למה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?
-
@iii אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
למה claude.ai לא פתוח? (זה כמו צאט gpt רק יותר טוב)
קודם כל @magicode אמר בבדיקת תמונות בסקייפ??:
לעת עתה כל הנושא של הבינה מלאכותית נמצא במצב המתנה בנטפרי.
אי אפשר לדעת האם מחר הרבנים יאסרו את זה באופן גורף או לא.בנוסף כל זמן שאתה לא יודע איך זה עובד מאחורי הקלעים וכמה אפשרות יש להחיל על זה סינון מספק אז מה התמיהה הזו?
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
בנוסף כל זמן שאתה לא יודע איך זה עובד מאחורי הקלעים וכמה אפשרות יש להחיל על זה סינון מספק אז מה התמיהה הזו?
כדאי שתעשה שינוי השם ל"אינו יודע לענות".
אני אמנם לא יודע איך זה עובד מאחורי הקלעים, אבל לכן אני שואל.
בשונה ממך שאתה לא יודע לענות אז אתה סתם מבלבל ת'שכל וכותב את המובן מאיליו מכך ששאלתי, שאני לא יודע....
"אם אין לך מה להגיד עדיף שתשתוק". (משפט חכמה סיני עתיק) -
בשונה ממך שאתה לא יודע לענות אז אתה סתם מבלבל ת'שכל וכותב את המובן מאיליו מכך ששאלתי, שאני לא יודע....
"אם אין לך מה להגיד עדיף שתשתוק". (משפט חכמה סיני עתיק)כאן בפורום לא מדברים בסגנון הזה
ורק בשביל ההשכלה @אינו-יודע-לשאול יודע טוב מאד לענות, עיין בפרופיל שלו.
-
למה claude.ai לא פתוח? (זה כמו צאט gpt רק יותר טוב)
לבנתיים זה חסום לגישה מישראל
ככה שזה לא רלוונטי להרבה ממשתמשי נטפרי (וכנראה גם מורכב יותר לתמיכה) -
@nigun אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
לבנתיים זה חסום לגישה מישראל
ניתן להירשם בפעם הראשונה על ידי vpn אמריקאי או אנגלי, ואחרי הרישום זה עובד רגיל גם בארץ.
(הבנתי שהעברית שלו הרבה יותר טובה מהמתחרים) -
כאן יש סקירה עליו (עריכה: אממ לא הכי מוצלחת ולא מקיפה את הדברים שלכאורה הוא טוב בהם במיוחד שזה עברית צחה ויכולת לנתח ולסכם מסמכים ארוכים/ספרים בקלות (יש לו 100 אלף טוקנים בחלון הקונטקסט, פי 3 מהמודל הכי מתקדם של GPT-4. זה אומר שהוא יכול לעבד טקסטים מאוד ארוכים ולזכור הרבה בשיחה מתמשכת)):
https://www.youtube.com/watch?v=Jm99ptVQam8 -
@shraga
ממה שראיתי (לא מהתנסות) הוא גם פחות חופר ומבלבל את השכל. -
@shraga אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
כאן יש סקירה עליו (עריכה: אממ לא הכי מוצלחת ולא מקיפה את הדברים שלכאורה הוא טוב בהם במיוחד שזה עברית צחה ויכולת לנתח ולסכם מסמכים ארוכים/ספרים בקלות (יש לו 100 אלף טוקנים בחלון הקונטקסט, פי 3 מהמודל הכי מתקדם של GPT-4. זה אומר שהוא יכול לעבד טקסטים מאוד ארוכים ולזכור הרבה בשיחה מתמשכת)):
https://www.youtube.com/watch?v=Jm99ptVQam8מה שמדהים הוא שתוך שעות בודדות ממועד פרסום הסרטון הוא נהיה פחות רלוונטי: bard החל לתמוך בעברית
https://bard.google.com/updates?hl=iw -
@אינו-יודע-לשאול אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
בנוסף כל זמן שאתה לא יודע איך זה עובד מאחורי הקלעים וכמה אפשרות יש להחיל על זה סינון מספק אז מה התמיהה הזו?
