גדולה הכנסת אורחים...
-
@DovidStroh אולי תסביר מה מתדרדר ?
אתה סתם...
סכ"ה הפורום נהיה קצת בית הקברות (אזהרה לכהנים) ויהודים פשוטים מנסים לעשות תחיית המתים
ולדחוק את הקץ
@יהודי-פשוט -
@מיציבושי אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
סכ"ה הפורום נהיה קצת בית הקברות (אזהרה לכהנים) ויהודים פשוטים מנסים לעשות תחיית המתים
ולדחוק את הקץ@מיציבושי אין ענין לעשות תחיית המתים (זה בעיה שאין למשתמשי נטפרי בעיות?) ואפילו אם כן ודאי לא על החשבון של הרמה של הפורום.
-
@DovidStroh תשמע אני חושב שאתר הכי מעניין הפתוח של נטפרי הוא הפורום
וב"ה אין בעיות למשתמשים ועדיין רוצים להרגיש בנטפרי לכן מעלים כל מיני פוסטים
זה לא נשמע לי כ"כ נורא
אני כבר כמה פעמים הדגשתי שלדעתי הפורום נועד גם לגיבוש משתמשי נטפרי שזה דבר חזק וחשוב מאוד
ולכן גם הודעות ונושאים סתמיים יש להם מקום כאן
כמובן שעל רמה חייבים לשמור אבל מותר פה ושם להתבדח
(בינינו כל האלו שמגיבים כאן אוהבים לעזור ואוהבים להגיב (אני לא יודע מה הם אוהבים יותר ;))והפורום הוא במועדפים וזה הדבר השני שפותחים כשנכנסים לדפדפן. הלא כן?) -
@מיציבושי אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
@DovidStroh תשמע אני חושב שאתר הכי מעניין הפתוח של נטפרי הוא הפורום
וב"ה אין בעיות למשתמשים ועדיין רוצים להרגיש בנטפרי לכן מעלים כל מיני פוסטיםהייתי ממליץ להנהלה לעשות קטגורייה "אוף טופיק" ששם יוכלו לפטפט, ואנחנו נוכל להלחליט שלא לעקוב אחרי הקטגורייה הזו....
-
@clickone צודק רעיון מצוין אפשר אפילו להציע את זה ל @administrators שיהיה כזה קטגוריה ולא יעלה בפוסטים שלא נקראו רק מי שירצה יכנס ויבדוק
תשמע רעיון אדיר
וכן הזמן לעשות הודעות צאט בפורום
@יהודי-פשוט מתי תיהיה בקשר איתי במייל -
אחחחח @נטפריס .. להתענג על הנוסטלגיה..
פעם היה פה מנהל..בסוף הרי ימנו כאן מנהל, כשהפורום כבר לא יהיה פעיל אולי..
-
@DovidStroh @clickone @למדן-וידען
מאז שהיו מי שנפגעו ממני אחרי שהערתי הערות מעין אלו, השתדלתי להתאפק ולא להעלות יותר את הנושא, אך כעת לא אוכל להתאפק מלהצטרף אליכם... -
@clickone אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
הייתי ממליץ להנהלה לעשות קטגורייה "אוף טופיק" ששם יוכלו לפטפט, ואנחנו נוכל להלחליט שלא לעקוב אחרי הקטגורייה הזו....
