מערכות מולטימדיה לרכב
-
כאחד שרואה כיצד יום יום עוד מישהו מזמין מערכת לרכב שלו בזול דרך כל מיני אתרים אני חושב שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולפתח וויפרי מותאם לרכבים שיעבוד טוב שכן המצב הנוכחי שבו צריך ללכת למנתקים ולמומחים הוא מצב שבו צריך לבזבז זמן וכסף וזה גורם להרבה אנשים להשאר עם מערכת פרוצה ברכב וחבל... אני ישמח אם מישהו ירים את הכפפה ויעלה את זה להצבעה בנטפרי כי אני לא יודע איך לעשות את זה.
-
-
@רשי אמר במערכות מולטימדיה לרכב:
אני ישמח אם מישהו ירים את הכפפה ויעלה את זה להצבעה בנטפרי כי אני לא יודע איך לעשות את זה.
רק נטפרי יכולים להעלות את זה להצבעה
וזה רק במקרה שזה מתאים למדיניות
והם חושבים שהדבר תלוי בביקושבינתיים עד היום
לא היתה התייחסות של נטפרי
כאן על גבי הפורום
למה וייפרי לאנדרואיד
לא נתמך במערכת מולטימדיההאם זה בגלל מדיניות
או הגבלה טכנית -
@אחד-תם לפי מה שהבנתי מהמתקין של אאוטנט זה הגבלה טכנית
-
@א
אני מבין אם כן שלא יעזור הצבעה
שהרי ברור מראש שזה דבר נצרך
אולי אפילו יותר מטאבלטים -
@אחד-תם בוודאי שיעזור הצבעה וכך זה יעבור לפיתוח.
-
-
לפי הבנתך
נטפרי לא העבירו את זה לפיתוח עד היום
פשוט כי הם חשבו שזה לא נצרךזהו, שלדעתי זה לא הגיוני ההנחה הזו
-
אם יש בעיה טכנית כי כל סיני עושה שטויות אחרים באנדרואיד שהוא מייצר ודופק את מערכת ההפעלה מה יעזור להצביע?
-
@אינו-יודע-לשאול לפי מה שהבנתי הבעיה במולטימדיה שאחרי שמכבים את הרכב ההגדרות מתאפסות
לאאוטנט יש תוכנה שמצליחה לעקוף את הבעיה ברוב המקרים
אם אאוטנט הצליחו כ”ש שנטפרי יצליחו -
@אחד-תם יתכן שפעם זה לא היה נצרך כ"כ כי לא היתה לזה מודעות ולא יכולת של אנשים לקנות. מה ששבר אותי והחלטתי לכתוב את הפוסט הזה הוא לאחר שראיתי מישהו עם "טרנטה" שקנה כזאת מערכת ואמר לי שבעיקרון הוא קנה את זה למצלמה אחורית ולשמוע רבנים וכו' [זה עלה לו בס"כ 300 שח! זה המחיר היום למערכות שכאלה! ]וכשהסברתי לו שיש שם גם אינטרנט הוא אמר שלא נתן דעתו לזה ומ"מ הוא לא הולך להשקיע זמן וכסף בשביל שיחסמו לו. ולכן לפי דעתי הגיע הזמן לנסות יפתח אפליקציה שתעבוד בהתקנה פשוטה ושתגרום למכשירים האלו לקבל רק אינטרנט של נטפרי.