בזק מצב מהירות האינטרנט
-
לאחר כמעט כשנה משפתחתי את השרשור, אחרי מעבר לספקים אחרים, האם עכשיו בזק [תשתית וספק נטפרי] בסדר? דחוף אשמח להמלצות או דיס.
ב019 בחבילה של 100 מגה, אני מקבל בפועל הורדה של סביבות 60, העלאה של 10, ופינג 8-12.
מה אקבל בבזק כיום? אציין, אין לנו סיבים אופטיים באזור.תודות!
-
@חיים-כהן אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
לאחר כמעט כשנה משפתחתי את השרשור, אחרי מעבר לספקים אחרים, האם עכשיו בזק [תשתית וספק נטפרי] בסדר? דחוף אשמח להמלצות או דיס.
ב019 בחבילה של 100 מגה, אני מקבל בפועל הורדה של סביבות 60, העלאה של 10, ופינג 8-12.
אתה צריך לבדוק עם כבל. כי אם זה 60 בלי, אז עם כבל יכול להגיע ל80 גם אם אתה לא קרוב מאוד....
-
@frize37 אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אתה צריך לבדוק עם כבל. כי אם זה 60 בלי, אז עם כבל יכול להגיע ל80 גם אם אתה לא קרוב מאוד....
לא המתנתי לתשובה וניידתי את הקו.
אין שום שינוי. בדיוק כמו 019.
וההבדל ש019 גובים 78 ש"ח לנצח, ובזק 99 ש"ח ואחרי שנה זה עולה ועולה.
בקיצור, בזק, בנושא זה, לפח.אגב, גלשתי באותו המחשב עם אתרוג, ועל הנייר המהירות היתה דומה, אך בפועל, המהירות היתה גבוהה בהרבה! וזו חידה סתומה בעיני.
-
בקיצור, בזק, בנושא זה, לפח.אגב, גלשתי באותו המחשב עם אתרוג, ועל הנייר המהירות היתה דומה, אך בפועל, המהירות היתה גבוהה בהרבה! וזו חידה סתומה בעיני.
לא הבנתי
ניידת לבזק? אז אם עכשיו יש לך אותה מהירות תחזור לל019...
אם אתה צריך עזרה תתקשר אלי... -
לא הבנתי
ניידת לבזק? אז אם עכשיו יש לך אותה מהירות תחזור לל019...
אם אתה צריך עזרה תתקשר אלי...הבנת מצויין.
אכן ניידתי לבזק, ופשוט אותו דבר, וסתם יותר יקר...
אם אתה מרוויח מניוד ל019, והמחירים אותם מחירים, בשמחה ובאהבה.
יש לי בפועל 70 הורדה 11 העלאה 8 פינג.איך אני פונה אליך?
עריכה; אני רואה את הטלפון שלך בחתימה.. -
@חיים-כהן סתם לידיעה
יש דבר כזה בבזק תשתית של 200/20 שהיא אינה סיבים (הרגיל זה 100/10)
אך זה לא נתמך בכל האיזוריםמומלץ לבדוק
-
@yag יש לי חבר שהצליח לגרום לבזק לתת לו 200/20 באיזור שגם 100 אין
כעת הוא מקבל 50/20 -
@yoel אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@yag יש לי חבר שהצליח לגרום לבזק לתת לו 200/20 באיזור שגם 100 אין
כעת הוא מקבל 50/20מה הכוונה לגרום להם לתת באיזור שאין?
זו מגבלה טכנית לכאורה בסוג מסויים של תשתיות/כרטיסים בארון שלהם
כך הבנתי מטכנאי שלהםאולי באמת הם הגדילו לו אצלם, ורק בהעלאה זה לא מוגבל פיזית
-
@yag להבנתי 200 מגה זה חיבור כפול כלשהו.
ולכן זה תמיד נותן כמעט כפול המצב הקיים.
אלא שבאיזור עם תשתית לא כל כך טובה בזק לא מסכימים לתת את השירות הזה בדרך כלל.
אצלי יש 200 מגה, וזה נותן לי 160 הורדה / 20 העלאה
-
@יהודה-12 חיבור כפול אומר תשלום כפול?
-
@צדיק-תמים לא
תוספת של 10-15 ש"ח
-
@יהודה-12 תודה, אני ינסה. יש לזה איזה שם טכני שאפשר לבקש מהנציג או פשוט לבקש 200 מגה?
-
@צדיק-תמים 200 מגה
-
@יהודה-12 התשתית שלי היא רשמית (מבחינת בזק) 100 מגה, אבל בתכלס היא מסוגלת להגיע ל-40 (כבר ניסיתי כמה ספקים שאמרו בהתחלה שיוכלו להגיע ל100 בגלל המידע שקיבלו מבזק, ובסוף הודו שזה לא אפשרי בתשתית)
ה200 מגה יעזור לי לקבל 80 או שזה עדיין מוגבל ליכולת התשתית הקיימת ויהיה שיפור רק בהעלאה? -
@צדיק-תמים מנסיון שלי מהירות הורדה מעל מגבלות הרשת זה רק מזיק וגורם לניתוקים
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
@צדיק-תמים מנסיון שלי מהירות הורדה מעל מגבלות הרשת זה רק מזיק וגורם לניתוקים
מהניסיון שלי זה לא נכון.
רק אם יש לך מתחת ל 40 זה בעיה, וגם תלוי בספק האינטרנט שלך ...
-
לדעתי זה תלוי בראוטר האם הוא יודע להגביל את המהירות בלי איבוד חבילות קרוב ליכולת של התשתית. כי לדעתי התשתית מאבדת את החבילה שמגיעים למגבלות שלה וזה מה שגורם לניתוקים ואיטיות מול גורמים מרוחקים.
-
@magicode צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? או שהיכולת הזאת קיימת גם בראוטרים סטנדרטיים? (לי יש D-Link DSL-225)
-
@צדיק-תמים אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
@magicode צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? או שהיכולת הזאת קיימת גם בראוטרים סטנדרטיים? (לי יש D-Link DSL-225)
לא עשיתי על זה מחקר. רק ככה נראה לי.
-
@yag הסבר:
מהירות החיבור שלך נקבעת ע"י פרמטרים שונים ובעיקר מהמרחק שלך ועד המרכזיה האזורית של בזק
(מרחק בפריסה, לא אווירי)ובזק באופן שרירותי קובעת חבילות "עד" (עד 100 מגה לדוגמא)
אם תהיה מחובר לחבילה של100/10,למרות שיתכן שהתשתית שלך ממש קרובה למרכזיה ותאורטית תוכל לקבל 150 מגה. אבל בזק נועלים אותך ל100/10, ולכן אתה תקבל רק 100 מגה
אם תתחבר לחבילה של עד 200 תקבל את ה150 מגה שאתה יכול תאורטית לקבל.ולגבי חבר שלי,
הוא גר במקום עם תשתיות גרועות ולא יכול לקבל מעל 60 מגה.
ולכן החבילה שבזק תסכים למכור לו היא 100/10 ובפועל הוא מקבל 50/10הוא הצליח לגרום לנציג מכירות / טכנאי למכור לו 200/20
ולכן הוא מקבל כיום 50/20(הצוואר בקבוק של בזק באיזור שלו הוא 50 מגה הורדה, אבל טכנית הוא יכול לקבל העלאה יותר מ10/20
והוא כאמור הצליח להתחבר לחבילה של 200/20 ולכן הוא מקבל העלאה גבוהה יותר, וזה גם עולה עוד כמה שקלים אבל בהחלט שווה)