אין לי ספק ש99% כולל אלו שרוצים שהפורום ישאר רק למה שהם רוצים, יציצו שם (כאורחים )
-
ג"א מצטרף מתחילה לא הבנתי למה לא הפעילו צאט בפורום ועכשיו אני כבר חושב איך אפשר להגביל משתמשים
-
יתכן שיש צדק בכל ההספדים שהספידו פה את הפורום אבל באו לא נכחיש שאם הפרום לא היה מעניין כולנו לא היינו פותחים את הפורום, וודאי שלא היו מגיבים, וזה שהחברה הגיבו פה אפי' על נושא כ"כ לא מעניין (ושאף אחד לא יפגע ממני כי זה מה שכל המבקרים אמרו פה) אומר שרובנו אם לא כולנו נהנים איכשהו מהמצב
ולכן אם הפורום לא יהיה פעיל גם בנושאים שאינם קשורים ישירות לנטפרי ולתמיכתה אזי לא יהיה מי שיגיב כשצריכים עזרה -
@הצפוני אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
יתכן שיש צדק בכל ההספדים שהספידו פה את הפורום אבל באו לא נכחיש שאם הפרום לא היה מעניין כולנו לא היינו פותחים את הפורום, וודאי שלא היו מגיבים, וזה שהחברה הגיבו פה אפי' על נושא כ"כ לא מעניין (ושאף אחד לא יפגע ממני כי זה מה שכל המבקרים אמרו פה) אומר שרובנו אם לא כולנו נהנים איכשהו מהמצב
ולכן אם הפורום לא יהיה פעיל גם בנושאים שאינם קשורים ישירות לנטפרי ולתמיכתה אזי לא יהיה מי שיגיב כשצריכים עזרההראיה הגדולה שאתה לא צודק הוא שהוויקי שאינו מרכז משחקי ילדות ואנשים מעדכנים שמה על בסיס יום יום רק בגלל שרוצים לעזור לנטפרי ולאנשים אחרים ולא בגלל שמחפשים מה לעשות עם הזמן או לקבל מוניטין וכו'
-
@יהודי-פשוט משום מה אתה חושב שמי שאומר שהפורום צריך להישאר נקי, שייך לטיפוסים המרובעים שמבינים רק בנושאים מוזרים של אותיות ירוקות על מסכים שחורים...
ברור שאנחנו מציצים גם בפורומים אחרים, ואם מישהו יקים פורום דוגמת ה"איי-וועלט" בעברית זה מאד יעזור, ונהנה מזה מאד.
המקום שבו אנחנו חולקים עליך הוא המחשבה שאם עדיין לא עשו פורום מתאים, פורום התמיכה של נטפרי הוא המקום המתאים.אין לאף אחד התנגדות (וגם זכות להתנגד) שנטפרי תוסיף קטגוריות נוספות תוכנות, לגרפיקה, ואפי' לפטפוטים (כמובן כל עוד זה לא גולש למקומות מסויימים).
אבל כל עוד לא עשו את זה, זה בהחלט מעצבן לראות בקטגורית "כללי", שהגדרתה היא "כאן המקום לשוחח אודות בעיות ופתרונות שקשורים לנטפרי", אשכולות שלא קשורים לנטפרי. -
@יהודי-פשוט אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
שיא חדש???
מבלי לפגוע באף אחד, אולי הסיבה שאף אחד מהמשתמשים הרשומים אינו מחובר זה בגלל הרמה אליה ירד הפורום...
-
@ezra אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
@יהודי-פשוט אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
שיא חדש???
מבלי לפגוע באף אחד, אולי הסיבה שאף אחד מהמשתמשים הרשומים אינו מחובר זה בגלל הרמה אליה ירד הפורום...
זאת אומרת שאתה מצדיק את מה שכתבתי http://forum.netfree.link/topic/901/גדולה-הכנסת-אורחים/19
שגם אם יהיה נספח כל שהו לפורום ששם יהיה מקום למה שאתה קורה הרמה אליה ירד הפורם, 99% יציצו שם -
@יהודי-פשוט אני אומר שלא בשביל זה נועד הפורום!
-
@ezra כשאתה נכנס לפורום אתה מוסתר?
רק אם תגיד שכן, אני אקבל את התשובה הזו.
גם אני לא הבנתי מה התועלת בהסתרה (או שאתם מתחברים ומשאירים את הדף פתוח כל הזמן ורק מדי פעם מציצים?) -
אופס זה נכנס לי לא במקום הנכון
-
@dLive אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
כשאני מחובר אני לא מוסתר.רק אם תגיד שכן, אני אקבל את התשובה הזו.
לא הבנתי את כונתך...
-
@ezra אמר בגדולה הכנסת אורחים...:
@יהודי-פשוט אני אומר שלא בשביל זה נועד הפורום!
זה ויכוח שהשתתפתי בו לפני שבועיים, ואני לא רוצה לחזור לזה, מה שבכל אופן השתנה לי מהויכוח הנ"ל שאני בהחלט מבין אותך ואת האחרים שסוברים כמוך, כצד חשוב ביותר בוויכוח, אך יחד עם זאת, לא רואה את זה יותר מצד שני למטבע.
-
@ezra הכוונה היא שאם תגיד שאתה מסתיר וזו הסיבה שלך, לא תהיה לי ברירה אלא לקבל את זה. אבל אם לא, זה פשוט לא נשמע לי שזו הסיבה.