בזק מצב מהירות האינטרנט
-
לצערי, כל הזמן כל הזמן יש בעיות, וכמעט שאין כמה ימים רצופים ללא בעיות.
סיבים בזק נטפרי.והשאלה הנשאלת, למה?????????????
למה תשתית בזק עם ספק עמית נט עובד מצוין.
למה תשתית בזק עם ספק ITC עובד מצוין.
למה תשתיות של חברות אחרות, 019, סלקום, וכו', עם ספק נטפרי אחר עובדים מצוין
ולמה?
למה רק בזק עם ספק בזק נטפרי, נתקע כל הזמן????
למה? למה? למה?וכתבו כאן שזה לא לעניין שיש כאן רק תלונות, מה לעשות שזה מה שבזק נטפרי מציעים!!!!
אני מאמין שאם היה ימים רצופים ללא תקלות, שלא מתעוררים אחרי שבוע, אז לא היו מתלוננים
פשוט לטפל בבעיות אחת ולתמיד, לא רואה כל סיבה שבזק יהיו פחות מקצועיים מכל חברה אחרת. -
@davd
מתי שלכולם עבד מצוין האם גם לך עבד מצוין?
האם יש פה עוד מישהו שמזדהה עם הבעיה או שיש כאלה שלא מזדהים עם הבעיה ועובד להם מצוין. -
@magicode
את האמת שאני לא יודע, כי ממש כבר התייאשתיועד לימים האחרונים הייתי עם ספק אחר על התשתית של בזק (כלומר העדפתי להוציא עוד 50 שקל, כדי לקבל גלישה נורמלית, ושאוכל לעבוד).
מישהו אמר לי שכביכול מצאו את הבעיה של בזק, ש"מצב חסכון באנרגיה" היה מופעל בשרת, וזה היה קורה מידי פעם, וטיפלו שזה לא יקרה.
אז החלפתי בחזרה לספק שקיבלתי מבזק (שאני בכה וכה משלם על זה), אבל היום, יום אחרי שהחלפתי אני שוב נתקל בבעיות.
לצערי מדובר בבעיות התחילו מהרגע הראשון, (כמו שנכתב כאן), ואנחנו מתקרבים לשנה!, מאז שהתחילו לעבוד עם בזק, וההרגשה היא נורא...
החברה שהייתה אמורה לספק את ההכי טוב ואת ההכי מקצועי, נותנת בדיוק את ההפיך.
ולצערינו כל אחד זורק את האשמה על השני.
כאשר לבזק יש כאן יתרון, שכן הם מראים לכל מי שפונה אליהם שברגע שמחליפים לספק ללא נטפרי הכל בסדר...
אז מה?
רק בנטפרי יש הפרעות חשמליות של טלויזיות ישנות?
רק בנטפרי יכול פתאום להידלק מצב חסכון באנגריה?את האמת שאני לא יודע מה הבעיה, הכל זה השערות ושמועות, אבל זה השאלה שצריכים לשאול את עצמינו.
מצד שני גם נטפרי בספקים אחרים עובדים מצוין, אז מה קרה כאן בבזק?
לאלוקים פתרונים...
(אולי זה חלק מהגלות, שנרגיש קצת את הצער של חורבן הבית...). -
מבחינתי אתה היחיד שמתלונן בתקופה הזאת.
פשוט נהיה שקט מכל המתלוננים.
מנסיון שלי בטיפול בבאגים יכול להיות שרק אצלך הבעיה מופיעה.
עכשיו אם תקשה שזה לא יכול להיות הרי בחברות אחרות זה עובד.
זה לא קושיה על באגים. כי ככה זה באגים. צריך לחקור אותם היטב כי להבין מה הסיבה. -
אני נזכר שהיה להם עוד בעיה עם לקוחות נטפרי ביטול ה IPV6
תברר איתם האם לא נופל אצלך הבעיה הזאת. שגורמת יותר לניתוקים מאשר איטיות. -
האם רק אני סובל בבזק סיבים?
-
אני מקבל חצי ממה שאני אמור לקבל
-
ביומיים האחרונים יש לי ניתוקים רבים
זה רק אצלי?
למי צריך לפנות? -
התקלה ממשיכה ביתר שאת, כרגע אצלי מהירות הורדה 40!!!!!!! (כאשר החבילה שלי היא בעצם 1000).
עד מתי נסבול?
עד מתי נטפרי תתעלם מהעובדות? -
@davd
תגיד?!
מה הקשר בין נטפרי למהירות הגלישה שלך
אני בטוח שנטפרי עושה כל מאמץ לשנות את המצב הקיים למרות הקושי האין סופי ותלונות כועסות של משתמשי נטפרי שלא (בלשון המעטה) מעודדות את נטפרי לנסות לשנות משהו
כתבת פוסט מצויין אבל בבקשה תמחוק את השתי שורות האחרונות -
@יעקב-פ קודם כל זה קשור מאוד לנטפרי, מכיון שהבעיה לא קורה בבזק שלא נטפרי....
ושנית, אני ממש מצטער, אבל תקרא את הפוסטים האחרונים איך ש@magicode מצהיר שפתרו את כל הבעיות, ולדבריי הוא מגיב שאני יבדוק מול בזק.
והנה לא עובר יום יומיים, ועוד אנשים מתלוננים, אבל לאף אחד לא מעניין להגיב לעניין, ולהסביר מה הבעיה ממה היא נובעת ומה הדרכים שעושים בשביל לפתור
כלום נאדה.ובא לא נשכח, אנחנו מדברים כבר על קרוב לשנה!!! שהמצב הזה נמשך, יום זה עובד ולאחריו שבוע לא עובד.
-
רק בשביל האופטימיות, אצלי זה כמעט תמיד ככה:
-
@danielmayost נטפרי ? קשה להאמין.
-
@רמיזא
רק בגלל שגירת אותי לבדוק, להלן התוצאות:
יש לציין שיש לי תוכנית 600/100 למי שעוקב -
@רמיזא נטפרי דרך בזק. גם שהייתי דרך ITC זה היה ככה.
-
@איש-צדיק מאיזה איזור אתה? מיותר לשאול אם זה דרך כבל? ככה זה תמיד?
-
זה לא נכון שיש בעיה
אבל צריך שהשרתים של נטפרי יתחילו להשתדרג -
@אנוממי מצחיק שאתה שולח צילום מסך של מהירות 370 וכותב שזה לא נכון שיש בעיה...
(אלא א"כ יש לך מסלול של 500 ולא של 1000).בכל מקרה, במקרה הטוב זה אמנם מגיע למהירות הזאת, אבל לצערי הרבה פעמים זה צונח למהירות הזויה של 40 ואפילו 30, ואז אני פשוט לא יכול לעבוד!!!!
-
@davd אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@אנוממי מצחיק שאתה שולח צילום מסך של מהירות 370 וכותב שזה לא נכון שיש בעיה...
(אלא א"כ יש לך מסלול של 500 ולא של 1000).בכל מקרה, במקרה הטוב זה אמנם מגיע למהירות הזאת, אבל לצערי הרבה פעמים זה צונח למהירות הזויה של 40 ואפילו 30, ואז אני פשוט לא יכול לעבוד!!!!
יש לי 600
ולי זה אף פעם לא מגיע לפחות מ200
-
אם כבר אני שואל האם אין אפשרות להוריד את הפינג ליותר נמוך???
מה עם השרתים של נטפרי
זה הכי משמעותי