מרחבים משותפים אסון רוחני
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@yp
סיפורי קובי לוי תמיד יהיו
והם קרו גם לפני האינטרנט איכשהו
כשצריך לדאוג לציבור עצום שיש לו צורך
לו מביאים ראיה מכל מיני סיפורים כאלו ואחרים -
הפוסט הזה לא עוסק בחדרי מחשבים.
נא לא להגיב כאן עם תגובות שאינן קשורות ומועילות לנושא שעליו מדבר הפוסט.
התגובות שאינן קשורות, נמחקו. -
פוסט זה נמחק! -
@יעקב-ישראל זו נקודה מאוד נכונה בהנהגה ציבורית שצריך לקחת בחשבון שהחסימה של דברים שעלולים להביא למכשול, החסימה עצמה עלולה אף היא להביא למכשול.
השאלה העיקרית היא כמה באמת זה גורם למכשולות, ישנם כאן בפורום שטוענים שידוע להם שזה גורם להרבה מאוד מכשולות,
השאלה היא האם ישנה באמת דרך לבדוק כמה מכשולות זה גורם
יתכן לבדוק זאת אולי ע"י בינה מלאכותית שתבדוק כמובן באופן אנונימי מיילים עם בקשות סרטים (ניתן אולי להוסיף רשימות של כל הסרטים מויקיפדיה) ולאחר מכן להשוות זאת למיילים שבמרחבים
לא יודע אם זה שווה את המאמץ בשביל זה אבל הפיתוח יוכל לשמש לבדיקת בעיות נוספות.
כמו כן גם אם נניח שישנה בעיה יתכן שניתן למזער אותם ע"י אופנים שונים כמו פתיחה של צאט' של בעלי מקצועות וכו' -
הסיפור של המרחבים המשותפים הוא פשוט אבסורד כי אם בכל פורום כמו מתמחים טופ ואפילו פרוג שנסגר עכשיו היה איסור גמור לכתוב כתובת מייל והוציאו מי ששם את המייל האישי שלו מהפורום משא''כ במרחבים משותפים כל אחד שם את המייל שלו ורשום והבעיות כדלהלן,
המון צ'אטים יש בפנים גם גברים וגם נשים וזה חורבן כי בלחיצת כפתור הוא מתחיל התכתבות עם כל כתובת מייל שעל המסך,
התמכרות נוראה אנשים מבלים על זה שעות בויכחוים ושטויות דבר שכשלעצמו גרוע,
ישנם המון צ'אים בעייתים מאוד מאוד שפתוחים בנטפרי כי אף אחד לא דיווח וזה הנקודת מפלט למשתמשי נטפרי,
לענ''ד חייבים לעלות לביתם של גדו''י וללבן את הסוגיא של המרחבים המשותפים שכיום זה הדבר הכי חמור בנטפרי (הברה יותר מפרוג והמחדש) -
@יחיד-המיוחד כל מילה, לא מבין את החורבן של פרוג למרות שהכל שם שקוף ואין מרחבים שאי אפשר לראות אותו.
-
@רמיזא
אנא! יש כבר כמה פוסטים בענין פרוג.
נא להיצמד כאן לנושא המדובר.
חבל שהפוסט הזה יינעל. -
@בחור-ישיבה אני שמח שהגבת ואכן אתה צודק וגילוי נאות אני גם בחור ישיבה ואני אומר שכולם מודים שצריך שינויים של נטפרי במרחבים המשותפים אך כל אחד אומר דרך שונה נטפרי חייבת להיכנס לענינים ולעשות רפורמה בנושא זה סיפור לא פשוט,
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ. -
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ.
לנעוץ
-
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ.
בשביל זה אמורים לקבל אישור על כל קבוצה + אפשרות דיווח.
ואגב אפשר לעשות כאחו קבוצות עם מייל רגיל -
אני לא מצליח להבין מה השתנה במרחבים המשותפים שא''א לסנן אותם מהקבוצות בהנגאוטס?
-
שלום לכולכם אני ראש ת"ת בישיבה חשובה מאוד ורוב העבודות של הת"ת בין המנהלים נעשים ע"י המרחבים במשותפים הללו אם זה במגביות של פורים שבלי המרחבים הללו כ-ל התת"ים בעולם הישיבות ינזקו!! ברמות שאתם אפ' לא מבינים ואם זה כל השנה שכשאני חייב לדעת איך ומה עושים התת"ים האחרים בעניין מסוים וכו' ותמיד נעזר בזה וזה שיש אנשים משועממים מאוד ומנצלים את זה לשיעמום לא אמור להזיק לכל עולם הישיבות ברמה לא נורמלית כל מנהלי עולם הישיבות (עם זה תתניקים או אויצרניקים או ראשי קעמפים ושאר ענייני ניהול הישיבה עובד ע"י המרחבים המשותפים...) למשל בקבוצה של מנהלי הישיבות (תתים קעמפים וכו') יש כללים נוקשים ומי שלא מדבר עניינית אף מיד מהקבוצה שפעילה 24/6 רק כדי לעזור אחד לשני בניהול העניין שלו בתקווה שתבינו שכל התת"ם בעולם הישיבות עומדים כאן על הפרק ולא נצטרך להגיע לכל מיני איומים על הכח האדיר שיש לכל מנהלי התתי"ם בידים (בעבר מחקנו הרבה אנשים רק בגלל שהם לא עשו מחירים זולים וכו' וק"ו מי שינסה להפריע לנו בניהול שלנו...)
אני יכול להבין שיש כאלה שניזוקים מזה אבל עם כל הכבוד נטפרי נועדה להועיל לנו יותר מלאנשים משועממים...
בתקווה להבנה -
@שמשון-ידידיה הכל בסדר כבר כתבתי לפני זה אף אחד לא דורש לסגור את כל המרחבים המשותפים אבל כן צריך למצוא דרך ונטפרי כשהם רוצים הם מוצאים באמת שיהיה רק קבוצות עבודה וכו' וזה אפשרי,
לאחרונה נטפרי פתחו חזרה את ההסרטות במרחב משותף וזה דוגמא דבר שאפשר להוריד או לדוגמא שלא יהא אפשר לשתף הסרטות בהם או אפילו קישורים לדרייב נטפרי יכולים למצוא דרך לסנן את המרחבים המשותפים עכשיו אנחנו פה בשביל לשכנע אותם לרצות.
כמובן לא לסגור כלל רק שידעו לסנן קבוצות והם יודעים. -
@יוסי-אלי אתה צודק אבל נראה לי שאפשר לחסון
את עמוד הזה שמראה את חברי הקבוצה וככה למנוע את הבעיה הזו -
@ליזער אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@יוסי-אלי אתה צודק אבל נראה לי שאפשר לחסון
את עמוד הזה שמראה את חברי הקבוצה וככה למנוע את הבעיה הזוזה לא יחסום לאלו שמחוץ לנטפרי
-
@אנוממי לא נחסם
עובדה.
יש .
וזה מעצבן.
אולם ממש לא הוגן ההתנהלות של נטפרי.
הגזימו לגמרי -
@yp אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
וסתם כך, נניח שיש כמה יחידי סגולה בין בחורי הישיבות שהצ'אט היחיד שלהם זה החלפת סמיילים עם חבריהם כמנהג אחיותיהם
הלא רוב המוחלט של השימוש שלהם הוא סיכון ותהום פעורהמה הבלבול מוח הזה יש צאט שיעורי כמו שיש ואצפפון שיעורי
ואם בהעברת קבצים עסקינן עושים את זה בדיסק און קי (באינטרנט לא כדאי זה כבד להעלות את זה ונשאר בהיסטורית הורדות