תגובה לעניין צדדי באשכול נעול
-
@yzahn אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בנוגע לסטטיסטיקה ומספרים, באמת קצת קטנוני להתווכח על אחוז יותר או פחות, אבל למען סתם למען הדיוק (לענ"ד) -
אתה מביא מספר לא רלוונטי. הם לא סיימו לעבור על כל ה 17202 שנחסמו, אלא רק על 49.4% שהם 8491.
זה מספיק כמדגם מייצג שמתוך מה שהם בדקו 54% חסימת יתר. וזה דווקא כן רלוונטי.
שמחתי לעזור. -
אני מציע ש @613 יביא את הנתונים המדוייקים.
כמה תמונות יש במכלול. כמה מתוכם נחסמו וכמה מתוכם לא היה חסימה נכונה. וגם שיביא כמה דוגמאות רנדומליות לחסימות לא נכונות. שנוכל להתרשם מה ההגדרה של חסימה לא נכונה. -
@III יכול להיות שאתה צודק, לא היה ברור לי איך לקרוא את הנתונים שם, עיין לעיל שפירטתי את ספיקותיי
בכל מקרה 54% הוא מספר לא כל כך רלוונטי, זה המספר של חסימות לא נכונות מתוך חסימות במאגר תמונות "לכאורה כשרות". מתוך מאגר רנדומלי של תמונות יהיו אחוזים הרבה יותר נמוכים של חסימות יתר.כדי לקבל את אחוזי החסימות הלא נכונות מהתמונות הכלליות אפשר להשתמש עם הנתונים מהמכלול אבל צריך עוד נתון שזה אחוזי החסימות מתוך כלל התמונות הנבדקות ואז אפשר להשתמש בחוק בייס לקבל את אחוזי החסימות הלא נכונות
-
@yzahn אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@III יכול להיות שאתה צודק, לא היה ברור לי איך לקרוא את הנתונים שם, עיין לעיל שפירטתי את ספיקותיי
בכל מקרה 54% הוא מספר לא כל כך רלוונטי, זה המספר של חסימות לא נכונות מתוך חסימות של מאגר של תמונות "לכאורה כשרות". מתוך מאגר רנדומלי של תמונות יהיו אחוזים הרבה הרבה יותר נמוכים של חסימות יתר. לפי המדגם של המכלול זה יהיה משהו כמו 2%כדי לקבל את אחוזי החסימות הלא נכונות מהתמונות הכלליות צריך עוד נתון שזה אחוזי החסימות מתוך כלל התמונות הנבדקות ואז אפשר להשתמש בחוק בייס לקבל את אחוזי החסימות הלא נכונות
https://forum.netfree.link/post/132032
תקרא שוב לאט את מה שכתבתי. אם עדיין אתה לא מסכים אין לי איך לעזור.הסבר נוסף: המספר 54% הוא מספר חסימות היתר שנמצאו במדגם. ניתן בהחלט להשליך ממדגם זה לכלל החסימות של נטפרי.
חוק בייס לא רלוונטי לעניינינו בכלל. (תקרא היטב את הערך שקישרת. יש שם אפילו דוגמה טובה)שמח מאד לעזור.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
לעצם עניין התחום האפור. לא הובן פה ההסבר בעניין.
אם יש לנו תמונה שהיא בתחום אפור זה אומר שבין אם יפתחו אותה ובין אם יסגרו אותה זה לא יחשב טעות. ולכן גם אם המכלול החליטו שיש חצי שגויים זה אומר שהם בחצי מהמקרים הכריעו אחרת בתחום האפור ולא שהיה פה טעות. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
מחקתי את הפוסטים האחרונים בעניין.
מפה והלאה אם יהיה עוד יחס מזלזל האנשים הרלבנתים יורחקו מהפרום. -
@613 אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
בתור אחד שבודק את התמונות החסומות במכלול אני די משועשע מהטעויות שלהם ומבין שזה מה יש...
מה הכוונה 'משועשע מהטעויות' ?
האם הכוונה היא שהן טעויות שאפשר להבין אותם ?
כלומר, משעשע לראות ולהבין במה הם טעו ולמה חשבו שצריך לחסום ?או הפוך, משעשע לראות עד כמה הם לא מבינים וחוסמים דברים שכלל לא צריך לחסום (תמונות של גדו"י לדוג') ?
-
@ליכט באופן כללי אני ראיתי בדף של המיזם שמכיל תמונות שאמורים להיפתח בנטפרי ונחסמובטעות לשיטתם תמונה של הרב קוק נואם ולצידו 5 נשים וזה נכנס לכלל מה שלטענתם הגויים טעו.
כך שאני סבור שהבודקים של המיזם גם לא חפים מטעויות וזה עוד לפני האפור
ואני לא מדבר על מלא תמונות של רוזנים שבלי לראות את ההקשר אי אפשר לדעת שזה גבר