תמצות אשכולים ב AI - שייך?
-
הבעיה שאני מדבר עליה מוכרת לכולם.
אם אני רוצה לדעת איזה פרט על נטפרי.
נניח איך נטפרי עם iOS.
אני צריך להכנס לפורום, לעשות כמה חיפושים ולקרוא בשלמותם כמה אשכולות שבכל אחד עשרות תגובות לפחות, שרובן לא מעניינות אותי, ורוב הנותרות כבר לא רלוונטיות. אני לא יכול לקרוא רק תגובות מהתקופה האחרונה, מאחר ואם לפני שנתיים מישהו כתב משהו באשכול והוא עדיין רלוונטי, אף אחד לא יטרח לכתוב זאת מחדש.
הפתרון של חלק מהמשתמשים הוא לפתוח אשכול חדש, וככה אנחנו מגדילים את החגיגה והבעיה לבאים אחרינו.
האם למישהו יש איזשהו פתרון הגיוני? בוויקי לא תמיד מופיעים כל הפרטים, וודאי לא המלצות או וויכוחים רלוונטיים...
האם אי אפשר לעשות היום איזה משהו עם AI שיתמצת כל אשכול, אולי אפילו עם 'מראי מקומות' (קישורים) לפרטים הרלוונטיים?
ככל שגדל השימוש בנטפרי הבעיה גדלה. תחשבו איפה נהיה עוד כמה שנים...
תודה רבה! -
פוסט זה נמחק! -
@tzvi זו בעיה שיש בכל הפורומים למיניהם
יש פורומים שבהם ישנה הצבעה על פיתרון, בפורום כאן ניתן לראות על איזה הודעה ישנם יותר הצבעות לא יודע אבל כמה זה עוזר.
לגבי ההצעה שלך לעזר עם בינה מלאכותית, זה רעיון טוב אך יקר, נחכה שקודם בפורומים הגדולים בעולם יציגו דבר כזה, או אולי בהמשך אחת מענקיות הבינה המלאכותית תציג אפשרות לשים לינק ולבקש לסכם. -
@יהודי-חכם אמר בתמצות אשכולים ב AI - שייך?:
או אולי בהמשך אחת מענקיות הבינה המלאכותית תציג אפשרות לשים לינק ולבקש לסכם.
ב gpt4 זה כבר קיים:
-
@אהרן-שובקס
לא הייתי סומך על תמצות של gpt כלל. -
@tzvi אמר בתמצות אשכולים ב AI - שייך?:
האם למישהו יש איזשהו פתרון הגיוני? בוויקי לא תמיד מופיעים כל הפרטים, וודאי לא המלצות או וויכוחים רלוונטיים...
למרות שבכל דבר משתדלים להכניס היום AI, במקרה זה לעניות דעתי הפתרון ההגיוני הוא פשוט להקפיד לתעד בויקי את המסקנות ו/או קישורים לפוסטים הרלוונטיים, הציבור מוזמן להמשיך לתחזק ולעדכן את הויקי. זה יהיה הכי תועלתי.
אם בכל זאת יש הכרח להשתמש בAI אפשר על בסיס הויקי ליצור chat gpt מותאם אישית שיאפשר לשאול ולקבל מידע בשפה חופשית.