למה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?
-
@אייזיק-דייטש לא התכוונתי שאין חסימות של דברים שלא עלולים להיחסם, אבל עניתי על הדוגמא הספציפית
מסתבר מאוד שישנם חסימות של דברים שאינם צריכים להיחסם, אבל זה לא נקרא חסימה שגויה, אלא זיהוי חיובי שגוי, כלומר אכן את המילים שענה הבוט היה צריך לחסום כי הם שכיחים בשימוש שאינו ראוי אבל במקרה אצלך באמת לא היה צריך לחסום.
מה שיכול לפתור את זה, זה שההודעות יעברו בנוסף לרובוט המילים בדיקה של בינה מלאכותית מה שגם יעזור בחסימה וגם ימנע חסימות שהם זיהוי חיובי שגוי, אבל אינני יודע אם זה אפשרי מצד העלויות וקושי הטכנולוגיה -
@יהודי-חכם
אתה נותן השערה תחת כותרת של "זיהוי חיובי שגוי"
לתשומת לב שב-GPT אין כזו תופעה!!
מה זה אומר? -
@אייזיק-דייטש אמר בלמה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?:
@אייזיק-דייטש
מה שאני לא מבין זה כך:
אם יש ב-AI בעיה עקרונית, אז למה GPT פתוח?
אם AI יוצר בעיות בתוכן, אז למה ב-GPT אין את הניתוקים האלו?
אם זה דורש התאמות טכניות של אלגוריתמים וכאלו עבור כל בוט בפנעצ"מ, אז למה נטפרי בורחת מזה? (לא מתאים להם לברוח מאתגרים...)
מה הסיפור?!להבנתי, בתחילה נטפרי פתחו מה שבקשו. עם התגברות הביקורת הם נתקעו: מצד אחד הם חוסמים כ"כ טוב, שכרגע אין בזה בעיה, מצד שני העתיד די עלום, וממש לא בטוח שבעתיד יהיה ניתן לחסום זאת [תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??], לכן זה תקוע באמצע: לא פותחים חדשים ולא חוסמים ישנים.
-
@מודה-אני אמר בלמה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?:
תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??
רק לשם העשרת הידע - נטפרי מסננת את התמונה גם כאשר הסיומת אינה סיומת של פורמט תמונה, וגם אם יש תווים נוספים לפני התמונה
-
מצד שני העתיד די עלום, וממש לא בטוח שבעתיד יהיה ניתן לחסום זאת [תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??]
העולם לא כ"כ עלום,
google / bard / gpt וכו' מפרסמים כל הזמן מה מתוכנן,
ויותר מזה חלקם מעודדים להשתתף בתוכניות בטא ולקבל את ההתכונות החדשות לפני כולם,הייתי מצפה מסינון שנמצא כרגע במקום ראשון (מכל הבחינות), ורוצה להישאר כך (וכולנו מקווים שכך יהיה) לראות פני עתיד ולתכנן את צעדיו.
-
@אייזיק-דייטש
מה שאני לא מבין זה כך:
אם זה דורש התאמות טכניות של אלגוריתמים וכאלו עבור כל בוט בפנעצ"מ, אז למה נטפרי בורחת מזה? (לא מתאים להם לברוח מאתגרים...)
מה הסיפור?!להבנתי, בתחילה נטפרי פתחו מה שבקשו. עם התגברות הביקורת הם נתקעו: מצד אחד הם חוסמים כ"כ טוב, שכרגע אין בזה בעיה, מצד שני העתיד די עלום, וממש לא בטוח שבעתיד יהיה ניתן לחסום זאת [תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??], לכן זה תקוע באמצע: לא פותחים חדשים ולא חוסמים ישנים.
מה הקשר???
ומה ההבדל בין GPT (שעובד חלק) ל-Gemini שנתקע סתם?? -
@אייזיק-דייטש
מה שאני לא מבין זה כך:
מה הקשר???
