נטפרי הופכו להיות אלמים ממש
-
@הטכנעאי-הצדיק אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
מצטער להודיע לכם
אבל אחרי שראיתי מה שנעשה כאן הייתי חייב להגיב
אני אישית היה לי גישה לאינטרנט פרוץ וכל פעם הייתי נכנס להשיג שיר חדש וכדומה
מאז שחיברו אותי לדרייב של גיחצי קיבלתי ע"ע ללכת לחנויות של חותם ולהוריד משם את הדברים החדשים
אגב תקופה ארוכה היה אצלי אפשרות להיכנס למייל דרך נטפרי שהיה שם צ'אט פתוח והייתי גם בצ'אט שלו
ומעולם!!!!! פשוט מעולם לא קרה שמישהו ביקש שיר לא כשר או של זמר לא כשר שגיחצי לא הזהיר אותו בהעפה מהקבוצה.
הוא תמיד בדק כל קליפ וכל שיר שהעלה אני אישית פניתי אליו פעם אחת לגבי קליפ שכולו ללא בעיות חוץ משניה אחת (קליפ בהופעה) שראו נשים והוא לא שם לב ופחות מדקה לאחמ"כ הוא מחק את הקליפ משם.
אגב גם לטלגרם לצערי היה ועדיין יש לי גישה לפעמים (דרך חברים ) המחסום שלי תמיד היה זה שיש לי את גיחצי
ואני מאמין שיש עוד כמוני
הוא דאג בראש ובראשונה לכשרות התוכן בקבוצה כולל הדיבורים וכו'
והכל ללא פרסומות וללא שום רווח רק לטובת הציבור שרוכש מוזיקה כשרה
ואם נטפרי רוצים שאני ועוד כמוני (שאני מאמין שקיימים ורק לא לכל אחד יש את הזמן לכתוב כאן ולא כולם מודעים למקום כאן) נתחיל להשתמש גם בפרוץ בשביל הדברים הכשרים שמגיעים לנו בכשרות ובאיכות ללא פשרות כיאה לציבור שרוצה להישאר נקי מטכנולוגיה שאיננה מסוננת אז שיהיה להם בהרבה הנאה
ואני לא בא חלילה לזלזל בנטפרי (הם עושים עבודת קודש) רק שכמו שכבר הזכירו שהסינון בא לסנן את הדברים הרעים ולא הטובים אחרת הוא לא נקרא סינון.
וכמו כן אני בא להפריך את כל ההתכתבויות לעיל בנוגע לסרטים אצל גיחצי או בנוגע לכשרות האיש
שאנשים לא מפחדים לפני ראש השנה לכתוב כך על אדם שכל מגמתו הייתה לטובת הציבור החרדי
ואפילו בלי להכירו וכן להודות לו על כל מה שעשה בשבילי ובשביל עוד אנשים כמוני
מקווה שתחשבו על כך ושהדברים יועילוזה מאוד כואב לקרוא הודעות כאלו, אבל בכ"ז צריך להבין שאי אפשר לסכן את אלו שרוצים להיות מוגנים לא משנה מה בשביל אלו שאם לא תיתן להם מה שהם רוצים, ילכו לאינטרנט פרוץ ח"ו, ולכן הסיכון הזה בשבילם הוא הצלה. נטפרי נועדה לקבוצה הראשונה, ולכן אי אפשר לקחת סיכון.
אני לא אומר שהקובץ של גחצי בעייתי, ונטפרי לא אמרו את זה, אבל הדומיין הזה גם מכיל תועבות. אם הוא רוצה להמשיך את דרכו בקודש, הוא יצרך להשתמש בדומיין נקי.
-
כנראה דרך היוזר שלו פעלו תיקיות משותפות שהכילו סרטים וכו'
בגלל שאי אפשר היה חלק לחסום וחלק לא חסמו את הכל
זה כמו אתר שלא ניתן לסנן אותו אז חוסמים את כולו -
אני מתפלא על מנהלי נטפרי שנותנים באתר שלהם מקום לכותרת כזו,
מילים 'לא עדינות' שאינן מתמצתות את הנושא -
@הטכנעאי-הצדיק אם זה כמו שכתבת שכל כך מהר אתה הולך לאינטרנט פרוץ , אז הגישה שלך והגישה של נטפרי הפוכים ומובן השיח ה'אלים', פשוט אינכם מדברים באותו שפה, וכשאין שיח משותף אז כולנו אילמים ולא מובנים.....
