פתיחת אתר\פורום לתרגול
-
פתחתי פורום מאחת החברות נותנות תקופה חינמית לתרגל, ללא שאני מפיץ את זה לציבור, רק פותח מהחשבונות שלי לצורך תרגול בלבד ונטפרי לא מסכימים לפתוח לי את זה,
אני אפילו לא יכול לדעת מה יש שם ועוד מעט כבר מסתיים לי התקופה החינמית,
כמובן ששלחתי להם פניה גם יש שם שלוש נקודות ואין תגובה.
מה אני אמור לעשות?
אמנם אמרו לי שא"א לפתוח כרגע פורומים עד שיגבשו דעה בנושא אבל זה רק לתרגול נסגר עוד כמה ימים ואף אחד לא יפתח את זה חוץ ממני וגם בטלפון אמרו לי שבאמת שאמורים לפתוח אבל זה רק בפניות ושם לא עונים לי
@magicode -
כמדומה שרוב הפורומים האלו נותנים אפשרות לעשות תירגול שוב בלי בעיות (אפ' על אותה כתובת מייל שלא לדבר על כתובת מייל אחרת) כך שאל תלחץ מזה שנגמר הזמן
-
@מתוחק-מדבש איזה פלטפורמה?
כי אם זה NODEBB אפשר גם להתקין אופליין על המחשב -
@יהודי-חכם נכון אבל כרגע הוא קישור מסוים ואחרי זה הקישור ישתנה וזה עוד פעם כל הסיבוב עם נטפרי מחדש
@bbn מדובר בפלטפורמה NODEBB, אבל זה כבר נמצא באתר, וכן הורדתי ממקום אחר והוא נמצא לי בקובץ זיפ ואני לא יודע מה לעשות איתו -
@מתוחק-מדבש אמר בפתיחת אתר\פורום לתרגול:
@bbn מדובר בפלטפורמה NODEBB, אבל זה כבר נמצא באתר, וכן הורדתי ממקום אחר והוא נמצא לי בקובץ זיפ ואני לא יודע מה לעשות איתו
יש מדרכים
https://docs.nodebb.org/installing/os/windows/אם יש לך מכונה וירטואלית אפשר גם להתקין על לינוקס
-
-
@מתוחק-מדבש אמר בפתיחת אתר\פורום לתרגול:
@יהודי-חכם נכון אבל כרגע הוא קישור מסוים ואחרי זה הקישור ישתנה וזה עוד פעם כל הסיבוב עם נטפרי מחדש
ברגע שיאשרו עקרונית תוכל לכתוב באותה פניה/בחדשה עם קישור לקודמת שהקישור התעדכן ויפתחו