מרחבים משותפים אסון רוחני
-
@בוטמן אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
מסכים איתך כמעט על הכל אבל לא נראה לי שמדיניות נטפרי מסכימה עם זה. אחרת היינו רואים המון אתרים שמועילים לחלקם לפרנסתם באופן קריטי.
עד כמה שאני זוכר מדיניות נטפרי, כמעט כמו בכל דבר בחיים. סיכון מול תועלת.
וגם שצריך אינטרנט לצורכי פרנסה. אין זה מתיר כל סיכון שיש בעולם. -
@מתי-ו על זה אני כותב כבר מהתחלה שהדבר מביא כזה הרבה סיכונים שקשה לי להאמין שיש כזה הרבה תועלת בזה.
-
@בוטמן אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
ברוך הבא.
מעכשיו הנידון הופך לדמגוגיה זולה ואני מקווה שפשוט יינעל.@בוטמן אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
נראה שאתה מאוד מפחד על הגבינה שלך ובגלל זה אתה מניח הרבה הנחות שגויות על מי שבא לנסות להזיז אותה.
מישהו אמר דמגוגיה ?
-
אני כמובן לא מחלק הוראות אין לי דעת תורה יכול להיות שאם יסגר הצ'אטים אז יהיו הרבה אנשים שיכולים להתקלקל כי יעזבו את נטפרי אולי יכלו לגדו''י זה הפיתרון.
-
יש עוד שלב. למי זה יוצר סיכונים?
אולי לא נמכור גפרורים בחנות בגלל שילדים משחקים בגפרורים?@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@מתי-ו על זה אני כותב כבר מהתחלה שהדבר מביא כזה הרבה סיכונים שקשה לי להאמין שיש כזה הרבה תועלת בזה.
בחנויות ימכרו גפרורים,
ואל תיתן לבן שלך גפרורים. -
@מישהו12 אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
ואני חושב שיש כאן כלי עבודה.
האם יש אנשים שמנצלים אותו לרעה?
כן.
גם את הדיסק און קי, את שקע הUSB, את המייל. הכל.
פעם ראיתי איפשהוא קריאה לא להשאיר בבית טלפון קוי כי אפשר להתקשר למקומות בעייתים. ולא מצלמות, כי הילד יכול ללכת לרחוב ולצלם. ועוד דברים כאלו.השאלה היא כמה בעיה יש.
באופן כללי, נראה מניתוח פשוט של התגובות כאן שיש קבוצה שטוענת שיש בעיות (סליחה על החשד, אבל הרבה נראים חדשים וכותבים באותו סגנון. אני מקווה שאני טועה וזה לא מישהו שמנסה לעשות מניפולציות.) אבל לא מביאה ראיות. (למשל, שמות של צ'אטים כאלו - שנחסמו. תדווחו לנטפרי על כל הקבוצות האלו שאתם יודעים עליהם, ואז אחרי שיחסם תראו לנו את כל הקבוצות האלו וכמה משתמשים היו בהם).לעומת זאת, קבוצה שניה שבעיקרה מורכבת ממשתמשים ותיקים ומוכרים יותר, שטוענים דברים סביב הטענה שלי.
מכל התגובות האחרונות כאן זה מחזק את החשד של @מישהו12
-
א.נראה שכל מי שנשאר בנטפרי זה רק מי שעובד בה.
ב. צר לי לאמר שיש לנו מרחב משותף נטו לעבודה!! כן, נטו לעבודה.
אין שום נזק משם ואין שום בעיות משם.
ג. נטפרי שנים נתנו את מה שהיה נצרך.
עתה הכל נחסם-
אז עוברים.
לא עוברים כי רוצים.
עוברים כי נטפרי סוגרת אפשרויות נקיות. שאין בם שום נזק ולכלוך...
חבל. -
אני החלטיתי שאת ההשתדלות שלי עשיתי ניסיתי להסביר את הבעיות אקווה שנטפרי יכנסו לענין חזק בכ''א את שלי עשיתי ופורש תודה על הפורום הנפלא.
-
@רודפת-צדק-והיגיון אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אין שום נזק משם ואין שום בעיות משם.מעניין אותי איזה מרחב משותף שהוא נטו לעבודה נחסם לכם. אני אשמח אם תשלחו לי במייל.
כי זה ממש לא מה שנטפרי חוסמים. -
לא נחסם,רק דיברו נגדו
שעושה נזקים ורוח חיה למזיקים ולא בשימוש לעבודה-אז מעדכנת-טעות -
@רודפת-צדק-והיגיון אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אין שום נזק משם ואין שום בעיות משם.
ג. נטפרי שנים נתנו את מה שהיה נצרך.
עתה הכל נחסם-
אז עוברים.
לא עוברים כי רוצים.
עוברים כי נטפרי סוגרת אפשרויות נקיות. שאין בם שום נזק ולכלוך...
חבל.@רודפת-צדק-והיגיון היתממות במקרה הטוב
-
הדיון הזה מיצה את עצמו.
אם יש למישהו לדווח על משהו ספציפי, חשוב שיעשה זאת במערכת בפניות.