מקווה שאמרת את זה כמשל ואתה על באמת לא תילך לחפש באינטרנט פרוץ. -
הרשו לי להיות פרשן
@magicode אתה מפחד למחוק את האשכול, או לערוך את ההודעות הפוגעניות. וכך אתה מפסיד את המערכה לפוצים הללו. שלא תהיה לך טעות - הם לא מתכוונים להפסיק לרדת על נטפרי, יהיה מה שיהיה, אתה המחסום שלהם למה שהם חושבים שיעשה להם סיפוק, אז הם ימררו לך את החיים.
עם החברה הללו צריך ללכת באותם שיטות. מי שיש לו טענות מוזמן להביע אותם כמו איש ולא כמו דָבר אחר. השיח הזה אליבא דאמת טעון מחיקה, אין זכות לאף אחד ללכלך ככה בציבורר גם אם עשו לו עוול, כל שכן אם לא עשו לו עוול (ושיעבוד 15,000 שעות זה לא מעניין, אין לך חובה לפני שאתה עושה פעולה לגיטימית שהיא חלק מהמדיניות להעלות את זה למשאל עם.
אז אל תירא ואל תחת. הרוב המוחלט של הלקוחות רוצה בנטפרי כנטפרי, והאשכול הזה מעלה בו תחושת קבס. שלחהו נא לארץ גזירה.גיחצי או שמיחצי וכל השמות המעניינים שעולים פה, אם הם רוצים שתעשה להם טובה ותפתח את זה, יתכבדו נא ויפנו אליך באישי בכבוד הראוי, אל תתן להם לסלף את הסדר הנכון.
זה ממש כמו מה שקורה עם הימין והתקשורת, שנבהלים מכל צווחה של זב חוטם תקשורתן או משפטן.
אנחנו מחזקים את ידיך כי אנחנו רואים לאורך הדרך שאתה פועל בישרות קיצונית, ולא מעניין אותנו החירופים והגידופים כאןנ.ב. להזכיר לכולם. בלי קשר לכלום, @magicode הוא איש ידוע בשמו ובמעמדו, והטחת עלבונות בו הם איסור דאורייתא. בניגוד לאחרים המדוברים כאן.
-
עברתי על השרשור הזה במלואו,
וראיתי שחסר פה רק את הקישור עצמו שהקוראים יבינו על מה מדובר.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1S5gF1yUf4aLzor8cEnDUlZzcSVTWlu4M -
@yp אני רק מזכיר שהעולם הוא פסיפס מגוון של אנשים שונים באופיים ובדיעותיהם, קשה לשפוט את הטוענים בצורה כל כך קשה בלי להכיר אותם, הפוסט שלך מקומו יפה להזכיר את הצד השני של המטבע, אבל בעיני זה רחוק מלהיות גישה פרגמטית
-
@אביב זה לא הקישור הנכון. כלומר זה אותו תוכן, אבל לא על זה מדובר - זה לא שיתופי, וזה פתוח.
-
@צדיק-תמים אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
@אביב זה לא הקישור הנכון. כלומר זה אותו תוכן, אבל לא על זה מדובר - זה לא שיתופי, וזה פתוח.
תנסה להכנס לבתוכו תראה שזה חסום
רק התקיות הראשיות פתוחות -
@ראובן-שבתי-1 אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
@צדיק-תמים אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
תנסה להכנס לבתוכו תראה שזה חסום
רק התקיות הראשיות פתוחותזה סותר את מה שטענו כאן שנטפרי חסמו את כל הדרייב ולא תיקיות נפקדות?
