אני לא יכול להיכנס למחשב כי צריך להיכנס לדף אינטרנט של מייקרוסופט במסך הנעילה שחסום בנטפרי
-
קניתי מחשב חדש והגדרתי בו סיסמה והתקנתי את התוכנה של נטפרי עכשיו כיביתי וכשניסיתי להדליק זה מנסה להיכנס לי בעמוד הנעילה לאיזה דף באתר מייקרוסופט וזה כותב לי שם שאין חיבור לאינטרנט ובעצם כן יש. כנראה נטפרי חוסמים את זה וזה דורש כדי להיכנס למחשב להיכנס לעמוד הזה. מה אני עושה?????
-
@אביהו
תסביר בבקשה. -
@אביהו מה הכוונה התקנת תוכנה של נטפרי? התקנת תעודת אבטחה?!
-
@אביהו כדאי שתעלה תמונה של השגיאה
-
@צדיק-תמים
תנסה להכניס 1.2.3.4 בדפדפן ככה תוכל ליבדוק אם יש בעיה בהתקנת הסינון -
זכור לי שגם לי היה את זה בעבר.
א.
זה או להשיג וופי ולקלוט ממנו.ב.
עם אתה עם סטיק,
אתה יכול פשוט לקלוט וויפי ישירות מהסטיק.ג.
ואם אני זוכר נכון, במסך נעילה, גם עם וופרי, ורק לצורך כניסה, ניתן גם לקלוט מרשת ללא סינון -
@אביהו לכאורה הוא חיבר את חשבון מייקרוסופט שלך למחשב, מה שאומר שהמחשב ידרוש את סיסמת חשבון המייקרוסופט שלו - דרך עמוד הlogin הרשמי שלהם.
-
@אביהו כפי הנראה לא התקנת תעודת אבטחה
אם זה נכון
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה אמר באני לא יכול להיכנס למחשב כי צריך להיכנס לדף אינטרנט של מייקרוסופט במסך הנעילה שחסום בנטפרי:
ואם אני זוכר נכון, במסך נעילה, גם עם וופרי, ורק לצורך כניסה, ניתן גם לקלוט מרשת ללא סינון
תצטרך להכנס פעם ראשונה מחיבור לא מסונן
ואז תתקין תעודה
כדי שתוכל להיכנס רגיל מכאן ואילך -
@אחד-תם אמר באני לא יכול להיכנס למחשב כי צריך להיכנס לדף אינטרנט של מייקרוסופט במסך הנעילה שחסום בנטפרי:
@אביהו כפי הנראה לא התקנת תעודת אבטחה
אם זה נכון
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה אמר באני לא יכול להיכנס למחשב כי צריך להיכנס לדף אינטרנט של מייקרוסופט במסך הנעילה שחסום בנטפרי:
ואם אני זוכר נכון, במסך נעילה, גם עם וופרי, ורק לצורך כניסה, ניתן גם לקלוט מרשת ללא סינון
תצטרך להכנס פעם ראשונה מחיבור לא מסונן
ואז תתקין תעודה
כדי שתוכל להיכנס רגיל מכאן ואילךממש לא! אפשר לעקוף את זה בקלות.
בכל מקרה, זה לא שתיאר פותח האשכול [הוא התקין תוכנה כלשהיא], כך שזה לא רלוונטי.