סמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי
-
@יעקב-ישראל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode ראיתי שהצבעת על ההודעה של @nigun
אם זה צורת הבעיה האם יש דרך בכלל לפתור אותה ?
כי בלי הפטפטת או החוקים המאוד נוקשים זה לא פרוג זה תחומים
מצד שני בלי כמות האנשים שנמצאים שם כמקום ממכר אז כל העזרה שיש שם לא תהיה קיימת
אז אשאל שוב עם רצון טוב של כל הנוגעים בדבר יש לנושא איך להיפטר אבל עדיין להישאר פרוג ?
ודבר נוסף כשהרבנים הורו לחסום זה כלל גם את המתכונים תחבורה בריאות ועוד מה שיש שם ?מה שאני הבנתי שאם השיחה תהיה מקצועית ממוקדת מטרה בשפה שאין בה קירוב דעת בין נשים לגברים. (לדוגמה בלי בדיחות) אז אין בעיה עם כזאת שיחה.
במרחב הציבורי זה מאוד חשוב להקפיד על כאלו דברים כי אנשים לומדים איך לדבר במקומות אחרים.
זה באמת בעיה שאין במסגרת הלימודים בציבור שלנו איך מנהלים שיחה בין גבר לאישה על פי ההלכה. רוב האנשים צריכים ללמוד את זה מאוחר ועד אז להעתיק מה שהציבור עושה. -
@magicode רק לידיעה בחצי מהמקרים בכלל לא שמים לב שזה אישה
אבל תודה על כל מה שאתם עושים באופן כללי
נקווה לטוב
בסוף היום פרוג זה עסק ענק ואני בטוח שהוא יעשה הכל כדי לא להפסיד את הגולשים שלו רק מהבחינה הכספית -
@magicode לכל מוצר שיש לו הכשר, ברור מי הרבנים העומדים מאחוריו.
מעולם לא שמעתי שרבנים מסתתרים, כיוון שהם מפחדים מהתקפות.
וכן. רבנים צריכים לתת תשובות מניחות את הדעת לפסיקות שאוסרות אתרים באופן פתאומי:
שבי רגע
הפסקת קפה
פרוג
ועוד -
הבנתי ככה כי לומר שהרבנים היו מנותקים הרבה זמן
זה נראה לי מאוד מאוד מוזר
ולכן לומר שזה השפיע זה יסבירגם למה רק עכשיו הם מטפלים בזה לאחר שנים
וגם שלא נוציא חלילה לעז על הרבנים -שיתפס כביכול כאילו הפיקוח שלהם
מאוד מאוד לא הדוקבעצם מדבריך נשמע שהבעיות קיימות כבר שנים
רק שהרבנים לא היו מודעים אליהם
ובעייני זה דבר כל כך בסיסי פשוט שאם נאמר שהרבנים לא היו מודעים להם
אז באמת המצב עגום מאוד -
ובמיוחד שיש במקביל עשרות אתרים חילוניים ומאות אתרים גויים עם תכנים דומים
וכווווווולם פתוחים בנטפריוכי קאוצ'ר חילוני יותר טוב מקאוצ'רית חרדית שרוצה לתת טיפים ברשימת תפוצה???
-
@חיים-כהן אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@פילפילון אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
מעונין לדעת את שמות הרבנים שתמכו בחסימה.
לא הבנתי מה בין חוכמת נשים לבין אא"ר
חוכמת נשים זהו פורום סגור שבשביל להרשם אליו צריך הכרות אישית עם מישהי מתוך הפורום + מסמך כתוב (המעיד על אופי ואיכות)
אפשר לחסום אותו- אם יש שם תוכן לא ראוי.ההכרות האישית שצריך זה אך ורק שהנרשמת שייכת למין הנשי ותו לא.
עובדה, יש שם אלפי נשים שאינן חרדיות כלל וכלל, וכמו שכתבתי כאן.שקרן.
כל פורום חכמת נשים מונה בין 2000 ל3000 נשים,
והכניסה היא ע"י המלצה ממישהי מוכרתואשתך עברה על הכללים ברגל גסה
היא התחייבה בכניסתה לפורום שמלבדה אין אף אחד ששותף לתכנים.הפורום מסונן ע"י מנהלות יראות שמים שעושות מלאכתן נאמנה
ועומדות על המשמר בכל רגע נתון.התמיכה שלנו במנהלי נטפרי תהיה העזיבה שלנו בימים הקרובים בעז"ה.