ומה ההבדל בין GPT (שעובד חלק) ל-Gemini שנתקע סתם??חולק על ההנחה.
גם GPT נתקע הרבה.@ברצינות אמר בלמה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?:
תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??
רק לשם העשרת הידע - נטפרי מסננת את התמונה גם כאשר הסיומת אינה סיומת של פורמט תמונה, וגם אם יש תווים נוספים לפני התמונה
אז תהיה יצירתי ותחשוב על אופציות נוספות. אגב, תמונה דחוסה איננה תמונה, אלא קובץ מכווץ [לא מידיעה, מהבנה - עכ"פ בRAR].
@מפתח אמר בלמה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?:
מצד שני העתיד די עלום, וממש לא בטוח שבעתיד יהיה ניתן לחסום זאת [תאר לך מצב שאתה יכול לבקש מג'מיני תמונה בסיומת TXT להורדה למחשב. מה הם יכולים לעשות??]
העולם לא כ"כ עלום,
google / bard / gpt וכו' מפרסמים כל הזמן מה מתוכנן,
ויותר מזה חלקם מעודדים להשתתף בתוכניות בטא ולקבל את ההתכונות החדשות לפני כולם,הייתי מצפה מסינון שנמצא כרגע במקום ראשון (מכל הבחינות), ורוצה להישאר כך לראות פני עתיד ולתכנן את צעדיו.
לא הבנת אותי.
נטפרי לא יכולים לאפשר משהו שאנשים לא יסתדרו בלעדיו, על הצד שבעוד זמן לא רב יהיה הכרח לחסום אותו ואז אנשים ילכו למקומות אחרים. במקום זה עדיף לא לפתוח ולתת לאנשים להסתדר.
מגיקוד כתב ע"ז בעבר, בהתייחסות לווואצאפ. -
במקום זה עדיף לא לפתוח ולתת לאנשים להסתדר.
דווקא נראה שגוגל פועלים לשלב את הבינה המלאכותית גם בתוך המייל ו-sheets
כרגע זה כבר זמין למיילים ארגוניים במסלולי Workspace בגוגל:
https://workspace.google.com/solutions/ai/#demo -
@ברצינות אמר בלמה יש חסימות שגויות ב-Bard / Gemini ?:
במקום זה עדיף לא לפתוח ולתת לאנשים להסתדר.
דווקא נראה שגוגל פועלים לשלב את הבינה המלאכותית גם בתוך המייל ו-sheets
כרגע זה כבר זמין למיילים ארגוניים במסלולי Workspace בגוגל:
https://workspace.google.com/solutions/ai/#demoואז?
מייקרוסופט כבר שילבו AI בוורד, אקסל, אאוטלוק וכלל חבילת אופיס לארגונים, בתשלום. -
במידה וגמיני נתקע, אפשר לשלוח כמה פעמים -ללחוץ על אנטר
לפעמים זה נפתח בסוף.
לפעמים צריך לשנות מילה אחת וזה נפתח (כנראה שבתשובה הם גם משנים מילה חשודה) -
מה יהיה עם זה?
עכשיו גם שיחות שנפתחו לי בעבר עכשיו נחסמות
לא הצלחתי כבר כמה שבועות להוציא ממנו שום תגובה שתיפתח בנטפרי -
@רחלי65 מאוד מוזר, אולי תעלי לכאן שאלה לGemini ותובן הבעיה, או שתפני ישירות בפניה לנטפרי.
אגב בעבר היה סיבה לחילוק בין GPT לGemini כי GPT היה בעיקרו פחות גרוע והיה לו סינון מובנה חזק בהרבה מGemini כך ששאלות שאינן מתאימות היו מתקבלות בתשובה אינני יכול לסייע בעניין זה
אבל זה השתנה מאז ושניהם גרועים אותו הדבר.
כרגע copilot (החסום בנטפרי) עם סינון מובנה עדיף בהרבה על GPT וGemini