Google Drive
-
שמעתי שיש אפשרות בצורה פרטנית לאחר אישור רב, לפתוח את הדרייב האם זה נכון זה דחוף לי מאוד!!
אשמח למענה של @administrators
תודה -
הדרייב פתוח לכולם, רק השיתוף קבצים ציבורי חסום,
עיין כאן -
-
תודה על התשובות, אבל את זה אני יודע, אבל זה מאוד מקשה את העבודה, אני מקבל קבצים מאנשים ואני לא יכול להגיד להם איך לשלוח, כי אם אני לא יהיה מספיק נגיש פעם הבאה הם לא יבואו אלי
אני מדבר על כך ששמעתי שיש אפשרות אחרי אישור רב, לפתוח את הדרייב בצורה כללית,
אשמח למענה של @administrators @magicode
תודה -
@בן-מערבא עד שהוא יגיב אולי אני יוכל להיות בעזרתך:
א. הפורום זה לא המקום לקבל תשובה כזאת בדר"כ, אתה יכול להבין שזה דבר ממש פרטני ואישי בדר"כ.
(לקבל אישור מרב זה לא דבר מסובך כ"כ כיום לצערנו).
המקום המתאים יותר הינו פניה במייל או במרכז הפניות.
ב. לפי הידוע לי גם אם קיים אישור כזה, מדובר על קובץ ספציפי וכדו' ולא אישור גורף, יתכן ואני טועה, אבל עד כמה שאני מכיר את המכשולות בדרייב זה מה שאמור להיות, שוב, צריך לפנות באישי.
ג. חנוכה שמח שיהיה בהצלחה. -
@למדן-וידען על קובץ ספציפי לא צריך אישור מרב.
אם יש קובץ דחוף שנשלח בדרייב אפשר לשלוח לינק למרכז הפניות, מה שנקרא "גוי של אינטרנט" כמו שהוזכר בשבוע שעבר. -
@dLive
אכן, צודק, לתומי כן חשבתי שעל זה הוא מתכוון וצריך אישור ספציפי..בכל אופן כמו שכתבתי קשה לי להאמין שרב שמכיר את העניין יאשר דרייב בצורה גורפת מהסיבה הפשוטה שזה שווה ערך לאינטרנט פתוח לדעתי הפשוטה והרטושה (גם לא מאמין שנטרפי עד כמה שאני מכיר אותם יקבלו בכלל דבר כזה) ואם הוא מאשר זה אומר שהוא לא מכיר את העניין כלל וכלל ואז דעתו ואישורו בעצם לא שווים כלום.
אבל מדברי פותח האשכול נשמע שיש דברים בגו ואם הוא שמע אז כנראה שיש משהו כזה ואולי צ"ל שיש גם פיתרון לבעיה הזאת, פיתרון שאינו מומלץ לכל אחד שאל"כ זה הרי היה פתוח לכולם, ולכן במרכז הפניות ישאל וימצא נחת.
-
-
@בן-מערבא תעדכן את את התגית עם השם "דרייב"
-
-
@יהודי-פשוט אם אתה תמיד זוכר לעדכן את כל אחד שישים תגית אז אולי תפנה לאחד המנהלים ותבקש גישה לעדכן תגיות באופן מסודר ויפה
אבל ברצינות פנה ל @baruch הוא יוכל לתת לך גישה לפי דעתו -
לעת עתה, לא ניתן לקבל פתיחה של גוגל דרייב אפילו באישור רב.
-
@baruch
תודה לכל החברים על התשובות המפורטות,@baruch אם אתה החלטי אני מקבל,
אבל יש לי ידיד שמספר שפתחו לו אחרי שאילת רב, ובאמת שסיפר לי התפלאתי כי ראיתי כמה פעמים בפורום שהמוטו של נטפרי זה 'שמה שכשר פתוח לכולם ומה שלא לאף אחד', וכבר התחלתי לחשוד שיש כאן אחד בפה ואחד בלב, ושהשקיפות של נטפרי נמוגה,אבל ב"ה התגובה ההחלטית שלך מחזירה לי את האמון בנטפרי, ואני מעדיף לחשוב שכנראה הידיד שלי לא דובר אמת וכנראה אין לו נטפרי......
