לחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט
-
@ברצינות גם אני מצטרף להנ"ל
לצערי ראיתי את המכשולות שיש בכמה וכמה קבוצות (כולל רק של בנים!)
ובעז"ה נקווה שזה באמת יעזור.
ושאלה קטנה לסיום: מה עם סרטונים בצאט? ישארו סגורים? -
הצעה: לא לאפשר לראות את המיילים של כלל המשתמשים בקבוצות המוניות, דבר העלול להביא מכשולות רבים,
ורק המנהלים של הקבוצה יוכלו לראות את המיילים של כלל המשתמשים. -
@magicode
בהערת אגב, לדעתי צריך לשלוח את ההודעה הזו במייל ולא רק להציגה באיזור האישי.
או לחילופין - שבכל פעם שיש עדכון חדש באיזור האישי תישלח הודעת מייל בסגנון "נוסף עדכון חדש באיזור האישי של נטפרי, לחץ כאן לקריאת העדכון".
לא כולם מתעסקים עם האיזור האישי באופן רציף ואין סיבה שהם יפספסו את העדכונים שנוגעים באותה מידה גם אליהם. -
@shraga אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@magicode
או לחילופין - שבכל פעם שיש עדכון חדש באיזור האישי תישלח הודעת מייל בסגנון "נוסף עדכון חדש באיזור האישי של נטפרי, לחץ כאן לקריאת העדכון".
לא כולם מתעסקים עם האיזור האישי באופן רציף ואין סיבה שהם יפספסו את העדכונים שנוגעים באותה מידה גם אליהם.או אולי השתמש בתכונת ההודעות החדשה באמצעות פוש
-
אשריכם ישראל
יישר כחכם על האקטיביות והאפקטיביות!
(נהנה מאד מהאותנטיות והאמת שנטפרי משדרת.
בשביל לפתוח קבוצה בעייתית אתה צריך לעמוד מול המראה ולבחור בעזות מצח לשקר, להכשיל את הרבים, ולמרוד בה' ובתורתו. אם אתה רק עם יצר זמני, אתה לא עושה טת זה).הערה: מהיכא תיתי שבכל קבוצה יהיה מי שידווח?
האם מגיעים דיווחים רבים? האם כלי זה הראה יעילות?
הערה 2: מה ימנע ממזכי הרבים לחלק את קבוצותיהם לשרי עשרות? צעד של הצהרה אינו כל כך מופקע, יש בעיה לבקש מכל קבוצה להצהיר? זה הרי אוטומטי בלי צורך בנציג.ידוע שהמצב בכלי זה מזעזע, והוא ניהו פתחו של גיהנום. טובי צעירינו נופלים בו חיים שאולה.
-
האם רק צ'אט חדש הוא בעייתי? כפי שכתבתם ישנם צ'אטים רבים בעייתים, מה הפיתרון לזה?
-
@shloimy95 אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@shraga אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
@magicode
לא כולם מתעסקים עם האיזור האישי באופן רציף ואין סיבה שהם יפספסו את העדכונים שנוגעים באותה מידה גם אליהם.או אולי השתמש בתכונת ההודעות החדשה באמצעות פוש
מי שלא מתעסק באיזור האישי גם לא אישר הודעות בדפדפן
ואם כן אי אפשר לשלוח לו פוש -
@yp אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
הערה: מהיכא תיתי שבכל קבוצה יהיה מי שידווח?
באמת לא יודעים,
יש לך פתרון אחר?@yp אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
הערה 2: מה ימנע ממזכי הרבים לחלק את קבוצותיהם לשרי עשרות? צעד של הצהרה אינו כל כך מופקע, יש בעיה לבקש מכל קבוצה להצהיר? זה הרי אוטומטי בלי צורך בנציג.
שום דבר לא ימנע,
חוץ מזה שעניין גדול הוא להקשות ולהפוך במקום קבוצה של 250 איש לאחוז 25 קבוצות הרבה יותר קשה,
ובעזרת השם זה יוריד את הקבוצות האלו. -
@mgm-ivr אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
יש לך פתרון אחר?
