תוכנות עם תמונות לא צנועות
-
@ש-א אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
אני לא יודע מה זה פוטושופ אבל הלכה יבשה שתוכנה\אתר וכו' שיש פריצות זה אסור!
אני מתפלא עליכםאל תתפלא, כבר הוסבר לעיל שנטפרי לא אמורה לפתור לך את כל נושא שמירת ההלכה.
בר מן דין, שאם בהלכה יבשה עסקינן, יש מקום גדול לדון אם אתה צודק, זה תלוי אם איכא דרכא אחרינא כלפיך או לא.ובכל זאת יש פתרונות לנטפרי גם בתחום הזה, כמו שהביאו לעיל, אתה יכול לחסום לעצמך הורדות או לבקש זאת במערכת הפניות.
-
@ש-א שקול לאמץ את ההצעה הזו
@מלא אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
יש תוכנות שיש שם תמונות לא צנועות,
ובחלקם יש אפשרות להסיר או להחליף את התמונות האלו,
ויש גם מדריכים איך לעשות זאת, כאן בפורום או בפורמים השכנים,
אם תרצה לסדר את המחשב שלך,
ייתכן שאם תשאל שאלה קונקרטית יוכלו לעזור לך. -
@someuser אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
בר מן דין, שאם בהלכה יבשה עסקינן, יש מקום גדול לדון אם אתה צודק, זה תלוי אם איכא דרכא אחרינא כלפיך או לא.
אם ככה אפשר לפתוח גם סרטונים ממש חשובים על איך להשתמש בפוטושופ כי ליכא דרכא אחרינא
או על כל פנים לפתוח חומרי עבודה להורדה גם אם אי אפשר לסנן אותם -
@ש-א המקום המתאים לפניות כאלו הוא בועדת הרבנים לביצור חומות הדת בטל' 1599-550330 ולא כאן בפורום
-
@nigun אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
@someuser אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
בר מן דין, שאם בהלכה יבשה עסקינן, יש מקום גדול לדון אם אתה צודק, זה תלוי אם איכא דרכא אחרינא כלפיך או לא.
אם ככה אפשר לפתוח גם סרטונים ממש חשובים על איך להשתמש בפוטושופ כי ליכא דרכא אחרינא
או על כל פנים לפתוח חומרי עבודה להורדה גם אם אי אפשר לסנן אותםאני דיברתי על ההלכה היבשה, אתה מדבר על מדיניות
-
@צדיק-תמים בוודאי שכן, אין לדבר סוף.
ובכלל בנושאים כאלה, הכלל הוא שאל תהי צדיק הרבה
ומתוך שבאת להחמיר את מקל, שאם חוסמים וחוסמים וחוסמים... אנשים (גם יראים ממש) עשויים להשתמש בסינונים שיקלו עליהם את החיים
כמו ש @magicode אמר נטפרי זה לא חיסון או תרופת פלא, אלא דבר שממעט את הפיתויים ואת הזמינות שלהם, מכאן והלאה - מוטל על האדם להלחם ! -
אפשר להסיר את התמונות הבעייתיות בפוטושופ, https://forum.netfree.link/topic/4178/פוטושופ-ללא-מסך-פתיחה-תוכנת-תיקון?_=1672857829927
-
אפשר לדבר עוד הרבה, ראיתי פה הרבה טענות וכו', אני אישית עדיין מתפלא פה על הגישה לזה מכמה תגובות- אני מזכיר שמדובר בפריצות ממש!
אמרתי לעצמי הכי טוב שאתייעץ עם דעת תורה.
דיברתי עם וועדת הרבנים לענייני תקשורת הם אמרו שזה לא קשור אליהם מבחינה מעשית אך הם ממש היו בהלם והיה קשה להם להאמין לי, הם טענו שנטפרי אחראים ואין דבר כזה שהם לא יטפלו בדבר כזה, אחרי שהסברתי להם שוב בצורה מוחשית הם אמרו שהם יכולים לעזור בלהפנות אותי לרב *** שקשור לנטפרי וכרגע זה בטיפול.
פניתי לפני יומיים לועדת הרבנים לביצור חומות הדת, מי שענה לי שם כנ"ל היה בהלם, הוא הפנה אותי לרב שמתעסק בזה, אותו רב היה בהלם ממש, הוא ביקש את שם התוכנה ואמר שהוא ידבר ידבר עם נטפרי.
חוץ מזה התקשרתי לעוד 3 רבנים גדולים שאחד מהם הוא מתעסק בעניינים האלה, והוא אחד מאלה שסמכתי עליו להשתמש בנטפרי- וכנ"ל אותו תגובה כמו הנ"ל והוא הוסיף והדגיש שרק אם מה שאני אומר נכון כי הוא עדיין לא בדק, אבל אם זה נכון אסור לשתוק וכו', אמרתי לו את הטענות שאמרו פה והוא ממש הקפיד לא להזכיר טענות כאלה. והוא גם הוסיף שהוא רוצה לראות מה יקרה אם נטפרי יציינו את זה בכל מקום שהם מציגים את עצמם שהם לא חוסמים תוכנות שיכול להיות בהם דברים כאלה נראה איך התייחסו לזה הרבנים והציבור יראי השם. אמרתי לו שיכול להיות שיש גם בזה חשש לגזילת דעת הציבור וכו' והוא אמר בהחלט!