-
@ברצינות זה רק שמות של תקייה בלי תוכן
בתכלס זה חסום -
בתכלס זה חסוםבדרך כלל תיקיות שחסומות - חסומות כבר ברמת תיקיה
-
@ברצינות אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
בתכלס זה חסוםבדרך כלל תיקיות שחסומות - חסומות כבר ברמת תיקיה
נכון גם לי היה מוזר
אבל בתכלס זה המציאות שהכל סגור בתוכו -
@yp אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
הרשו לי להיות פרשן
@magicode אתה מפחד למחוק את האשכול, או לערוך את ההודעות הפוגעניות. וכך אתה מפסיד את המערכה לפוצים הללו. שלא תהיה לך טעות - הם לא מתכוונים להפסיק לרדת על נטפרי, יהיה מה שיהיה, אתה המחסום שלהם למה שהם חושבים שיעשה להם סיפוק, אז הם ימררו לך את החיים.
עם החברה הללו צריך ללכת באותם שיטות. מי שיש לו טענות מוזמן להביע אותם כמו איש ולא כמו דָבר אחר. השיח הזה אליבא דאמת טעון מחיקה, אין זכות לאף אחד ללכלך ככה בציבורר גם אם עשו לו עוול, כל שכן אם לא עשו לו עוול (ושיעבוד 15,000 שעות זה לא מעניין, אין לך חובה לפני שאתה עושה פעולה לגיטימית שהיא חלק מהמדיניות להעלות את זה למשאל עם.
אז אל תירא ואל תחת. הרוב המוחלט של הלקוחות רוצה בנטפרי כנטפרי, והאשכול הזה מעלה בו תחושת קבס. שלחהו נא לארץ גזירה.גיחצי או שמיחצי וכל השמות המעניינים שעולים פה, אם הם רוצים שתעשה להם טובה ותפתח את זה, יתכבדו נא ויפנו אליך באישי בכבוד הראוי, אל תתן להם לסלף את הסדר הנכון.
זה ממש כמו מה שקורה עם הימין והתקשורת, שנבהלים מכל צווחה של זב חוטם תקשורתן או משפטן.
אנחנו מחזקים את ידיך כי אנחנו רואים לאורך הדרך שאתה פועל בישרות קיצונית, ולא מעניין אותנו החירופים והגידופים כאןנ.ב. להזכיר לכולם. בלי קשר לכלום, @magicode הוא איש ידוע בשמו ובמעמדו, והטחת עלבונות בו הם איסור דאורייתא. בניגוד לאחרים המדוברים כאן.
אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד.
למה, שומו שמיים, אסור להעביר ביקורת על נטפרי?!
נכון, לא כולם כאן כתבו מכובד, וזו אכן בעיה.
אבל למה, ב-כ-ל פעם שמישהו מעביר ביקורת על נטפרי, גם אם הוא כותב מכובד ורציני, ובאמת רוצה לקבל תשובה, אז תוקפים אותו? לא חסרות דוגמאות פה בפורום.@yp אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
נ.ב. להזכיר לכולם. בלי קשר לכלום, @magicode הוא איש ידוע בשמו ובמעמדו, והטחת עלבונות בו הם איסור דאורייתא. בניגוד לאחרים המדוברים כאן.
ואותו גיחצי, שמוכר באינטרנט?
-
פוסט זה נמחק! -
אולי פשוט צריך סינון ופורום אחד לאלה שמתחת לגיל מסויים, וסינון ופורום שונה לאלו שמעל לגיל הזה?
-
פוסט זה נמחק! -
@מישהו12 אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
נכון, לא כתבו מכובד, וזו אכן בעיה.
אבל למה, ב-כ-ל פעם שמישהו מעביר ביקורת על נטפרי, גם אם הוא כותב מכובד ורציני, ובאמת רוצה לקבל תשובה, אז תוקפים אותו? לא חסרות דוגמאות פה בפורום.קדימה שאל שם, שם.
-
@yp אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
@מישהו12 אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
נכון, לא כתבו מכובד, וזו אכן בעיה.
אבל למה, ב-כ-ל פעם שמישהו מעביר ביקורת על נטפרי, גם אם הוא כותב מכובד ורציני, ובאמת רוצה לקבל תשובה, אז תוקפים אותו? לא חסרות דוגמאות פה בפורום.קדימה שאל שם, שם.
לא הבנתי.
בכל מקרה, ברורב המקרים האלה שאלתי ולא קיבלתי תשובה. -
@מישהו12 מצטער בשבילך. ןה' יעזור שתמצא תשובה לכל שאלותיך הכנות בב"א.