נטפרי במקומות עבודה
-
@aiib אז אני שואל יחד איתך את המשתמשים עם הניסיון בענין אם K9 מתנגש עם ויפיאן ואו אם נטפרי
כי אם לא אז תתקין K9 ותשתמש עם ויפיאן ואפ' אם תצא מויפיאן יהיה K9 -
@מיציבושי אמר בנטפרי במקומות עבודה:
אז אולי K9 כן עובד על משתמש אחד ולא על כל המשתמשים
K9 היא על כל המשתמשים.
יש תוכנת נורטון פמלי שאפשר להגדיר לפי משתמש אבל רק למשתמש שלא ADMINISTRATOR. זה סינון כמו K9 ולא שווה הרבה ובודאי לא דומה כלל וכלל לנטפרי.
-
@אורי אבל בנטפרי אין מצב
-
האם מדובר על משתמש במחשב או משתמש ברשת, אין לי מושג אם באמת יש הבדל, אבל אולי יבואו המומחים ויאששו את הצד שיש לי.
-
@מיציבושי הבעיה היא שאני לא יכול לשלב את שניהם בגלל שאם אני מסתמך על k9 אני חוסם הכל כי אני לא באמת סומך עליו ולכן משתמש בנטפרי שאז אני יכול להיות פתוח אבל שמור
-
@park מסתבר שמדובר על משתמש במחשב כי בעבודה למה שיהיה לכל אחד משתמש ברשת
-
יש פתרון מושלם לדבר הזה, וכבר כתבתי לך בעבר שתפנה ל @baruch.
-
@aiib ובכן אם עדיף לך להשאיר פתוח לגמרי תשאיר!
אבל זה סתם דיבורי סרק כי הרי @אורי אמר שגם K9זה לכל המשתמשים
ומה שאני יכול לומר לך שבנטפרי אין עדין כזה דבר
אולי אם תיגש בפרטי ל @baruch או לאחד @administrators אולי יסדרו משהו מיוחד בשבילך יש כאלו דברים גם -
-
@clickone מחשב אחד עם כמה משתמשים
-
@aiib משתמשים בזמנים שונים?
לדוגמא היא בבוקר ומישהי אחרת בערב? -
@clickone בדרך כלל בזמנים שונים אבל יתכן באותם זמנים [לא ברגע נתון אלא אחת אחרי השניה]
-
@aiib
על אותו יוזר במחשב ? -
@ליכט לפעמים כן אבל זה לא קריטי כי ניתן להשתמש ב2 משתמשים שונים במחשב
-
את קוד המקור של wifree כמובן שלא ניתן לקבל.
ותוכנת wifree למשתמש אחד במחשב, כמובן שגם לא ניתן לעשות בכדי שלא יתקינו את התוכנה על משתמש אחד, ומצד שני יחזיק משתמש בו לא ישתמשו עם סינוןן. שיהיה כאותו חזיר הפושט טלפיו וכו'.יש איזשהו פתרון של נטפרי למשתמש אחד במחשב. הוא לחלוטין לא מומלץ, ורק אנחנו מתקינים אותו ידנית לכל משתמש ורק במקומות שאין ברירה אחרת. אבל בהחלט יש פתרון כזה.
תפנה אליי למייל. -
@baruch לעניין מה שאתה אומר לעשות וויפרי למשמש יחיד שיש בזה בעיה לא כ"כ מבין. כי מי שרוצה לגלוש לא חייב להתקין את וויפרי ואם הוא מתקין זה סימן שהוא רציני.
לגביי פניתי באישי -
@aiib
מה לא מובן, הוא מתקין רק כדי לקבל את האייקון על המסך כשגולש בפני מישהו אחר.... -
@ליכט נו באמת הוא ישגע את עצמו בשביל לעשות כזה דבר הוא תמיד יכול להראות הנה אני מחובר לנטפרי תראו שזה מסונן . לא כולם יודעים שאפשר לגלוש בדרך אחרת
-
@ליכט
הלואי שכולם היו מורדים WIFREE ע"מ להראות לכולם.
מספיק להגיד לאנשים אני עם נטפרי ולהראות להם הטשטוש תמונות וכו'.סך הכל נטפרי לא מחייב להוריד WIFREE וזה באמת פרצה (אני לא בא לפתוח הנושא שוב וידוע אני שיש שיקולים למה זה כך) וזה נותן ההזדמנות להיות "כאותו חזיר הפושט טלפיו" יותר מהכל.
מצד שני WIFREE למשתמש אחד לא עוזר הרבה ברוב מקרים כיון שכל עיניניו היא לחסום וכאן הוא לא חוסם.
ואלא במקרה שדנין כאן יש בזה הגיון שסך הכל מדובר בעבודה ורק רוצים לעבוד בנקיות. בכל הסיכוים אם רוצים לגלוש בפרוץ בעובדה ח"ו היה אפשר ורק רוצים שבזמן עבודה לא יקפוץ כל הזמן אינטרנט פרוץ.
-
ואני יכתוב עוד צד כשביתי ילך לעבוד במשרד בלי שום ספק הייתי רוצה (ומקווה שכולכם) שיהיה לה הכי מה מאובטח שאפשר דהיינו ווייפרי