אני מציע גם כן למי שמחפש אמת שפשוט יתייעץ עם דעת תורה שיכוון אותו בדעת נכונה. אם מישהו ימצא איזה דעת תורה שחולקת על הנ"ל אז יש מקום לדון, אך ממה שדיברתי עם כל הנ"ל זה נראה ממש רחוק שדעת תורה תגיד אחרת.
*לגבי מה שכתבת צדיק תמים- לעניות דעתי גם לזה אין סוף אז נתיר ונתיר, אנחנו צריכים לעשות מה שצריך לא להחמיר ולא להקל, ודרך אגב אני מכיר כמה שלא משתמשים בנטפרי כי הם טוענים שהם מחמירים מדי- ברור שהם לא מחמירים בזה שהם חוסמים רשתות חברתיות וסרטונים ואתרים עד שלא בדקו,זה מה צריך לעשות, ולכולם זה קשה ומכביד אבל יש מושג 'הלעיטהו לרשע וימות', זה בעיה שלו , אנחנו נעשה מה שמוטל עלינו
-
ולגבי מה שהציעו פה לחסום בצורה אישית את האפשרות להורדת תוכנות, אני לא כל כך מבין בזה,
השאלה שלי היא- זה לא דבר שאפשר אחרי זה כמו החסימה, שמישהו בלחיצת כפתור יבטל את זה בקלות ויוכל להוריד את התוכנה, אם כן מה זה כל כך נותן?
-
אני בעד זה שהלכת להתלונן לרבנים. זה חשוב מאוד.
אני מקווה שיהיה להם מספיק זמן לפנות לנטפרי ולהגיד לנטפרי מה שאמרו לך.
בכל מקרה נטפרי לא מציגים את עצמם בשום מקום. אז אין פה שום גזילת דעת הציבור.
ואם שחכת אז ברישום מופיע לך הדבר הזה
http://netfree.link/welcome/#/warning
אני חושב שזה מופיע די ברור. -
קראתי את זה טוב לפני שהצטרפתי לנטפרי, וקראתי גם את ההפוך על רמת הסינון המקצועית שהם מציגים, שאלתי פעמיים בטלפון על הסינון וכו'- מכל זה לא מובן בכלל ומעולם לא דמיינתי שיש תוכנה עם פריצות ממש ושמבקשים לחסום אותה ונטפרי לא חוסמים.
אני בטוח שאם דבר כזה יתפרסם, ועוד בתור המדיניות של נטפרי זה יעורר זעם מרבנים ואנשים עם יראת שמים.ועובדה- כל הדעת תורה שדיברתי איתם עד עכשיו שכמה מהם קשורים לענייני תקשורת וכל מה שקשור לזה ומכירים את נטפרי הזדעזעו לשמוע.
אם הם כל כך אמיתיים ופתוחים אז הייתי שמח שיכתבו ויפרסמו שתוכנות פרוצות הם לא חוסמים והם ניתנות להורדה וכו' ושכל אחד יעשה את השיקול שלו. זה לא דומה לזה שהם מזהירים מטעיות שלפעמים הם יכולים לטעות או להזהיר מאתרים ממכרים ודעת וכו', זה ממש לא בכיוון למה שאני מדבר פה - על פריצות ממש ואחרי בקשות הרבה מנטפרי שיחסמו- ללא מענה- עם איזה מדיניות לא לחסום תוכנות. נו.. ה' יעזור.
הם עושים עבודה נפלאה, חבל שבזה ככה מתייחסים לזה. -
@ש-א
בלי להתייחס לרגע לעצם הנושא:
נפלא לראות, שיש יהודי שאכפת לו!
רוב התלונות על נטפרי בפורום הזה הם על חסימה, ולא על פתיחה...ולעניננו, אם כדבריך שכל מי שדברת אתו היה בהלם, מוכרח שמה שאתה מדבר עליו זה לא סתם פריצות. זה הרבה יותר מזה.
האם סיפרת זאת למגיקוד? (המנהל) -
*לגבי מה שכתבת צדיק תמים- לעניות דעתי גם לזה אין סוף אז נתיר ונתיר, אנחנו צריכים לעשות מה שצריך לא להחמיר ולא להקל, ודרך אגב אני מכיר כמה שלא משתמשים בנטפרי כי הם טוענים שהם מחמירים מדי- ברור שהם לא מחמירים בזה שהם חוסמים רשתות חברתיות וסרטונים ואתרים עד שלא בדקו,זה מה צריך לעשות, ולכולם זה קשה ומכביד אבל יש מושג 'הלעיטהו לרשע וימות', זה בעיה שלו , אנחנו נעשה מה שמוטל עלינו
על מה אתה עונה?
