נטפרי במקומות עבודה
-
אשתי מעוניינת להתקין נטפרי במחשב שלה אלא שלא נותנים לה להתקין כי זה יחסום את כל המחשב גם למשתמשים אחרים.
האם ניתן לעשות שהוויפרי יחול רק על המשתמש שלה? במידה ולא האם קיימת גירסה מסויימת שניתן ליצור זאת? במידה ולא האם יש אפשרות לקבל גירסה מלאה של קובץ וויפרי [ולא רק בסיומת של exe] שאז אולי נוכל לעשות את השינוי בתוך התוכנה בעצמינו? במידה וכל זה לא אפשרי האם יש תוכנה אחרת שיכולה לחסום רשתות אחרות חוץ מרשת מוגדרת ורק למשתמש בודד [כמו וויפרי אבל שלא יחסום את כל המשתמשים]? [אפשרי גם לתוכנה שמגדירה סינון על האינטרנט שבמידה ונתחבר לנטפרי יהיה את נטפרי ללא הגבלה ובמידה והרשת לא תהיה נטפרי התוכנה השניה תסנן?]בקיצור אודה מאד אם למישהו יהיה פתרון בשבילי כדי שאשתי תוכל להגדיר במחשב שלה את תוכנת וויפרי [או הדומה לו] בלי לחסום את כל המשתמשים [כי בלי זה לא מאשרים לה להתקין]
בתודה מראש!!!! -
@aiib
נשאל כבר כמה פעמים בעבר
עכ''פ אפשר ע''י VPN -
@עילום כן אבל מה מונע מלעבור מהvpn לרשת פרוצה? לכן ביקשתי תוכנה שתמנע אבל לא תשפיע על כל המשתמשים
תודה -
@aiib אז אולי K9 כן עובד על משתמש אחד ולא על כל המשתמשים
וזה יותר טוב מכלום -
@מיציבושי k9 יכול לחסום רשתות חוץ מנטפרי? או שאתה מתכוון לחסום לגמרי? כי זה לא עוזר לי!
תודה -
@aiib לא הבנתי איפה יש נטפרי ?
בעבודה יש פרוץ רח"ל וזה יכולים לחסום בK9
ולא לגמרי אלא בסיסי אבל יותר טוב מכלום
כי בנטפרי ובוייפרי אין עדין אפשרות זה -
@מיציבושי אני יסביר: היא עובדת כיום עם vpn כך שבעיקרון היא מוגנת עם נטפרי רק שכידוע בלי וויפרי זה לא באמת מוגן לכן אני מחפש וויפרי שלא יחסום את כל המשתמשים או תחליף הדומה לו אבל שסו"ס יעבוד עם נטפרי [דרך vpn]
-
@aiib אז אני שואל יחד איתך את המשתמשים עם הניסיון בענין אם K9 מתנגש עם ויפיאן ואו אם נטפרי
כי אם לא אז תתקין K9 ותשתמש עם ויפיאן ואפ' אם תצא מויפיאן יהיה K9 -
@מיציבושי אמר בנטפרי במקומות עבודה:
אז אולי K9 כן עובד על משתמש אחד ולא על כל המשתמשים
K9 היא על כל המשתמשים.
יש תוכנת נורטון פמלי שאפשר להגדיר לפי משתמש אבל רק למשתמש שלא ADMINISTRATOR. זה סינון כמו K9 ולא שווה הרבה ובודאי לא דומה כלל וכלל לנטפרי.
-
@אורי אבל בנטפרי אין מצב
-
האם מדובר על משתמש במחשב או משתמש ברשת, אין לי מושג אם באמת יש הבדל, אבל אולי יבואו המומחים ויאששו את הצד שיש לי.
-
@מיציבושי הבעיה היא שאני לא יכול לשלב את שניהם בגלל שאם אני מסתמך על k9 אני חוסם הכל כי אני לא באמת סומך עליו ולכן משתמש בנטפרי שאז אני יכול להיות פתוח אבל שמור
-
@park מסתבר שמדובר על משתמש במחשב כי בעבודה למה שיהיה לכל אחד משתמש ברשת
-
יש פתרון מושלם לדבר הזה, וכבר כתבתי לך בעבר שתפנה ל @baruch.
-
@aiib ובכן אם עדיף לך להשאיר פתוח לגמרי תשאיר!
אבל זה סתם דיבורי סרק כי הרי @אורי אמר שגם K9זה לכל המשתמשים
ומה שאני יכול לומר לך שבנטפרי אין עדין כזה דבר
אולי אם תיגש בפרטי ל @baruch או לאחד @administrators אולי יסדרו משהו מיוחד בשבילך יש כאלו דברים גם -
-
@clickone מחשב אחד עם כמה משתמשים
-
@aiib משתמשים בזמנים שונים?
לדוגמא היא בבוקר ומישהי אחרת בערב? -
@clickone בדרך כלל בזמנים שונים אבל יתכן באותם זמנים [לא ברגע נתון אלא אחת אחרי השניה]
-
@aiib
על אותו יוזר במחשב ?