עצומה להביא מודעות על נטפרי
-
-
הנה זה הגיע, עוד קהילה מכובדת בחו"ל מצטרפת.
-
@chocolate
בחלק מהפירסומים הנ"ל נשמע שקיים בנטפרי אפשרות של סינון תוכן בתוך תמונה האם זה אכן כך? -
@אהרן-שובקס אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
@chocolate
בחלק מהפירסומים הנ"ל נשמע שקיים בנטפרי אפשרות של סינון תוכן בתוך תמונה האם זה אכן כך?איפה משמע?
-
איפה משמע?
-
@היימישע זה נגד החסימות האחרות שככה הם מצנזרים תמונות ולא כמו נטפרי שמה שכשר רואים ומה שלא לא קיים
וזה נראה- התמונה הלא כשרה. ולא רואה אותך הגלל הכתמים
השחור או אפור במקום צבע עור קיים בכל החסימות החרדיות בחו"ל גם אילו שלא מוכרים כלל בארץ
זה לא מושלם כי זה לא עובד על כל הפורמטים של תמונות באתרים טאילו בכלל לא מצונזרים -
@אורח-פורח לפי מה שאני הבנתי זה בא להדגיש גם את החסרון בצנזור צבע עור שמשפיע גם על תמונות כשרות ולא נותן לך לראות את מה שמותר לראות
ואילו בנטפרי תמונות כשרות מוצגות במלואן -
@ברצינות
גם מבטא שבחסימות אחרות שרק צובעות צבע עור, אתה עדיין רואה את כל הדיוקן. -
@chocolate
ויש גם בלשון קודש.
Satmar Netfree Lsh''k.pdf -
פוסט זה נמחק! -
@chocolate אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
הנה זה הגיע, עוד קהילה מכובדת בחו"ל מצטרפת.
לא פחות מפצצה
לא יאמן איך מים שקטים חודרים עמוקמענין לשמוע ממכם על עד כמה נטפרי הותאמה לתושבי חו"ל
-
@אהרן אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
מענין לשמוע ממכם על עד כמה נטפרי הותאמה לתושבי חו"ל
נטפרי השקיעו מאמצים רבים לתאם את הסינון לתושבי ארה"ב.
נטפרי לא פחות מותאם לחו"ל, ואולי גם יותר - עם ווייפרי 3 ושרת החדש. -
-
@chocolate
"עס איז אינוועסטירט געווארן אסאך ארבעט צו זיכער מאכן און איבערגיין מיט די 'נעטפרי פילטער קאמפאני' צו נאכקומען די שטרענגע פארשריפטן פונעם 'ועד משמרת'"... -
-
@chocolate אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
אם אתם כבר יודעים אידיש
גייטס אריין דא און העלטפס די אמעריקאנער צו פארשטיין וואס מ'וויל פון זיי און וואס איז דאס נעטפרי
-
@חים אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
גייטס אריין דא און העלטפס די אמעריקאנער צו פארשטיין וואס מ'וויל פון זיי און וואס איז דאס נעטפרי
ולאלו שלא יודעים:
-
@חים
נקודה מוזרה מעט:
היה כתוב שם (עכ"פ ככה גוגל תרגם לי...) שAI בודק את הסרטונים. ככל הידוע לי, הסרטונים עוברים פירוק, ונבדקים כתמונות.
אני לא אתייג כאן את המנהל כדי שיגיב, אבל לדעתי זה לא נכון. -
@מודה-אני אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
היה כתוב שם (עכ"פ ככה גוגל תרגם לי...) שAI בודק את הסרטונים. ככל הידוע לי, הסרטונים עוברים פירוק, ונבדקים כתמונות.
לדעתי התרגום הוא לא נכון
בכל מקרה אחד מעובדים של נטפרי יושב שמה ומנסה לעזור להם,
יש שמה עוד כמה כמוני שמנסים בכל דרך להסביר להם מה זה נטפרי ואיך זה עובד,הם בעיקר מתלוננים על החיבור החוזר ונשנה שהם צריכים לבצע עם האניוואר (לא גירסה 3)
ועל הרובוט שבא לבקר אותם בתדירות גבוה מידי.
למרות שאני זוכר את המודעות הנמוכה לנטפרי שם,
עם הזמן אבל זה נכנס, ונכנס חזק,
עוד כמה שנים ונטפרי תהיה הסינון עם מספר המשתמשים הגבוה בניו יורק -
@מודה-אני אמר בעצומה להביא מודעות על נטפרי:
היה כתוב שם (עכ"פ ככה גוגל תרגם לי...) שAI בודק את הסרטונים
בכל מקום שכתוב א"י והכוונה לארץ ישראל תרגום גוגל מתרגם את זה ל'בינה מלאכותית', יתכן שגם כאשר הכוונה ל-אינם יהודים זה מתורגם אותו דבר
ותרגומו ע"י גוגל: