נטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש'
-
@ezra אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
כל האשכול הזה צורם לי משום מה...
כשאתה גולש באתר בו אתה מסכים ל'תנאי השימוש' או כשאתה מתקין תוכנה ובלי לקרוא בכלל אתה לוחץ 'אני מסכים' הכל בסדר, וכנטפרי מנסחים חוזה שפוטר אותם מתביעות, פתאום נפתח אשכול בן 53 פוסטים ויאללה בלאגן, ועוד מאנשים שחווים את נטפרי כחלק מהם...אני חושב שליבנו מספיק את הנושא הזה, לטב ולמוטב..
רובם הרי חזרו בהם.
לדעתי יהיה צעד נכון ונבון לנעול את האשכול הוא מיצה את עצמו לכל הצדדים, הדברים מובנים לכל בר דעת, הרגשות גם כן.. -
@frize37
דבר ראשון, ידוע שכל התנדבות מלווה כפיות טובה... (לא שאני בא להצדיק א"ז, אבל כך היא המציאות:frowning2: ) ואני מאמין שיש כאן הרבה שיכולים להעיד על כך.
דבר שני, לא נהוג שחבר בבית הכנסת או קרוב משפחה פונה אליך בלשון של "במקרה והחוב לא ישולם עד למועד שנקבע, יצטרך מזמין השירות לשלם קנס לפי הסיכום המוקדם ו/או בלה בלה בלה..." ב-9 סעיפים שכוללים תתי סעיפים וכו' ללא הודעה מראש. "אי חתימה על תנאי השירות, פירושה הפסקת השירות"...
טוב, כמו שאמרתי, "זה קרוב לוודאי, זה רק עניין של זמן, עד שיסתדר".אופס..
תוך כדי כתיבת הדברים נוספה ההודעה שמעלי.
צודק, מתנצל. -
@dLive
בדיוק קראתי את החתימה שלך (לא יודע מה עובר עלי אם החתימות היום..)
ואכן, אני שמח בך חברי! -
@למדן-וידען אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
@dLive
ואכן, אני שמח בך חברי!נו.... מה עם החתימה שלך???
-
@ezra אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
@dLive
ואכן, אני שמח בך חברי!נו.... מה עם החתימה שלך???
א. עדיין לא שינית את שלך.
ב. אני משתדל להטביע את חותמי בדרך אחרת.. -
כמובן שכל מה שדנתי והעלתי זה לעניין האבטחה והפרטיות.
לא העניין הכספי/עניינים אחרים כלל!! -
הורדנו את הריבית.
עשינו כמה תיקונים קטנים בעיקר מילולים.יאאלה תתחילו לאשר. כמובן רק אם אתם מסכימים.
-
@magicode אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
הורדנו את הריבית.
עשינו כמה תיקונים קטנים בעיקר מילולים.יאאלה תתחילו לאשר. כמובן רק אם אתם מסכימים.
-
האם מי שלא יאשר ייחסם?
-
מה הבעיות האלה עם החתימה, באמת????!!!!
מה ביקשו בסך הכל????
בכל תוכנה הכי קטנה שמתקינים חותמים בלי לחשוב על הסכמה לתנאי שימוש שאף אחד לא יודע מה כתוב שם. ופה שמדובר באנשים שמוסרים את עצמם למען הציבור מתחילים לבדוק את פרטי הפרטים.
סליחה על ההתקפה אבל זה פשוט לא יפה כך להקשות על מי שבא כל כולו לטובת הציבור. -
לצערי גם אני מסתפק לגבי החתימה,
האם אתה היית מסכים לחתום למישהו על כך שאתה תשלם לו לפי ההסכם שביניכם, בלי לדעת על מה מדובר.
כרגע אין שום הסכם ביני לבין "נטפרי ע"ר" אלא אולי רק עם RL, אז על מה בדיוק אני מאשר שנטפרי תגבה ממני כסף לפי הסיכום, הרי אין שום סיכום בכלל.
הייתי שמח לאשר כפי הנוסח שמופיע בהצטרפות לחבר מועדון כרטיס אשראי של רשת צרכנית מסויימת, שכתוב שהחברות עולה 3 ש"ח והרשת לא תגבה את הסכום לפני הודעה מראש של 30 יום.
וכך גם נטפרי היתה יכולה לכתוב, השירות ייתכן וכרוך בתשלום כפי ההודעה אשר תישלח על כך 30 יום מראש.
אבל הנוסח שזה עולה כסף לפי התיאום כאשר אין כל תיאום כזה הוא מאד בעייתי לי להוכיח לאחר מכן שלא ידעתי על הגבייה וסכומה.
כמובן שאין בהנ"ל פקפוק ביושרם של ראשי עמותת נטפרי, אבל אין אפשרות לדעת בנושאים כספיים כיצד העניינים יתגלגלו בעתיד.ואני מצפה לתשובה רצינית על השאלה האם חייבים לאשר, וגם על הניסוח הבעייתי מאד כנ"ל.
-
@A052
דובר על כך לא אחת כאן באשכול והובהר שוב ושוב:
עדיין אין חיוב !!!
כשיהיה (אם יהיה) תעודכן על כך מראש!!!
אף אחד לא מחזיק אותך בע"כ ותוכל לעזוב (חלילה) באם לא יראה לך הסכום וכדו'!
