שירות לקוחות
-
@אחד-תם אמר בשירות לקוחות:
עד שנשכח שיש בכלל דבר כזה אינטרנט לא מסונן, ומסוכן
גם אינטרנט מסונן עלול להיות מסוכן
-
@full-stack אמר בשירות לקוחות:
זה נכון לכל מי שאינטרנט בשבילו זה בילוי או נוחות,
לא נכון בכלל למי שצריך את האתר לעבודתו.אני גם משתמש לצערי באינטרנט לצרכי פרנסה, ועדין אני חושב שזה טוב לפעמים לחכות ולדעת מה המחיר שאני משלם על כך שאני משתמש באינטרנט מסונן,
כן, יש דברים שמחים לשלם עליהם מחיר יקר
לדוגמא, ישנם סוגי אנשים שאם תציע להם את האתרוג הכי מהודר בחינם הם לא ירצו, למה? כי הם רוצים לשלם על המצוה!
אני רוצה לשלם על כך שאני משתמש באינטרט מסונן -
@א-א-1 מה עם "אל תביאנו לידי נסיון"? כשאתה צריך להסביר לבוס שלך שאתה לא יכול לעבוד בגלל שאתה מחכה לסינון שלך שיגיב לפניה פשוטה מלפני כמה שעות, זה נסיון.
אני חושב שיש מספיק מקומות שנתקלים בקשיים בגלל הסינון שאין צורך להוסיף בכח...
אם אתה נהנה מזה, אתה מוזמן להגדיר לך בהגדרות על כל האתרים "מונע התמכרות" ולחכות כמה שניות בכל אתר. -
@א-א-1 אמר בשירות לקוחות:
@full-stack אמר בשירות לקוחות:
זה נכון לכל מי שאינטרנט בשבילו זה בילוי או נוחות,
לא נכון בכלל למי שצריך את האתר לעבודתו.אני גם משתמש לצערי באינטרנט לצרכי פרנסה, ועדין אני חושב שזה טוב לפעמים לחכות ולדעת מה המחיר שאני משלם על כך שאני משתמש באינטרנט מסונן,
כן, יש דברים שמחים לשלם עליהם מחיר יקר
לדוגמא, ישנם סוגי אנשים שאם תציע להם את האתרוג הכי מהודר בחינם הם לא ירצו, למה? כי הם רוצים לשלם על המצוה!
אני רוצה לשלם על כך שאני משתמש באינטרט מסונןשמחה בשבילך שיש לך את האפשרות לחכות. לי אין אותה, וגם ככה הסינון זה פיל גדול במרכז החדר.
אז מה שבעייתי - שישאר סגור. אין לי איך לגשת אליו - ואני לא רוצה שיהיה.
אבל אתרים שאפשר לפתוח - כדאי שאוכל לעשות את זה מהר.
עדיף לי לריב עם הבוס על דברים מהותיים, מאשר לפתוח מולו תיק כל פעם שלוקח חצי יום עבודה עד לקבלת המענה.
שלא לדבר על זה שבזמנים לחוצים הזמן הזה לגמרי על חשבוני ועל חשבון הילדים שלי.
לא, לא רואה אידיאל בזה שהם צריכים ביביסיטר בערבים. -
שלום לכל חברי הפורום היקרים
א. אשריכם שאתם משתמשים בנטפרי למרות כל הקשיים והעיכובים.
ב. לפי תגובות הציבור כאן, אני מבין שלמרות שאני משתמש באינטרנט לצרכי עבודה, אבל ישנם אנשים שצריכים את האינטרנט יותר ממני, אני ב"ה עצמאי עם שעות עבודה גמישות ולכן חשבתי את מה שחשבתי, אני רואה שדיברו כאן על הבוס וכו', לכן אני מתנצל על דברי, וחוזר בי ממה שכתבתי
אשריכם ישראל -
@noshe תנסה לחשבו מה קורה כשאתה שולח אתר לבדיקה (עם 3 נקודות - עוקב את כל התור)
אני מניח שנציגים רואים את הפניה שלך תוך 5 דקות (והראיה לכך שרוב פניות לבדיקת אתרים עם 3 נקודות מטופלים תוך 5 דקות בערך - ככה זה אצלי לפחות וגם ככה נראה מהסטטיסטיקה בשליחת פניה).
אכן יש אתרים שלא מטופלים תוך 5 דקות. אז מה יכול להיות הסיבה?