-
@צדיק-תמים
הוא התכוון אליו... (שציטט אותך)@loters אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
ובכלל בנושאים כאלה, הכלל הוא שאל תהי צדיק הרבה
ומתוך שבאת להחמיר את מקל, שאם חוסמים וחוסמים וחוסמים... אנשים (גם יראים ממש) עשויים להשתמש בסינונים שיקלו עליהם את החיים
כמו ש @magicode אמר נטפרי זה לא חיסון או תרופת פלא, אלא דבר שממעט את הפיתויים ואת הזמינות שלהם, מכאן והלאה - מוטל על האדם להלחם ! -
כן, ממש סליחה 'צדיק תמים'- לא היה אליך.
ול-י.פל יישר כח על היחס שלך לזה, כן ירבו.
לגבי מה ששאלת י.פל., ככה זה היה וכך הכל מתועד אצל נטפרי במרכז פניות- מדובר על מחשב לאיזה ענייני עבודה בשביל כמה אנשים. לפני כחצי שנה נתקלתי בטעות בתוכנה הזאת שמשמשת לאותה עבודה ונתקלתי שם בדברים האלה, וזה היה ניסיון גדול וברוך ה' מיד מחקתי אותה, והודעתי למי שמתעסק איתי בזה שגם היו אמורים להשתמש בה שלא נשתמש בה, אלא בתוכנות אחרות שהם יותר טובות (לא רציתי לומר להם את הסיבה כדי לא להעמיד אותם בניסיון)
מיד פניתי לנטפרי בציפייה שהם מיד ימחקו את זה כמו שהם תמיד עושים, ומשום מה זה התעכב, אז שלחתי להם הודעה שוב והם ענו שהם לא חוסמים תוכנות, הסברתי להם מה יש שם ואיך הם יכולים להיכנס לראות את זה, ואז הם אמרו תודה על הפנייה זה עובר למחלקה הרלוונטית, ומאז הייתי בטוח שהם טיפלו בזה, גם עבר איזה 3 חודש שלא השתמשתי במחשב.לפני כבר חודשיים בדיוק חבר מהעבודה סיפר לי שהוא ניסה את התוכנה הזאת והוא ממש נכשל שם בה' ירחם ויציל! הייתי המום, הייתי בטוח שהם חסמו את זה. מיד שלחתי להם שוב פניות והם אמרו שזה בבדיקה וכשביקשתי לדעת מה קורה הם פשוט לא ענו יותר, פתחתי פניה חדשה, הם אמרו שאין לפתוח פניות חדשות ושזה בטיפול, שלחתי מאז כמה הודעה שהתחננתי שיסבירו לי מה קורה עם זה, הם פשוט לא עונים בכלל. בתוך כל זה התקשרתי 3 פעמים למרכז פניות של נטפרי, הנציגים אמרו שאין להם מה לעשות הם רק יעבירו את זה הלאה.
אכן מדובר בתמונות ממש ממש לא צנועות! מלבד זה זה מאד מאכזב היחס הזה שלא עונים ולא מעדכנים מה קורה בדבר כזה חשוב. ומנגד אני לא מבטל את היחס הטוב שלהם ואת המאמצים לחסום וכו', פשוט לכולם יכול להיות טעיות והלוואי שיכירו בזה ויטפלו בזה.
-
@ש-א זה נראה שאתה חושב שנטפרי מתעלמים מהועדה לביצור חומות הדת
-
לדעתך נטפרי מושלמים.
-
תחשוב ממקום של יראת שמיים ודעת תורה, תקרא טוב מה שכתבתי כל מה שקרה, ואם בכל זאת אתה חושב שנטפרי נהגו בזה כמו שצריך, מה אני יכול להגיד? ה' יעזור! לא ציפתי לתגובות כאלה, לי לפחות זה נראה הסתכלות פשוטה שצריכה להיות לכל יהודי לא להצדיק את זה.
-
מלבד זה זה מאד מאכזב היחס הזה שלא עונים ולא מעדכנים מה קורה בדבר כזה חשוב.
אכן מאכזב ומרגיז מאד
אבל חשוב להבהיר שזו המדיניות המוצהרת של נטפרי
לא לעדכן את הלקוחות בענינים הקשורים לדיווחים ומדיניות
מרגיז ככל שיהיה אבל זה לא נובע מתוך זלזול ורשלנות -
תחשוב ממקום של יראת שמיים ודעת תורה, תקרא טוב מה שכתבתי כל מה שקרה, ואם בכל זאת אתה חושב שנטפרי נהגו בזה כמו שצריך, מה אני יכול להגיד? ה' יעזור! לא ציפתי לתגובות כאלה, לי לפחות זה נראה הסתכלות פשוטה שצריכה להיות לכל יהודי לא להצדיק את זה.
חבל לי להיגרר לוויכוח סרק על 'למי יש יותר יראת שמים' שאינו בר שיפוט כלל
בסך הכל יש כאן אנשים עם קצת יותר וותק ממך כנראה שמכירים את אופן הפעולה של נטפרי בנושאים האלו בעבר. אם פנית לועדה לביצור לחומות הדת והדבר עדיין לא טופל משמע שזה לא פשוט כפי שאתה מתיימר להציג