כרגע החתימה בעיקר לבעיות משפטיות בעניינים שונים שלא קשורים לכסף ממך. -
@A052
דובר על כך לא אחת כאן באשכול והובהר שוב ושוב:
עדיין אין חיוב !!!
כשיהיה (אם יהיה) תעודכן על כך מראש!!!
אף אחד לא מחזיק אותך בע"כ ותוכל לעזוב (חלילה) באם לא יראה לך הסכום וכדו'!
כרגע החתימה בעיקר לבעיות משפטיות בעניינים שונים שלא קשורים לכסף ממך.כנראה שלא הבנת, ברגע שמישהו מאשר את תנאי השימוש זה לא "לפי מה שדובר באשכול שוב ושוב..." אלא לפי מה שכתוב בהם,
ובתנאים נכתב מפורשות שזה עולה כסף לפי הסיכום, ולא יעזור אח"כ שום תירוצים.
ואם אכן מה שדובר שוב ושוב נכון אז למה לא לשנות במעט את הנוסח ל"ייתכן ויעלה כסף לפי הסיכום שיהיה בעתיד" וכדו'. -
@A052 אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
ואם אכן מה שדובר שוב ושוב נכון אז למה לא לשנות במעט את הנוסח ל"ייתכן ויעלה כסף לפי הסיכום" וכדו'.
הניסוח שלך נותן את ההרגשה שאתה כן מאמין שיש כאן תרמית.. אז אני מוחה.
בכל אופן זה בדיוק מה שטענתי ש"לפי הסיכום".. אבל הרי אין סיכום! אז אתה יכול להיות רגוע.
ולכן לא הבנתי מה הוספת עכשיו בטענה. -
מה הבעיה לזייף סיכום [בעוד 20 שנה כאשר נטפרי תחליף חברי ועד עמותה, ואז יהיה כתוב שם שצריך לשלם לשנה 2500 ש"ח החל מהחודש השני בו אתה מחובר לשירות וכיוצא בזה].
העניין הוא עקרוני במהותו, אין אפשרות לאשר כזה דבר גם למי שאתה מאד סומך עליו, היות ומחר זה עלול להיות מישהו אחר. -
בכל מקרה היום נטפרי לוקחת כסף על תוספת שירות של שקל לנקודה.
ואנחנו מקבלים קצת כסף מהספק, כלומר ממה שאתם משלמים.אז יש פה כבר כסף. זה לא במידה ויהיה תשלום.
בכל מקרה לא חייבים לאשר. רק מי שמסכים.
מי שלא יאשר בתקופה הקרובה. אנחנו נתקשר אליו לבטל לו את המנוי.
-
@A052 אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
מה הבעיה לזייף סיכום [בעוד 20 שנה כאשר נטפרי תחליף חברי ועד עמותה, ואז יהיה כתוב שם שצריך לשלם לשנה 2500 ש"ח החל מהחודש השני בו אתה מחובר לשירות וכיוצא בזה].
העניין הוא עקרוני במהותו, אין אפשרות לאשר כזה דבר גם למי שאתה מאד סומך עליו, היות ומחר זה עלול להיות מישהו אחר.אחח שוב זה קורה לי..
למה אין unlike/dislike ??עיין ב סעיף 4.7
נטפרי רשאית לשנות מעת לעת באמצעות הודעה ללקוח את תעריפיה הנגבים מהלקוח, וכן לקבוע מחיר לשירותים שסופקו בחינם.
כלומר: אין שינוי רטרואקטיבי גם בעוד 20 שנה באם לא היה הודעה על כך.. -
@למדן-וידען
כוונתי היא שיזייפו סיכום בעוד 20 שנה, כאילו הוא נעשה לפני 21 שנה.
בכל אופן אין כוונתי לפגוע בשום אדם או גורם באופן אישי.וגם לגבי התשובה של magicode שיש עלות כספית כבר דרך הספק או דרך תרומה,
הרי זה לא רשמי וזה לא לפי סיכום ביני לנטפרי, אלא הספק אומר לי מחיר ולי אין מושג אם הוא קונה איתו במכולת או נוסע בגללו לחו"ל או משלם ממנו לנטפרי.
ולגבי התרומה אז זה תרומה שמותר ממעשרות כפי שהופיע בפורום, ולא תשלום.
כך שהשאלה עדיין נשארת, ולכאורה עדיין יש צורך בשינוי הנוסח בתנאי השימוש. -
@magicode
אין לי בעיה עם תנאי השימוש אני רק רוצה לדעת דבר אחד, ועדיף שזה יהיה מעוגן בתנאים:
איך ניתן להתנתק באם ח"ו יקרה אחד מהדברים החמורים שכתוב שם שאין אחריות של נטפרי על זה?
אומנם העלות של הסרת הWiFree המתקין מאשר שזה יעלה 100 ש"ח אך איך בפועל ניתן להתנתק? הרי המענה הטלפוני לא כ"כ פעיל.
במרכז הפניות יודעים לעשות את זה? -
לא יודע אם מותר בשביל נקודות לתרום מכספי מעשר.
בתאכלס זה תשלום. ונטפרי צריכה להיות מסודרת מבחינה חוקית. וזה מה שהעו"ד של נטפרי אמר. ואנחנו לא מתכננים לשנות את זה.
מי שרוצה שיאשר. מי שלא מתאים לו שיחפש חברה אחרת שתסכים לשנות את התנאי שימוש בשבילו.