זה כל הסיבות שאני יכול לחשוב עליהם:- שהם החליטו לא לטפל (לא מסתבר)
- שאין תמיכה עכשיו (גם לא מסתבר - יש תמיכה 24 שעות)
- שעכשיו יש 100 פניות שעקבו את התור (שמו 3 נקודות)
- שזה אתר מאד מסובך שצריך פיתוח מסוים או בדיקה ע"י נציג מקצועי יותר
בכל הסיבות האלו אני ממש לא רואה איך טלפון יהיה פתרון.
-
גם אם יש עוד שבע עשרה אפשרויות למה יש עיכוב
למה ששיחת טלפון תזרז את זה??אולי הנציגים בנטפרי קיבלו חיזוק והפסיקו להשתמש באינטרנט לצורך עבודה?...
שיחת טלפון יכולה במקרה הטוב לפתור בעיות שקשורות לתקשורת בין הנציגים ללקוח
-
יעזור לקצר זמן במקום הפינג פונג בין הלקוח לתומכים, או לאנשים שלא מסתדרים עם ההקלטות וכדו.
-
@chocolate לעזרה בהקלטות יש תמיכה טלפונית כבר היום.
למקרה של פינג פונג אם לקוח כתב ברור מה הוא צריך ועדיין לא הצליחו לפתור את הבעיה אמורים ליצור איתו קשר יזום מצד התמיכה בשלב מסוים ככה זה מהנסיון שלי. -
אני לא מדבר על מקרים מסובכים (שאז זה בדרך כלל אחרי כמה ימים הלוך ושוב ואז מבקשים ממך שעות זמינות ומשיהו יתקשר אילך, שגם לוקח זמן), אני מדבר על הזמן שהולכת לאיבוד בין הקלטה לשניה, ולפעמים זה זמן קריטי, או אנשים שלא יודעים/יכולים/רוצים להתעסק עם הסברים/הקלטות הלוך ושוב.
-
@chocolate יש גם צד שני למטבע.
כשהכל מתנהל דרך מערכת פניות, יכולים להעביר את הפניה מתומך לתומך באופן שזה יטופל ע"י התומך הנכון, לדוגמא פניה סבוכה מועבר פנימית לגורם מקצועי יותר.
בשירות לקוחות טלפונית, בכל החברות הפניות נענות ע"י נציגים שאינם בכירים ואז הטיפול הינה בהתאם (למעט חברה שמוכנה לשלם עבור בכירים מקצועיים שיענו בטלפון).
אפשר לבדוק את זה מתוך נסיונו של כל או"א בפניות לחברות שונות כמו בנקים, משרדי ממשלה, ספקי אינטרנט וגם לרבות חברות סינון אחרות שיש להם מערכת טלפוני לטיפול בפניות, בפניה פשוטה מאוד זה אכן יעיל יותר אבל בפניה שאינה סטנדרתית מקבלים טיפול לקוי. -
@שלו אמר בשירות לקוחות:
@chocolate יש גם צד שני למטבע.
כשהכל מתנהל דרך מערכת פניות, יכולים להעביר את הפניה מתומך לתומך באופן שזה יטופל ע"י התומך הנכון, לדוגמא פניה סבוכה מועבר פנימית לגורם מקצועי יותר.
בשירות לקוחות טלפונית, בכל החברות הפניות נענות ע"י נציגים שאינם בכירים ואז הטיפול הינה בהתאם (למעט חברה שמוכנה לשלם עבור בכירים מקצועיים שיענו בטלפון).
אפשר לבדוק את זה מתוך נסיונו של כל או"א בפניות לחברות שונות כמו בנקים, משרדי ממשלה, ספקי אינטרנט וגם לרבות חברות סינון אחרות שיש להם מערכת טלפוני לטיפול בפניות, בפניה פשוטה מאוד זה אכן יעיל יותר אבל בפניה שאינה סטנדרתית מקבלים טיפול לקוי.מהיכרות קטנה עם העולם הזה אני יכול לכתוב שאתה צודק באופן כללי -
פניות מועברות תחילה לדרג הנמוך,
אך עם זאת קיים נוהל מסודר באלו מקרים יש להעביר את השיחה לדרג בכיר יותרלסיכום - היררכיה קיימת אך עם זאת קיימת אפשרות להגיע לדרג בכיר יותר