מרחבים משותפים אסון רוחני
-
@רמיזא
אנא! יש כבר כמה פוסטים בענין פרוג.
נא להיצמד כאן לנושא המדובר.
חבל שהפוסט הזה יינעל. -
@בחור-ישיבה אני שמח שהגבת ואכן אתה צודק וגילוי נאות אני גם בחור ישיבה ואני אומר שכולם מודים שצריך שינויים של נטפרי במרחבים המשותפים אך כל אחד אומר דרך שונה נטפרי חייבת להיכנס לענינים ולעשות רפורמה בנושא זה סיפור לא פשוט,
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ. -
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ.
לנעוץ
-
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אגב בעיה שלא כתבתי עליה לפני כן היא בעיית שיש בצ'אט עדכונים אונליין 24 שעות ביממה ואנשים פשוט מחוברים לעולם ויש כל מיני קבוצות שמעלים ציוצים מהטויטר ומקבוצות וואטסאפ חרדיות וכו' וכו' שממש כמו וואטסאפ.
בשביל זה אמורים לקבל אישור על כל קבוצה + אפשרות דיווח.
ואגב אפשר לעשות כאחו קבוצות עם מייל רגיל -
אני לא מצליח להבין מה השתנה במרחבים המשותפים שא''א לסנן אותם מהקבוצות בהנגאוטס?
-
שלום לכולכם אני ראש ת"ת בישיבה חשובה מאוד ורוב העבודות של הת"ת בין המנהלים נעשים ע"י המרחבים במשותפים הללו אם זה במגביות של פורים שבלי המרחבים הללו כ-ל התת"ים בעולם הישיבות ינזקו!! ברמות שאתם אפ' לא מבינים ואם זה כל השנה שכשאני חייב לדעת איך ומה עושים התת"ים האחרים בעניין מסוים וכו' ותמיד נעזר בזה וזה שיש אנשים משועממים מאוד ומנצלים את זה לשיעמום לא אמור להזיק לכל עולם הישיבות ברמה לא נורמלית כל מנהלי עולם הישיבות (עם זה תתניקים או אויצרניקים או ראשי קעמפים ושאר ענייני ניהול הישיבה עובד ע"י המרחבים המשותפים...) למשל בקבוצה של מנהלי הישיבות (תתים קעמפים וכו') יש כללים נוקשים ומי שלא מדבר עניינית אף מיד מהקבוצה שפעילה 24/6 רק כדי לעזור אחד לשני בניהול העניין שלו בתקווה שתבינו שכל התת"ם בעולם הישיבות עומדים כאן על הפרק ולא נצטרך להגיע לכל מיני איומים על הכח האדיר שיש לכל מנהלי התתי"ם בידים (בעבר מחקנו הרבה אנשים רק בגלל שהם לא עשו מחירים זולים וכו' וק"ו מי שינסה להפריע לנו בניהול שלנו...)
אני יכול להבין שיש כאלה שניזוקים מזה אבל עם כל הכבוד נטפרי נועדה להועיל לנו יותר מלאנשים משועממים...
בתקווה להבנה -
@שמשון-ידידיה הכל בסדר כבר כתבתי לפני זה אף אחד לא דורש לסגור את כל המרחבים המשותפים אבל כן צריך למצוא דרך ונטפרי כשהם רוצים הם מוצאים באמת שיהיה רק קבוצות עבודה וכו' וזה אפשרי,
לאחרונה נטפרי פתחו חזרה את ההסרטות במרחב משותף וזה דוגמא דבר שאפשר להוריד או לדוגמא שלא יהא אפשר לשתף הסרטות בהם או אפילו קישורים לדרייב נטפרי יכולים למצוא דרך לסנן את המרחבים המשותפים עכשיו אנחנו פה בשביל לשכנע אותם לרצות.
כמובן לא לסגור כלל רק שידעו לסנן קבוצות והם יודעים. -
@יוסי-אלי אתה צודק אבל נראה לי שאפשר לחסון
את עמוד הזה שמראה את חברי הקבוצה וככה למנוע את הבעיה הזו -
@ליזער אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@יוסי-אלי אתה צודק אבל נראה לי שאפשר לחסון
את עמוד הזה שמראה את חברי הקבוצה וככה למנוע את הבעיה הזוזה לא יחסום לאלו שמחוץ לנטפרי
-
@אנוממי לא נחסם
עובדה.
יש .
וזה מעצבן.
אולם ממש לא הוגן ההתנהלות של נטפרי.
הגזימו לגמרי -
@yp אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
וסתם כך, נניח שיש כמה יחידי סגולה בין בחורי הישיבות שהצ'אט היחיד שלהם זה החלפת סמיילים עם חבריהם כמנהג אחיותיהם
הלא רוב המוחלט של השימוש שלהם הוא סיכון ותהום פעורהמה הבלבול מוח הזה יש צאט שיעורי כמו שיש ואצפפון שיעורי
ואם בהעברת קבצים עסקינן עושים את זה בדיסק און קי (באינטרנט לא כדאי זה כבד להעלות את זה ונשאר בהיסטורית הורדות
-
בואו ונאזן הפורום שנסגר היה ראוי לכך...