-
פוסט זה נמחק! -
@shimiiiii אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
הבנתי ככה כי לומר שהרבנים היו מנותקים הרבה זמן
זה נראה לי מאוד מאוד מוזרלמה נראה לך שהרבנים יושבים בבין הסדרים בפרוג?
עד שלא מביאים להם צילומי מסך הם לא אמורים לדעת מה הולך שם -
@יוליוס הפסקת קפה?
עשרות אתרים של נשים חרדיות?למה אתרים חילוניים וגויים באותם נושאים נפתחים ומסוננים
ורק אתרים של נשים חרדיות מקבלים בעיטות באופן קבוע? וכל כך הרבה לא פתוחים? -
@magicode אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
נטפרי מאוד רוצים להגיד את השמות. אבל זה עלול לפגוע ברבנים היות והם עלולים להיות מטרה להתקפות. בדיעבד הזעם הזה באמת היה עלול לייצר התקפות נגדם.
אני רק יגיד שאחד מהם הגרמ"ה הירש אמר לנטפרי להתייעץ איתו בכל עניין.מצד שני בנושאים ציבוריים אי אפשר לקבל החלטות גדולות ואחר כך להסתתר
וכמו שלא שייך שיהיה רב עיר אנונימי נראה לי שגם רב שמקבל אחריות על כמות אנשים בגודל של עיר חרדית (אם לא יותר ) לא יכול להשאר אנונימי.
אני מאמין שאפשר למצוא רבנים שמוכנים לקבל על עצמם את האחריות לכל החלטות בצורה פומבית מתוך הבנה שהחלטות האלו חשובות לא פחות מהחלטות של רב עיר.לדוגמה אם רב עיר מחליט שלא יהיו מסעדות פתוחות אחרי השעה X הוא יודע שיתכן ומישהו יתקוף אותו אבל מכיוון שהוא אחראי על העיר הוא מוכן לך, וכאן נראה לי שזה החלטות יותר מהותיות כמו שכתבת לעיל:
אני חושב שהנושאים האלו של הסינון הם הכי קריטיים לעתיד של עם ישראל. כי פריצת גדר קטנה יכולה להשפיע דורות שלמים.
-
@nigun אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
נטפרי מאוד רוצים להגיד את השמות. אבל זה עלול לפגוע ברבנים היות והם עלולים להיות מטרה להתקפות. בדיעבד הזעם הזה באמת היה עלול לייצר התקפות נגדם.
אני רק יגיד שאחד מהם הגרמ"ה הירש אמר לנטפרי להתייעץ איתו בכל עניין.מצד שני בנושאים ציבוריים אי אפשר לקבל החלטות גדולות ואחר כך להסתתר
וכמו שלא שייך שיהיה רב עיר אנונימי נראה לי שגם רב שמקבל אחריות על כמות אנשים בגודל של עיר חרדית (אם לא יותר ) לא יכול להשאר אנונימי.
אני מאמין שאפשר למצוא רבנים שמוכנים לקבל על עצמם את האחריות לכל החלטות בצורה פומבית מתוך הבנה שהחלטות האלו חשובות לא פחות מהחלטות של רב עיר.לדוגמה אם רב עיר מחליט שלא יהיו מסעדות פתוחות אחרי השעה X הוא יודע שיתכן ומישהו יתקוף אותו אבל מכיוון שהוא אחראי על העיר הוא מוכן לך, וכאן נראה לי שזה החלטות יותר מהותיות כמו שכתבת לעיל:
אני חושב שהנושאים האלו של הסינון הם הכי קריטיים לעתיד של עם ישראל. כי פריצת גדר קטנה יכולה להשפיע דורות שלמים.
זכותם של נטפרי ורבניו לקבוע את צורת העבודה המתאימה להם (וקל להבין ספציפית כאן את אי שיתוף הציבור), זה לא החלטה כל כך מוזרה שצריך להסביר אותה שוב ושוב, יותר מוזר שעד עכשיו זה לא נחסם.
