שלו בפועל לא בעייתית בעצם, אין שום איסור תורני ליצור קשרים חברתיים מותרים, ומי שבוחר נניח לנצל את הפלטפורמה ליצירת קשרים האסורים על פי התורה וההשקפה זו בעיה שלו ולא בעיה של הפלטפורמה.(אגב, למיטב הבנתי פייסבוק שייכת כיום לדור הישן ומשתמשים בה בעיקר אנשים מבוגרים, בעוד הצעירים משתמשים יותר באיסטגרם וטיקטוק והרעות החולות נמצאות בעיקר שם)
אך לגבי פרסום? במה זה שונה מפרסום בגוגל? או בכל פלטפורמה או אתר תוכן שאינו חרדי? או יוטיוב שפתוח בנטפרי?
ישנם עסקים במגזר שקהל היעד שלהם הוא גם לקוחות חילוניים, ומטבע הדברים פרסום במקומות אלו בהם קהל יעד זה מסתובב הוא הכרחי וחשוב. אי אפשר לפרסם בJDN ולצפות לקליינטורה לא חרדית...מאותה זוית ראיה אפשר להסתכל על ה"אינטרנט" בכללותו כ"כנסיה נוצרית"...
-
@shraga אשריך שאתה לא יודע מה זה פייסבוק,
וכנראה 70 אחוז שם הוא לא בסדר. -
@nk
אני איתך
אבל לדעתי המגיבים נגד הם פשוט אנשים שהעסק /שירותים שלהם לא מיועד למשתמשי פייסבוק ואלו שבעד הם אנשים שהעסק/שירות שהם נותנים מיועד גם למשתמשי פייסבוק
אז לדעתי זה לא וויכוח לעניין
(כידוע הבדיחה - שאם אתה רוצה לדעת איפה חבר שלך גר באיזה קומה אז תשאל אותו האם מותר לבנות יחידות על הגג ? אם הוא יענה לך כן - תדע שהוא גר בקומה עליונה ואם הוא יגיד ’מה פתאום ? גזל שטח ציבורי....’’ תדע שהוא גר באחד מהקומות מתחת....)
אז תכלית כל אחד אומר לפי מה שנוגע אליו
וחוץ מזה תן לשרשור הזה עוד כמה שעות ו@magicode או @ליכט יסגור את זה אז חבל על מאמץ השכנוע -
כאן מופיע שיש פתרון לכך: https://netfree.link/wiki/פייסבוק_בנטפרי
-
@ליכט אמר בפרסום בפייסבוק.:
למיטב זכרוני, מישהו שבדק את זה בעבר אמר לי שהאתר לא עובד/לא עובד בנטפרי.
-
@היימישע אמר בפרסום בפייסבוק.:
@nk
אני איתך
אבל לדעתי המגיבים נגד הם פשוט אנשים שהעסק /שירותים שלהם לא מיועד למשתמשי פייסבוק ואלו שבעד הם אנשים שהעסק/שירות שהם נותנים מיועד גם למשתמשי פייסבוק
אז לדעתי זה לא וויכוח לעניין
(כידוע הבדיחה - שאם אתה רוצה לדעת איפה חבר שלך גר באיזה קומה אז תשאל אותו האם מותר לבנות יחידות על הגג ? אם הוא יענה לך כן - תדע שהוא גר בקומה עליונה ואם הוא יגיד ’מה פתאום ? גזל שטח ציבורי....’’ תדע שהוא גר באחד מהקומות מתחת....)
