האתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות
-
@ברצינות אני באמת משתמש בפיתרון הזה (זה לא קורה הרבה אבל קורה לפעמים)
אני משתמש בנקודות של אבא שלי כשנגמרות לי הנקודות -
@ברצינות אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
אתה משלם על 2 חשבונות בנטפרי?
אי אפשר בלי לשלם עבור כל חשבון
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@ברצינות אני באמת משתמש בפיתרון הזה (זה לא קורה הרבה אבל קורה לפעמים)
אני משתמש בנקודות של אבא שלי כשנגמרות לי הנקודותנקודות הן נושא שונה, יש אפילו גמ"ח נקודות בפרוג
השאלה היא לגבי בדיקת תמונות, האם נטפרי יכולה לפתח לגרפיקאיים אפשרות לשלם מחיר כפול ולפצל את בדיקת התמונות לשתי חשבונות דמה בעת חריגה -
@ברצינות אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
השאלה היא לגבי בדיקת תמונות, האם נטפרי יכולה לפתח לגרפיקאיים אפשרות לשלם מחיר כפול ולפצל את בדיקת התמונות לשתי חשבונות דמה בעת חריגה
לא שמעתי על אפשרות כזו. אני משלם עבור מספר חיבורים כי אני צריך אותם למטרות אחרות.
-
1610 בעלי מקצוע הצביעו שהם מעוניינים לשלם יותר כסף עבור בדיקת תמונות במהירות גבוהה.
אני מבזבזת המון זמן יקר בהמתנה לתמונות שיפתחו.
זה לא רק מאגרי תמונות (שעולים לי דמי מנוי), זה גם מאמרים מקצועיים המלווים בעשרות הדגמות מקצועיות (אה, גם המנוי לזה עולה כסף).
באמת נראה פה למישהו שאני אתקמצן על 50 שקלים בחודש לפה או לשם? כעצמאית יש לי הוצאות קבועות של מאות שקלים בכל חודש, רק כדי לקבל חומרי עיצוב והשראה.
קשה מאוד לעבוד עם קצב בדיקת התמונות האיטי. מי שלא עובד בתחום - לא יבין. -
@webdesign אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
1610 בעלי מקצוע הצביעו שהם מעוניינים לשלם יותר כסף עבור בדיקת תמונות במהירות גבוהה.
אני מבזבזת המון זמן יקר בהמתנה לתמונות שיפתחו.
זה לא רק מאגרי תמונות (שעולים לי דמי מנוי), זה גם מאמרים מקצועיים המלווים בעשרות הדגמות מקצועיות (אה, גם המנוי לזה עולה כסף).
באמת נראה פה למישהו שאני אתקמצן על 50 שקלים בחודש לפה או לשם? כעצמאית יש לי הוצאות קבועות של מאות שקלים בכל חודש, רק כדי לקבל חומרי עיצוב והשראה.
קשה מאוד לעבוד עם קצב בדיקת התמונות האיטי. מי שלא עובד בתחום - לא יבין.בהחלט זה אחד הדברים החשובים לדעתי בהם יש לנטפרי במה להשתפר.
@magicode כתב מתישהו שעובדים על סינון מבוסס בינה מלאכותית, דבר שלכאורה אמור לפתור את הבעיה לפחות חלקית. אולי הוא יסכים לשחרר עוד קצת מידע בעניין או צפי לשחרור.
רק בשביל הדיוק, ההצבעה שציינתם היא עבור "מסלול של בדיקת תמונות מרובה בתשלום נוסף" על מנת שלא יכנסו ל"חריגה", ולא עבור המהירות של הבדיקה (בכל אופן זה לא מצוין במפורש). בנוסף סך של 1610 הצבעות זה בין 536 ל1610 משתמשים ולא בהכרח 1610 משתמשים (כיוון שכל משתמש יכול להצביע בין 1 ל3 פעמים).
-
עכשיו חשבתי על זה: המסלול של בדיקת תמונות מרובות צריך להיות מסלול פרימיום שאתרים של מאגרי תמונות כמו פריפיק שטרסטוק פינטרסט וכו' יהיו פתוחים רק בו, והוא כמובן יהיה במחיר גבוה יותר.
אם זה יהיה ככה, הפיתוח של זה לא אמור להיות מאוד מורכב, החיסרון של זה הוא שמי שלא משלם לא יוכל להיכנס לאתרים האלה, אף שכיום הוא יכול. זה כנראה לא חיסרון כ"כ גדולכי מילא מדובר באתרים שמיועדים לצורך די ספציפי. ומי שבאמת צריך, ישלם. -
@רחלי65 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
עכשיו חשבתי על זה: המסלול של בדיקת תמונות מרובות צריך להיות מסלול פרימיום שאתרים של מאגרי תמונות כמו פריפיק שטרסטוק פינטרסט וכו' יהיו פתוחים רק בו
מה פתאום? ומה הרווח מזה?