"אם אין לך מה להגיד עדיף שתשתוק". (משפט חכמה סיני עתיק)צדיק
אנא הימנע להבא מתגובות כאלו...
זה לא הסגנון כאן בפורום.
כאן מכבדים אנשים גם אם אתה חושב שהם לא הבינו אותך או עונים תשובות שגויות. -
@עמאר אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
זה לא הסגנון כאן בפורום.
דווקא מהתרשמותי זה ממש הסגנון של הפרום.
הרבה נזיפות והרבה התלקקויות, בתוספת של סתם שטויות בלי הרבה תשובות ענייניות. (ודוגמה השרשור הזה. יש בו הכל חוץ מתשובה לשאלה פשוטה שנשאלה.)בכל אופן, לך תמצא מישהו אחר לחנך אותו.
-
@iii
אין כאן שום עניין של חינוך
אני רק מסביר לך בנועם שאתה משרה סביבך אוירה לא נעימה
אתה צריך להכיר את מקומך
אתה לא נמצא בחד"א של הישי"ק
ובניגוד לשם, אף אחד לא מעריך אותך יותר אם תהיה יותר פוגעני. -
@iii
אין כאן שום עניין של חינוך אתה צריך להכיר את מקומך
אתה לא נמצא בחד"א של הישי"ק
ובניגוד לשם, אף אחד לא מעריך אותך יותר אם תהיה יותר פוגעני.בדרך כלל, אלו שתוקפים ככה באינטרנט, הם לא תקפו אף אחד בישיבה קטנה, אלא תקפו אותם, ומנסים לקבל קצת ערכה עצמית, לכן תוקפים באילום שם כל מה שזז ומחפשים מישהו כדי להתווכח. צריך פשוט להעלים עין ולהתפלל עליהם. לא צריך להסביר להם שום דבר, הוא ראה לבד שזה לא הסגנון כאן.
-
אין כאן שום עניין של חינוך
ומיד אח"כ:
אתה צריך להכיר את מקומך
ואני ממש לא מחפש הערכה או לייקים, ובדאי שלא שיסבירו לי מה בדיוק אני צריך לכתוב או לא לכתוב. אלא תשובה לשאלה.
-
דווקא מהתרשמותי זה ממש הסגנון של הפרום.
הרבה נזיפות והרבה התלקקויות, בתוספת של סתם שטויות בלי הרבה תשובות ענייניות. (ודוגמה השרשור הזה. יש בו הכל חוץ מתשובה לשאלה פשוטה שנשאלה.)בכל אופן, לך תמצא מישהו אחר לחנך אותו.
חבל עליך שאתה מבזבז את זמנך בפורום כזה רדוד וזול.
יש אפשרות לשמור עליך ולמנוע ממך את הבזבוז המיותר הזה.
זה קל מאוד לביצוע, וחבל להתעכב עם זה.
אם אתה מעוניין בכך, תכתוב לי, או תמשיך בפוסטים מעין הנ"ל.
בהצלחה. -
@לא-מתייאש אמר בלמה קלוד (בינה מלאכותית) לא פתוח?:
בדרך כלל, אלו שתוקפים ככה באינטרנט, הם לא תקפו אף אחד בישיבה קטנה, אלא תקפו אותם, ומנסים לקבל קצת ערכה עצמית, לכן תוקפים באילום שם כל מה שזז ומחפשים מישהו כדי להתווכח. צריך פשוט להעלים עין ולהתפלל עליהם. לא צריך להסביר להם שום דבר, הוא ראה לבד שזה לא הסגנון כאן.
תעשה הסבת מקצוע לפסיכולוג.
ואתם בתגובות התוקפניות והלא ענייניות שלכם מוכיחים בדיוק שזה הסגנון בפורום. אני רק מתאים את עצמי.
אם יש פה עוד חכמולוגים שרוצים לדבר עלי אישית, אשמח שיפתחו על זה שרשור נפרד.
בשרשור זה אני בסה"כ רוצה תשובה לשאלה שנשאלה. -
הפוסט הזה ירד מהפסים.
וזה ככל הנראה ימשיך לגלוש לקווים עוד יותר נמוכים.
עדיף לעצור כאן.