מעבר לכך אין צורך לכלול את הצאטים שאנשים משתמשים בזה לעבודה במקום וואצאפ ויש בזה צורך חשוב להרבה ה מן הלקוחות של נטפרי...
מי שאינו מעונין בצאט יכול לבקש שיחסמו אותו בלבד.
בדרך ככל מדובר באנשים בוגרים שמשתמשים בצאטים לצרכים חיוניים ושום מכשלה לא מועדת שם ..
אז בבקשה לא להיסחף....
גם במייל אפשר לשלוח שטויות למי שרוצה ושם אין סינון על תמונות וכו...
אם מדובר בהורים שרוצים לשמור על ילדיהם אז מן הראוי שלא יחשפו ככל לאינטרט !!!
ומי שחייב שיכנס לקהילה בנטפרי שיגדיר שם מה הוא רוצה לחשוף ומה לא ...
אל נשכח שבסוף בין הזמנים בשאר השנה מי שיש לו צורך לפרנסה משתמש באינטרנט ולא מחפש את הפינות שאפשר ליפול בהם אלא לעבוד בתמימות -
@דעת-תורה אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
בואו ונאזן הפורום שנסגר היה ראוי לכך...
מעבר לכך אין צורך לכלול את הצאטים שאנשים משתמשים בזה לעבודה במקום וואצאפ ויש בזה צורך חשוב להרבה ה מן הלקוחות של נטפרי...
מי שאינו מעונין בצאט יכול לבקש שיחסמו אותו בלבד.
בדרך ככל מדובר באנשים בוגרים שמשתמשים בצאטים לצרכים חיוניים ושום מכשלה לא מועדת שם ..
אז בבקשה לא להיסחף....
גם במייל אפשר לשלוח שטויות למי שרוצה ושם אין סינון על תמונות וכו...
אם מדובר בהורים שרוצים לשמור על ילדיהם אז מן הראוי שלא יחשפו ככל לאינטרט !!!
ומי שחייב שיכנס לקהילה בנטפרי שיגדיר שם מה הוא רוצה לחשוף ומה לא ...
אל נשכח שבסוף בין הזמנים בשאר השנה מי שיש לו צורך לפרנסה משתמש באינטרנט ולא מחפש את הפינות שאפשר ליפול בהם אלא לעבוד בתמימותנשמע שלא עברת על כל ההודעות באשכול
-
מסכימה עם המילים של הנ"ל .
וההגדרות שלו על המצב. (לא האחרון אלא ההוא שלפניו)
נכון וועוד איך נכון, במיוחד כשקראתי הכל . -
@חסיד-ויזניץ אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
קראתי את כל האשכול, מה אומר ומה אדבר, מניסיוני אומר שאין מנוס, חייבים לחסום את האפשרות של מרחבים משותפים, שממיט חורבן אדיר על דורינו.
אני אישית קיבלתי בשבועיים האחרונים 2 מיילים עם תוכן גרוע ביותר ואכמ"לאתה חבר בקבוצות כאלה בכלל? וגם אם כן מי אמר לך שזה בגלל זה? ואם זה כזה "אסון רוחני" למה אתה מחובר לקבוצות כאלה?
-
@רודפת-צדק-והיגיון אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
מסכימה עם המילים של הנ"ל .
וההגדרות שלו על המצב. (לא האחרון אלא ההוא שלפניו)
נכון וועוד איך נכון, במיוחד כשקראתי הכל .תוכלי בפעם הבאה לתייג את מי שכתב את זה בשביל שידעו למה את מתכוונת (@+השם של המשתמש לדוג' @קראנצ' קורונפלקס לתייג אותי וכו')
-
לא עברתי על כל התגובות, אבל רק אוכל לומר שאני אישית מכיר כמה קבוצות תמיכה שעובדים עם המרחב המשותף, ואין תועלת גדול מזה למי שצריך
-
@אשמח-לעזרה אתה אומר את זה בקטע חיובי או שלילי?
-
הדבר פשוט וברור ישנם עשרות ואולי מאות של קבוצות צ'אט שמאכלסים מאות ואלפי בני ישיבות ואברכים שמשתמשים בנטפרי והמפלט שלהם בלהעביר את הזמן ותכנים לא כשרים נמצא במקומות האלו,
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל. -
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל.
נראה לי שרוב המשתמשים סומכים על נטפרי שיש להם מספיק אחריות ורצינות שדברים בעייתיים באמת הם חוסמים ללא שום שיקולים זרים וכמו שראינו בתקופה האחרונה