תודה ותמשיכו לזכות את הרבים
-
יש מושג כזה של פתיחת אתרים חריגים באישור רב.
זה מתבצע ע''י מסמך אותו נטפרי מנפיקים ובו מפורט האתר שמבקשים לאשר באופן חריג והבעיות שיש בו, ועליו מחתימים רב אותו אנחנו מכירים. רק במקרה כזה יש פתיחה של אתר באופן חריג.
ספציפית על גוגל דרייב, אין אפשרוות לפתוח. הן בגלל מגבלות טכניות והן בגלל חומרת הבעיות שיש בו. -
@למדן-וידען אמר בGoogle Drive:
(לקבל אישור מרב זה לא דבר מסובך כ"כ כיום לצערנו).
מעניין לשמוע את זה ממך...
-
@רמה-פלוס ?
-
@למדן-וידען אחרי שהוא נשטף פה מכמה חבר'ה (שאתה ואני בתוכם) על זה שהוא דיבר על רבנים ועסקנים וכו', אתה עצמך מדבר על זה?
מלבד מה ש@רמה-פלוס הביא היה גם את זה:
@למדן-וידען אמר בGoogle Drive:בכל אופן כמו שכתבתי קשה לי להאמין שרב שמכיר את העניין יאשר דרייב בצורה גורפת מהסיבה הפשוטה שזה שווה ערך לאינטרנט פתוח לדעתי הפשוטה והרטושה (גם לא מאמין שנטרפי עד כמה שאני מכיר אותם יקבלו בכלל דבר כזה) ואם הוא מאשר זה אומר שהוא לא מכיר את העניין כלל וכלל ואז דעתו ואישורו בעצם לא שווים כלום.
אז כמו שאמרנו, אנחנו לא מדברים על רבנים.
נ.ב. באמת חשבתי לכתוב לך על זה, עכשיו @רמה-פלוס נתן לי הזדמנות. -
@למדן-וידען
@dLive הגיב במקומי...ואם הנושא עלה שוב, אני חייב להוסיף נקודה קטנה לציון שתבהיר את מה שקרה בשרשור ההוא...
אם הרבנים החתומים על המכשיר ההוא, היו הגראי"ל שטיינמן או הגר"ח קנייבסקי וכדו', גדולי ישראל שכל יהודי די בכל אתר ואתר מחוייב לשמוע לדעתם ולבטל את דעתו גם אם יאמרו לו על ימין שהוא שמאל וכו', הייתי מחריש.. אבל במי מדובר שם? לא חלילה שאני מזלזל באותם רבנים, אבל מדובר ברבני ערים בכל מיני מקומות בארץ, שלא אני ולא אתם מחוייבים להם באיזשהו עניין, לא השקפתי וכ"ש לא הלכתי. כך שאם אני רואה חתימות שלהם על מוצר שאני יודע בוודאות מוחלטת שהוא מוצר שאסור לפי דיני התורה, ממש כך, מה שייך שאכרע את ברכי וארכין את ראשי למקרא החתימות שלהם? הרי ברור הוא [וכאן אצטט את דבריך ר' @למדן-וידען שליט"א] "ואם הוא מאשר זה אומר שהוא לא מכיר את העניין כלל וכלל ואז דעתו ואישורו בעצם לא שווים כלום"...
חנוכה שמח.
-
@dLive @רמה-פלוס
צודקים, אין חולק שישנה בעיה בתחום הזה, אין צורך להאריך בזה, ותמיד חשבתי כך, גם לפני שהגבתי לך (לו) בזמנו.
ההבדל הקטן לדעתי הוא שזה צורם כשמדברים על רב ספציפי כך ובבמה כזאת, המצב הינו נתון וקיים ויש מישהו שיש לו היתר הוראה וקוטלים אותו בפומבי, גם אם בצדק לדעת מישהו.
ספציפית, אין לי אפילו מושג מי זה היה שם הרב שהתיר וחתם אבל צריך להיזהר.מה שכתבתי היה תיאורטי למצב (בלתי) אפשרי, עתידי, ולא על מישהו ספציפי.
הכוונה היתה כמובן להוציא מלבן של המצפים שאולי מאישור של רב תבוא ישועתם. -