אתר jdn נחסם
-
אם אני מצליח לנחש במה מדובר,
נראה שנעשה כאן במזיד נסיון להנגיש תוכן שלא תואם למדיניות של נטפרי, ומשכך נטפרי נאלצים לפעול בתקיפות ולא בסלחנות.הציבור מוזמן לפנות לJDN במייל Infojdn1@gmail.com ולהביע את טענותיו בפניהם.
-
@shraga אתה כנראה לא מכיר את הבעלים של JDN הוא הבן אדם האחרון שירצה להעלות תכנים פסולים מדובר באברך יר"ש
-
@שמעון-ט אמר באתר jdn נחסם:
@shraga אתה כנראה לא מכיר את הבעלים של JDN הוא הבן אדם האחרון שירצה להעלות תכנים פסולים מדובר באברך יר"ש
אז מסתבר שהוא לא זה שמעלה את התכנים לאתר... או ש...
-
@shraga זה היה טעות חד פעמית אז למה לסגור את האתר לצמיתות
-
@ברסלברי אמר באתר jdn נחסם:
@shraga זה היה טעות חד פעמית אז למה לסגור את האתר לצמיתות
א. כאמור, נראה לי שזו לא הייתה טעות, ואם זו לא טעות אין סיבה לחשוב שזה יהיה חד פעמי.
ב. על סמך מה החלטת שזה לצמיתות? אני משער שאם המנהל של JDN יתחייב לנטפרי שמה שקרה לא יחזור על עצמו, האתר יפתח שוב. -
@שי-10 מאוד תמוה כי כמעט ולא נתקלתים בחומר בעייתי באתר זה לעומת אתרים חרדים אחרים. משהו לא מסתדר מבחינת JDN.
-
@yoshiweiss1-gmail-co שראיתי אתמול פרסומת מסוימת בJDN, התפלאתי מאאד
לא הספקתי לדווח בקשת חסימה (על הפרסומת החמורה מאד לדעתי) לנטפרי
שמח לראות שהם עשו את העבודה -
@שמעון-ט אמר באתר jdn נחסם:
אני באמת לא יודע,
מדובר בחרדי או חרדל"י? נטען בעבר שהוא ניסה לחזק את סמוטריץ בבחירות. -
@shraga אמר באתר jdn נחסם:
נראה שנעשה כאן במזיד נסיון להנגיש תוכן שלא תואם למדיניות של נטפרי, ומשכך נטפרי נאלצים לפעול בתקיפות ולא בסלחנות.הציבור מוזמן לפנות לJDN במייל Infojdn1@gmail.com ולהביע את טענותיו בפניהם.
תחושה שלי שאתה לא יודע מה הסיבה. אני נתקלתי היום בבוקר (זמן קצר לפני שנחסם) בסרטון מסוים, שהוא כנראה הגורם. ואם כן - זו בעליל רק טעות. לא יכולים להיות אינטרסים בזה.
-
אני לא יודע מה הסיבה שזה נחסם.
אבל דבר אחד ברור לי. שיש מי שעומד על המשמר, ותמיד טוב לראות את זה שוב.
-
@ii אמר באתר jdn נחסם:
@shraga אמר באתר jdn נחסם:
תחושה שלי שאתה לא יודע מה הסיבה. אני נתקלתי היום בבוקר (זמן קצר לפני שנחסם) בסרטון מסוים, שהוא כנראה הגורם. ואם כן - זו בעליל רק טעות. לא יכולים להיות אינטרסים בזה.
דווקא אני בבוקר גלשתי ולא ראיתי משהו חריג, באמת מדובר באתר שהכי מתאים לציבור יראי ה' ככה שמוזרה מאוד חסימתו
סרטון בנוגע למה ראית? אולי אזכר
-
הי
מישהו יודע אולי מה היה תוכן הפרסום שבגינו נחסם האתר?
כי אתמול לא ראיתי שום דבר בעייתי,ואני בהחלט שמה לב לכל דבר וגם לפרסומות...
על מה מדובר? -
@s-benhazmanim-co-il אם זה סיבה לחסימה כנראה לא כדאי לדבר על זה (או שיצטרכו לחסום גם את הפורום עקב תוכן לא מתאים....)
-
@אינו-יודע-לשאול אמר באתר jdn נחסם:
@s-benhazmanim-co-il אם זה סיבה לחסימה כנראה לא כדאי לדבר על זה (או שיצטרכו לחסום גם את הפורום עקב תוכן לא מתאים....)
נו באמת הכוונה שלנו מה היה הנושא
תועבה, קרירה או מה. סתם מסקרן
-
@נתוש בפרוג מנהל נטפרי כתב שזה תוכן של חוסר צניעות חמור
לכן לא נראה לי שיש מקום להמשיך לדון במה זה בדיוק -
@אינו-יודע-לשאול אמר באתר jdn נחסם:
@נתוש בפרוג מנהל נטפרי כתב שזה תוכן של חוסר צניעות חמור
לכן לא נראה לי שיש מקום להמשיך לדון במה זה בדיוקהא אוקי. זה מה שרציתי לדעת
-
אני בהלם
לא מתאים להם בכלל
אני שנים ע"ג שנים צופה באתר יום יום
מקווה מאד שזה היה בטעות ויטופל בהקדם ויחזור האתר לשרת את הציבור החרדי בצורה הכי טובה. -
@s-benhazmanim-co-il הוא גם כתב בפרוג
אני מאמין שאם נטפרי תהיה בטוחה שזה לא יקרה שוב אז זה יפתח בחזרה.
לכן לדעתי כרגע הכתובת זה JDN שיכבדו את קהל היעד שלהם וידאגו להניח את דעתם של נטפרי שהם יעמדו בסטנדרטים שלקוחות נטפרי דורשים
-
פוסט זה נמחק! -