-
@אוטוטו-עוזבים-בעז-ה אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
התמיכה שלנו במנהלי נטפרי תהיה העזיבה שלנו בימים הקרובים בעז"ה.
@אוטוטו-עוזבים-בעז-ה תעזבו בהצלחה מצידי תעבור לסינון ילדים...
אתה ממש ממש לא חייב להיות בנטפרי.
מאיים על אגד! -
@webdesign אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
וכן. רבנים צריכים לתת תשובות מניחות את הדעת לפסיקות שאוסרות אתרים באופן פתאומי:
שבי רגע
הפסקת קפה
פרוג
ועודצדיק, הרבנים ממש לא אמורים לתת לנו "תשובות מניחות את הדעת" על שום פסיקה שאוסרת אתרים ועל שום פסיקה בכללי.
-
@אוטוטו-עוזבים-בעז-ה אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
לא הבנתי מה בין חוכמת נשים לבין אא"ר
חוכמת נשים זהו פורום סגור שבשביל להרשם אליו צריך הכרות אישית עם מישהי מתוך הפורום + מסמך כתוב (המעיד על אופי ואיכות)
אפשר לחסום אותו- אם יש שם תוכן לא ראוי.ההכרות האישית שצריך זה אך ורק שהנרשמת שייכת למין הנשי ותו לא.
עובדה, יש שם אלפי נשים שאינן חרדיות כלל וכלל, וכמו שכתבתי כאן.שקרן.
כל פורום חכמת נשים מונה בין 2000 ל3000 נשים,נתפסת לי על המילה 'אלפים'?
והכניסה היא ע"י המלצה ממישהי מוכרת
המלצה ש-מה?
המלצה שאנרשמת אשה... ותו לא מידי!ואשתך עברה על הכללים ברגל גסה
היא התחייבה בכניסתה לפורום שמלבדה אין אף אחד ששותף לתכנים.אף אחד לא שותף לתכנים. גם אני לא. והם לא מעניינים אותי.
כשהיו דברים והשקפות פסולות ממש, היתה חייבת לשתף אותי.. אין באמת מנוס.הפורום מסונן ע"י מנהלות יראות שמים שעושות מלאכתן נאמנה
ועומדות על המשמר בכל רגע נתון.עובדה שלא...!
התמיכה שלנו במנהלי נטפרי תהיה העזיבה שלנו בימים הקרובים בעז"ה.
מי שלא רוצה, לא חייב.
אף אחד לא הכריח אותך.
נטפרי אכן מיועד לאנשים יראים ושלמים באופן מוחלט. -
נטפרי אכן מיועד לאנשים יראים ושלמים באופן מוחלט.
סטופ.
זה שבנאדם לא רוצה להשתמש בנטפרי - ויש סיבות חוץ מפרוג. ויש עוד סינונים. זה לא אומר שיש לו פגם ביראת שמים.
וזה שבנאדם משתמש בנטפרי לא הופך אותו ל"ירא ושלם באופן מוחלט". -
@אפר אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
זכותם של נטפרי ורבניו לקבוע את צורת העבודה המתאימה להם (וקל להבין ספציפית כאן את אי שיתוף הציבור), זה לא החלטה כל כך מוזרה שצריך להסביר אותה שוב ושוב, יותר מוזר שעד עכשיו זה לא נחסם.
הנקודה היא לא רק החסימה של פרוג.
לציבור נוצר תחושה שההחלטות מתקבלות בדיון בין @magicode למנהל הרוחני של נטפרי, ושכל השימוש ברבנים זה רק כדי להשתיק את הציבור, ונכון תמיד אפשר לומר שזה עמותה פרטית ושכל מי שלא מתאים לו שיעזוב, אבל אם דואגים לעתיד הרוחני של הדור ראוי שלא יהיה מתח בין הציבור לנטפרי שרק מחמיר במשך הזמן, ולכאורה אם יהיו רבנים שיזדהו בשמם מאחורי ההחלטות זה יחזיר את אמון (גם לחסימות הבאות שיהיו מן הסתם בעתיד)עריכה: ועדיף שגם יכירו קצת מה קורה בעולם, ולא יחסמו כל מה שיש בו צל של סיכון כי אז יחסמו גם את המייל עקב כל המכשולות שבו.