אז תכלית כל אחד אומר לפי מה שנוגע אליו
וחוץ מזה תן לשרשור הזה עוד כמה שעות ו@magicode או @ליכט יסגור את זה אז חבל על מאמץ השכנועאני אישית לא מתכוון לפרסם שם גם לא בחינם ויש לי את האפשרויות האלה יש מסביבי מספיק אנשים שיעשו את זה עבורי בחינם
(גם אם נטפרי אכן תפתח את זה כפי שפרטתי למעלה.)צריך להדגיש ולהבין
מה עדיף למי שרוצה לפרסם בפייסבוק:או לבקש טובה מחבר /קרוב/ מכר שיעשה את זה עבורו והוא יכשל במקומו
וגם יתן לגיטימציה שהינה אני עושה משהו טוב עם פייסבוק
וזה יהיה עבורו סוג של היתר /כשרות בשם החסד.או שנטפרי תפרסם עבור מי שצריך ואף אחד לא יכשל בדרך
וזה יכול להיות גם בכלל איזה גויה או שנים שנטפרי יכולים להעסיק כפריילנסרית או כעובדת מהבית.
גם לעובדי נטפרי מה שיהיה פתוח זה רק פנאל הפרסומים,
וככה אף אחד לא נכשלכדאי לזכור עבור מי נטפרי הוקמה,
עבור מי שצריך אינטרנט ובכללם, פייסבוק לצרכי פרסום[ולמי שמוכר באמזון פייסבוק היא הפלטפורמה העיקרית שמוכרת]
ופעם גם אינטרנט בכללותו היה מוקצה מחמת מיאוס
והיום אתה יכול לשמוע רבנים שאומרים לאנשים נטפרי בלי מיצמוץועבור אלה שיכולים לראות עריכות קודמות
שיכנסו לעריכה הקודמת כאן -
@ben1 אמר בפרסום בפייסבוק.:
@shraga אשריך שאתה לא יודע מה זה פייסבוק,
וכנראה 70 אחוז שם הוא לא בסדר.הנקודה היא לא האחוזים
גם אחוז ניכר מכל האינטרנט הוא בעייתי
אבל זה לא אומר שכל האינטרנט זה כנסייה -
@ליכט אמר בפרסום בפייסבוק.:
יש כאן אבסורד,
עד כמה שזה לא לגיטימי לפרסם בפייסבוק כדי לא לתת לגיטמיציה לאלו שגולשים שם, לא מובן איך נטפרי מאפשרת את זה דרך צד ג'.
האם נטפרי תאשר אתר שמוכר שטחי פרסום רק בכנסיות ומסגדים? -
האם נטפרי תאשר אתר שמוכר שטחי פרסום רק בכנסיות ומסגדים?
יש שם גם פינטרסט ויוטיוב....
נ.ב איני מייצג את נטפרי.
-
@magicode אמר בפרסום בפייסבוק.:
בעיניי פייסבוק זה כמו כנסייה נוצרית
מישהו פה היה מפרסם את העסק שלו באיזה שהוא כנסייה ?פייסבוק, כנסייה???
לענ"ד ויקיפדיה הוא כנסייה, מלא עם מאמרים ודעות כפירה ותועבה.
יוטיוב כנ"ל. גם אם הם מכילים תכנים טובים, הם מכילים גם המון תוכן לא טוב.
(ואעפ"כ ידענו לסנן אותם, בבחינת תוכו אכל קליפתו זרק)
פייסבוק? הוא בית מרזח לשיכורים ואיכרים שבאים לבזבז את הפרוטות האחרונות שלהם ואת הזמן הפנוי שלהם על בילויים שטויות והבלים. גם אם מופיע אי שם מאמר כלשהו הרי המקום מיועד לבילויים ובזבוז זמן (רשת חברתית...).יהודי יר"ש אין מקומו בבילוי בבית מרזח, אבל לפרסם בתוך בית מרזח, ואפילו לנהל בית מרזח לצורך פרנסה? לא כך עשו בדורות האחרונים?
אני מקווה שהחלטות כאלו מובאות לרבנים ולא נחתכות ע"פ תחושת בטן.
אם זה לא הובא לידי הרבנים עדיין, אנא, שאל נא אותם.
נטפרי איננו עוד סינון, הוא הסינון הברירת מחדל לבית חרדי ועשרות אלפי משפחות נסמכות עליו לטוב ולמוטב. גם ברוחניות (שמירת עיניים וטהרת המחשבה) וגם בגשמיות (אפשרויות פרנסה).