-
התמונות של הבינה מלאכותית עוברות את הסינון הכי מהיר שאפשר ובכל זאת זה לוקח זמן רב יחסית. כמובן שזה אומר שיש הרבה מה להשתפר. וזה עוד לפני ההצבעה הזו.
אז כרגע אי אפשר ליישם את המסלול הזה מבחינה טכנית. מחכים שיהיה אפשר. ואולי כנשגיע למצב הזה כבר לא יצטרכו את המסלול בעז"ה. -
@magicode הכנות שלך מפתיעה אותי כל פעם מחדש
-
@magicode אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
התמונות של הבינה מלאכותית עוברות את הסינון הכי מהיר שאפשר
מה הכוונה התמונות של הבינה המלאכותית? התוסף AI של פוטושופ?
-
@צדיק-תמים אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@רחלי65 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
עכשיו חשבתי על זה: המסלול של בדיקת תמונות מרובות צריך להיות מסלול פרימיום שאתרים של מאגרי תמונות כמו פריפיק שטרסטוק פינטרסט וכו' יהיו פתוחים רק בו
מה פתאום? ומה הרווח מזה?
הרווח הוא ברור: רק מי שיהיה במסלול הזה ישלח כמות גבוהה של תמונות, וכיון שהם ישלמו מחיר גבוה יותר, זה עשולי להיות הוגן גם כלפי נטפרי.
לגבי מה ש @magicode אמר , מה זהה קשור? לא כ"כ הבנתי -
@רחלי65 עכשיו אני מבין שהתכוונת שיפתחו את זה בצורה שהאתרים האלה פשוט לא יספרו במכסה.
לאור מה שכתב magicode, גם אם זה הוגן כספית כלפי נטפרי, כל עוד יש צוואר בקבוק וזה יגרום לו לגדול פי כמה, זה לא הוגן כלפי שאר המשתמשים. -
@shraga אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
שעובדים על סינון מבוסס בינה מלאכותית
אין לי כל קשר לנטפרי, ואיני מייצג אף אחד, אך להבנתי התמונות כבר מנותחות ע"י בינה מלאכותית.
רוצה לבדוק? נסה להעלות תמונה של טקסט (תצלם מסמך וורד), בזמן שיש עומס...
בעצם --- אל תעשה זאת... לא רק שיש עומס, אתה עוד תכביד? -
מצטרף...
-
@magicode אני מבין ומאמין שמנסים לעשות הכי טוב שאפשר.
העניין פה הוא שצריכים למצוא פתרון מיידי.
למשל, אפשר לשנות את השיטה מזה שפעיל כעת ויהיה גם יותר הוגן וגם יותר משתלם לנטפרי, דהיינו שכל משתמש יקבל סך מסויים של תמונות לחודש ואם יצטרך ליותר אז יש כמה אפשריות, או שירכוש עוד חבילה בעד נקודות או שירד לו נקודות באופן אוטומטי לפי ערך מסויים (לאחר התראה) או שיהיה מסלולים מהתחלה להירשם בתחילת (כל) חודש.
ככה ייצא שהמשתמשים המרובי תמונות ישלמו לבודקים ואז ישכרו בודקים לפי צורך המשתמשים (והמשלמים כמובן).
הגענו לפתרון לתועלת כל הצדדים!!!
זה אחת מהאפשריות. (אני יכול לחשוב עוד פתרונות אם צריך)
הכלל החזק הוא: אם יש רצון, א ז - י ש - ד ר ך ! ! !
וההוכחה הוא: מסנן ה"נטפרי"... -
@מאירל אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
וגם יותר משתלם לנטפרי,
יש עדיין אנשים שלא הבינו: "משום מה", נטפרי לא פועלת למטרות רווח. "לא ברור למה"...
-
@מאירל יש עוד פיתרון נראה לי יותר ישים
שבכל האתרים שיש המון תמונות ובכל פעם שפותחים דף נשלחות המון תמונות לבדיקה (כמו אלי אקספרס) שתקפוץ הודעה מטעם נטפרי האם מעוניינים לשלוח את התמונות שבדף זה לבדיקה
ובדרך כלל לא צריכים שכל התמונות בעמוד ישלחו לבדיקה כך שזה יוריד מהעומס -
עכשיו ראיתי שהפתרון הנ”ל כבר עלה בעבר בפורום ע”י @מאירל
https://forum.netfree.link/topic/10170/לחסוך-בבדיקת-התמונות-המיותרות?_=1691900505750