ואולי צריך שנטפרי יצטרכו לשלם לרבנים האלו לא פחות ממה שמשלמים לתומכים הטכניים, ושלא יהיה רק יעוץ בהתנדבות. -
לציבור נוצר תחושה שההחלטות מתקבלות בדיון בין @magicode למנהל הרוחני של נטפרי, ושכל השימוש ברבנים זה רק כדי להשתיק את הציבור, ונכון תמיד אפשר לומר שזה עמותה פרטית ושכל מי שלא מתאים לו שיעזוב, אבל אם דואגים לעתיד הרוחני של הדור ראוי שלא יהיה מתח בין הציבור לנטפרי שרק מחמיר במשך הזמן, ולכאורה אם יהיו רבנים שיזדהו בשמם מאחורי ההחלטות זה יחזיר את אמון (גם לחסימות הבאות שיהיו מן הסתם בעתיד)ממה נפשך - אם אתה מאמין שהתקיים באמת דיון עם רבנים, וההוראה הגיעה מצד הרבנים, מה אכפת לך מה השם שלהם?
אם אתה לא מאמין - מה יעזור שיגידו את שמות הרבנים? -
@nigun
טוב...אף אחד לא באמת חשב שהרבנים ישבו ועברו אשכול אשכול
אבל להבין את רוח הדברים מה קורה שם
באתר כל כך מרכזי ידוע ושכולם מכירים
נראה לי שזה קצת היתממות לומר ששנים הרבנים לא ידעו מה קורה שם -
@ברצינות אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
לציבור נוצר תחושה שההחלטות מתקבלות בדיון בין @magicode למנהל הרוחני של נטפרי, ושכל השימוש ברבנים זה רק כדי להשתיק את הציבור, ונכון תמיד אפשר לומר שזה עמותה פרטית ושכל מי שלא מתאים לו שיעזוב, אבל אם דואגים לעתיד הרוחני של הדור ראוי שלא יהיה מתח בין הציבור לנטפרי שרק מחמיר במשך הזמן, ולכאורה אם יהיו רבנים שיזדהו בשמם מאחורי ההחלטות זה יחזיר את אמון (גם לחסימות הבאות שיהיו מן הסתם בעתיד)ממה נפשך - אם אתה מאמין שהתקיים באמת דיון עם רבנים, וההוראה הגיעה מצד הרבנים, מה אכפת לך מה השם שלהם?
אם אתה לא מאמין - מה יעזור שיגידו את שמות הרבנים?רבנים זה כינוי לאנשים שלמדו תורה
החל ממו"ץ שכונתי ועד גדולי הדור.זה לגיטימי שהציבור ירצה לדעת מי הרב שמקבל החלטות על החיים שלהם
היית מרגיש בנח עם חברי מועצת גדולי התורה היו אנונימיים?
אני חושב שההחלטות של רבני נטפרי משפיעות לי על החיים יותר מהחלטות המועצת. -
הבעיה של נטפרי הוא שעל ההתחלה הם קבעו לעצמם מטרות ויעדים
ורק מי שהיה מוכן לתהחבר לזה התקבל בו בברכהבדיוק בגלל זה נטפרו צמחו לממדים שהם כהיום
וכיום בגלל הגודל של נטפרי וההשפעה החזקה שלהם על הקורה בתוכינו
יש כאלו שרוצים שעל הנהלת נטפרי תהיה השפעה חיצונית במסווה של פיקוח רבנים כל שהוא (ולא ממש משנה איזה סוג)ברגע שזה יגיע למצב שעל נטפרי תהיה השפעה חיצונית,
אז כל הערך של נטפרי תרד לטמיוןלדעתי גם אם להרבה מאוד אנשים כאב הסיפור של השבוע האחרון
זה עדיין לא אמור להוות פתיחת דלת כל שהוא להשפעה חיצוניתולמרות שזה לא נעים להגיד
כל מי שלא מתאים לו נטפרי שיקח סינון אחר
כי אחרת נטפרי תהפוך לסינון מסוג אחר...