בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@יהודה-12 התשתית שלי היא רשמית (מבחינת בזק) 100 מגה, אבל בתכלס היא מסוגלת להגיע ל-40 (כבר ניסיתי כמה ספקים שאמרו בהתחלה שיוכלו להגיע ל100 בגלל המידע שקיבלו מבזק, ובסוף הודו שזה לא אפשרי בתשתית)
ה200 מגה יעזור לי לקבל 80 או שזה עדיין מוגבל ליכולת התשתית הקיימת ויהיה שיפור רק בהעלאה? -
@צדיק-תמים מנסיון שלי מהירות הורדה מעל מגבלות הרשת זה רק מזיק וגורם לניתוקים
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
@צדיק-תמים מנסיון שלי מהירות הורדה מעל מגבלות הרשת זה רק מזיק וגורם לניתוקים
מהניסיון שלי זה לא נכון.
רק אם יש לך מתחת ל 40 זה בעיה, וגם תלוי בספק האינטרנט שלך ...
-
לדעתי זה תלוי בראוטר האם הוא יודע להגביל את המהירות בלי איבוד חבילות קרוב ליכולת של התשתית. כי לדעתי התשתית מאבדת את החבילה שמגיעים למגבלות שלה וזה מה שגורם לניתוקים ואיטיות מול גורמים מרוחקים.
-
@magicode צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? או שהיכולת הזאת קיימת גם בראוטרים סטנדרטיים? (לי יש D-Link DSL-225)
-
@צדיק-תמים אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
@magicode צריך ראוטר מיוחד בשביל זה? או שהיכולת הזאת קיימת גם בראוטרים סטנדרטיים? (לי יש D-Link DSL-225)
לא עשיתי על זה מחקר. רק ככה נראה לי.
-
@yag הסבר:
מהירות החיבור שלך נקבעת ע"י פרמטרים שונים ובעיקר מהמרחק שלך ועד המרכזיה האזורית של בזק
(מרחק בפריסה, לא אווירי)ובזק באופן שרירותי קובעת חבילות "עד" (עד 100 מגה לדוגמא)
אם תהיה מחובר לחבילה של100/10,למרות שיתכן שהתשתית שלך ממש קרובה למרכזיה ותאורטית תוכל לקבל 150 מגה. אבל בזק נועלים אותך ל100/10, ולכן אתה תקבל רק 100 מגה
אם תתחבר לחבילה של עד 200 תקבל את ה150 מגה שאתה יכול תאורטית לקבל.ולגבי חבר שלי,
הוא גר במקום עם תשתיות גרועות ולא יכול לקבל מעל 60 מגה.
ולכן החבילה שבזק תסכים למכור לו היא 100/10 ובפועל הוא מקבל 50/10הוא הצליח לגרום לנציג מכירות / טכנאי למכור לו 200/20
ולכן הוא מקבל כיום 50/20(הצוואר בקבוק של בזק באיזור שלו הוא 50 מגה הורדה, אבל טכנית הוא יכול לקבל העלאה יותר מ10/20
והוא כאמור הצליח להתחבר לחבילה של 200/20 ולכן הוא מקבל העלאה גבוהה יותר, וזה גם עולה עוד כמה שקלים אבל בהחלט שווה) -
לפני 5 חודשים , עברתי לבזק סיבים + ספק בזק נטפרי
לפני כן הייתי על בזק (נחושת) + ספק יוסי תקשורתבהתחלה עבד מצויין , על פי רוב במהירות טובה יותר ממה שהיה קודם , אבל לא משהו מאוד מורגש
אחרי תקופה התחילו הבעיות, איטיות, וניתוקיםלאחרונה, יש כל הזמן ניתוקים.
וכשאני מחוברת עם ווי פי אז בכלל, כל 2 דקות מתנתק , משהו לא נורמאלי .מה זה יכול להיות?
נ.ב. יש פה עוד מישהו שהתפעל כמוני מהראוטר be של בזק? ניסוי לעצב אותו יפה, אבל הוא לא יציב באופן מעורר השתאות , וכל נגיעה בו הכבל של החשמל יוצא...
-
@git הראוטר שלהם לא משהו, אני מחובר לסיבים בזק עם ראוטר פרטי (https://ksp.co.il/web/item/233606) כבר חודשיים (צריך לרכוש מבזק מתאם ב-150 ש"ח), והכל מצויין.
גם אני הייתי לפני כן בנחושת + יוסי תקשורת, אין מה להשוות, עכשיו המהירות גם על הנייר וגן בפועל הרבה יותר טובה, ואני מדבר על ממוצע הורדה של 500-600MB/s .
אני יודע שיש כאן כאלה שמתלוננים על ניתוקים ואיטיות, לה' הנסתרות, אבל ההיגיון (שלי) אומר שאם לחלק נכבד מהלקוחות זה עובד טוב, אז הבעיה היא נקודתית אצל מי שזה לא עובד טוב, ואני לא מתכוון לכך שיש להם איזושהי בעיה במחשב, אלא לשלל בעיות טכניות שלהם יש (לאו דווקא באחריותם) ולאחרים אין, לדוגמא: ראוטר, תשתית, שרת סינון, מחשב, כבלים, הפרעות אלחוטיות וכדו'.
מישהו יצטרך להרים את הכפפה ולחקור את זה.
-
@danielmayost אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
אני מחובר לסיבים בזק עם ראוטר פרטי (https://ksp.co.il/web/item/233606) כבר חודשיים (צריך לרכוש מבזק מתאם ב-150 ש"ח), והכל מצויין.
אתה עם ספק בזק?
-
@git כן.
היום זו גם הפעם הראשונה אחרי חודשיים שאני חווה איטיות של ממש עד כדי חוסר יכולת לעבוד רצוף.
-
@danielmayost אולי תעבור לספק של יוסי תקשורת כך אולי זה יפתור לך את הבעיא וגם אני ידע מה ליעץ ללקוח שלי
-
ערב טוב
אשמח לדעת האם ישנם לקוחות בבזק - נטפרי, היכולים לכתוב כאן מה קורה כהיום.
האם הבעיות עם בזק נפתרו?
האם עדיין יש איטיות, נפילות?תודה רבה
-
@davd אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
ערב טוב
אשמח לדעת האם ישנם לקוחות בבזק - נטפרי, היכולים לכתוב כאן מה קורה כהיום.
האם הבעיות עם בזק נפתרו?
האם עדיין יש איטיות, נפילות?תודה רבה
חזרתי השבוע מיוסי תקשורת סיבים לבזק סיבים, כרגע המצב הוא שזה הרבה יותר חלק מיוסי תקשורת (המצב היה הפוך לפני כמה חודשים).
אין לי שום דבר נגד יוסי תקשורת ואני לקוח שלהם בעוד דברים והשירות שלהם מהטובים בעולם, הסיבה שעברתי כרגע זה מבצע מטורף בבזק (79 לחצי שנה על 600/100) כנראה אחזור ליוסי מתי שהוא.. -
@איש-צדיק אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
@davd אמר בבזק מצב מהירות האינטרנט:
תודה רבה
הסיבה שעברתי כרגע זה מבצע מטורף בבזק (79 לחצי שנה על 600/100) כנראה אחזור ליוסי מתי שהוא..זה ל2 חודשים
לא לחצי שנה -
@אנוממי
לי זה לחצי שנה, בכל מקרה המבצע נגמר..