ייתכן שרובוט מסנן הטקסט יכול לשמש כהגנה נוספת, כלומר, אם הוא חושד בתוכן בעייתי בצ'אט הוא יכול להעתיק ולשלוח את הפוסטים האחרונים לבדיקה על ידי התמיכה. כמובן מבלי לאפשר לעובד שסוקר אותו לדעת מי חברים בצ'אט או מאיזה חשבון הוא סומן. אולם עם זה יש לחשב את הגבול הדק בין הגנה על משתמשים מפני אסור לבין פגיעה בפרטיותם.
-
צריך להכניס את זה לויקי
-
אני רק שאלה, במידה ונניח הצהרתי (איזה מילה מפחידה...) על כשרות של קבוצה. ומגיע מישהו אחר ומדווח הפוך, אזי יש כאן מילה שלי מול מילה שלו, לא?
האם נטפרי יבדקו לפני שהם פוסלים אותי מהצהרות נוספות, או שאני נפסל אוטומטית? -
@מאןדהו אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
האם נטפרי יבדקו לפני שהם פוסלים אותי מהצהרות נוספות, או שאני נפסל אוטומטית?
@ברצינות אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
ואם יתקבל דיווח שיתברר שהמצהיר שיקר הוא ישרף במערכת של נטפרי ולא יהיה בו אמון יותר.
-
@מאןדהו אמר בלחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט:
אני רק שאלה, במידה ונניח הצהרתי (איזה מילה מפחידה...) על כשרות של קבוצה. ומגיע מישהו אחר ומדווח הפוך, אזי יש כאן מילה שלי מול מילה שלו, לא?
האם נטפרי יבדקו לפני שהם פוסלים אותי מהצהרות נוספות, או שאני נפסל אוטומטית?אני חושב שלחיצה על הדיווח שולחת למערכת חלק מתוכן הצ'אט כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת לפוסט הזה ולכן אין חשש.
-
תודה רבה! חשוב מאוד! יישר כח.
(קצת מציק הנושא של הצורך לקבל חיזוק מהציבור...) -
@גילגול אם תעקוב אחרי מה שקורה בשעות האחרונות בפרוג, תראה שזה לא רק חיזוק מהציבור, כדי לתת כח למנהלים לעמוד בפני כמויות ההשמצות הלא מבוססות שמתפרסמות (גם חשוב),
אלא גם כדי להציל אנשים מלעבור לסינונים ברמה פחותה יותר.
המתנגדים הקולניים סוחפים אחריהם אנשים נוספים שנמאס להם מזה שכל יום יש "חומרות" חדשות. (מורכב להסביר לאנשים שלא מבינים בתחום, שזה לא "חומרה" חדשה, אלא מכשול חדש שנוצר עם השתנות הטכנולוגיה). -
לא סתם חסמתי את עצמי מפרוג......
-
ישר כח גדוול
א. רק שאלה אם הקבוצה היתה בסדר והתחילה לזייף איך אני מוריד את ההצהרה שלי בלי לשרוף את עצמי
ב. למה לא לתת לכל אחד להצהיר זה יהיה יותר הפקטיבי מבחינת האיום שהוא גם נשרף וגם לא יכול להכפיל חשבון כל פעם שנשרף (כי כולם נשרפים) וגם מונע את הפחד מ "להצהיר" כשכולם נושאים באחריות
שוב ישר כח
ג. אני חושב שהיה לי שימוש בזה שנחסמים התמונות ששולחים שלא עוברים את כללי נטפרי (לדוגמה של משפחה רחבה שכוללת חילונים או חרדים פתוחים למיניהם) אולי לתת אפשרות לבקש שכן ישאר סינון תמונות (טקסט לא נראה לי שימושי) -
האם מי שמצהיר פותח את הקבוצה רק לעצמו או לכל לקוחות נטפרי שמחוברים לאותה קבוצה?
-
אכן דבר מצוין וחשוב מאד,
יבורכו העוסקים במלאכה! -
@yonig20 זה נכון. אבל אולי כדאי להדגיש שזאת המטרה.
אני לא מבין למה המנהלים צריכים חיזוק. כאילו שאין מיליארדים בעולם ששונאים אותי על מי שאני ומה שאני. אבל אני לא במקום שלהם (של המנהלים...) ולכן איני יכול לשפוט.