אופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית
-
רציתי לבקש מההנהלה הנפלאה של נטפרי שיעשו שלוחה ייעודית במענה הטלפוני למענה מקצועי.
וכדי להבין למה אני מתכוון אביא סיפור שקרה לי השבוע:
לצורך עניין מסוים הייתי חייב להיות אם אינטרנט גם כשיצאתי לנופש, בד"כ אני משתמש בחיבור קווי של נטפרי ועכשיו עקב הצורך המיידי [יום לפני היציאה כשלא היה לי מישהו באזור שיש לו סימים כשרים - היחיד שהיה לו היה סגור יומיים בגלל בינה"ז...] - תכל'ס ביקשתי וקיבלתי אישור לVPN רציף בוויפרי 3, ביום ה2 אחד הילדים שיחק לי במחשב... ומחק חצי וויפרי.
למי שיודע מה זה אומר - לא היה לי גישה לאינטרנט בכלל - הVPN לא עבד והרשת הפתוחה הייתה סגורה - כך שגם להתקין מחדש לא יכלתי.הייתי באזור בלי חדרי מחשבים וב"ה הציבור שלנו שמור כך שלא היה לי אף אחד שיכלתי להתחבר דרכו - התקשרתי לנטפרי ואחרי מס' שיחות (עקב בינה"ז וכו') ענתה לי נציגה שמאוד רצתה לעזור אבל באמת לא ידעה מה עושים במקרה כזה, היא שלחה פניה שייחזרו אלי אבל אמרה לי מראש שעקב בינה"ז זה לוקח זמן.
בינתיים אני תקוע בלי רשת ומקבל טלפונים מה קורה וכו' וכו'...
בסוף התקשרתי שוב עד שהגעתי לנציג שכנראה ידע יותר בכל העסק - ותוך כמה דקות הוא הדריך אותי מה לכתוב בשורת פקודה הגעתי לנקודות מיוחדות שפתוחות גם בכה"ג לכה"ג ושם הוא התחבר אלי וסידר לי את הכל.בקשתי שתהיה שלוחה מיוחדת למקרים כאלו שבנ"א חייב מענה מקצועי ואל סתם נציגי תמיכה, מסתבר שאותה נציגה טובה מאוד בתחומה השירות היה באמת אדיב ומצויין אבל יש דברים שצריך אנשים מאוד מסויימים - סוג של כונן חירום, אפי' בא נאמר שיעלה 5 ש"ח כדי שאנשים לא ינצלו כדי לקבל מענה מהיר יותר וכו' אבל שיוכל לעזור במקרים כאלו.
הנזק של אותם 5 שעות שלא יכלתי להתחבר היה מאוד גדול בשבילי [ברמה כזו שקניתי אונקי וצרבתי עליו ווינ' למרות שידעתי מנסיון שהדגם הזה הולך טוטאל אחרי זמן מסויים של ווינ' TO-GO].
תודה רבה!
-
@meir-meir וגם בזמנים רגילים צריך שהמענה הטלפוני יהיה מהיר יותר
-
@meir-meir אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
רציתי לבקש מההנהלה הנפלאה של נטפרי שיעשו שלוחה ייעודית במענה הטלפוני למענה מקצועי.
וכדי להבין למה אני מתכוון אביא סיפור שקרה לי השבוע:
לצורך עניין מסוים הייתי חייב להיות אם אינטרנט גם כשיצאתי לנופש, בד"כ אני משתמש בחיבור קווי של נטפרי ועכשיו עקב הצורך המיידי [יום לפני היציאה כשלא היה לי מישהו באזור שיש לו סימים כשרים - היחיד שהיה לו היה סגור יומיים בגלל בינה"ז...] - תכל'ס ביקשתי וקיבלתי אישור לVPN רציף בוויפרי 3, ביום ה2 אחד הילדים שיחק לי במחשב... ומחק חצי וויפרי.
למי שיודע מה זה אומר - לא היה לי גישה לאינטרנט בכלל - הVPN לא עבד והרשת הפתוחה הייתה סגורה - כך שגם להתקין מחדש לא יכלתי.הייתי באזור בלי חדרי מחשבים וב"ה הציבור שלנו שמור כך שלא היה לי אף אחד שיכלתי להתחבר דרכו - התקשרתי לנטפרי ואחרי מס' שיחות (עקב בינה"ז וכו') ענתה לי נציגה שמאוד רצתה לעזור אבל באמת לא ידעה מה עושים במקרה כזה, היא שלחה פניה שייחזרו אלי אבל אמרה לי מראש שעקב בינה"ז זה לוקח זמן.
בינתיים אני תקוע בלי רשת ומקבל טלפונים מה קורה וכו' וכו'...
בסוף התקשרתי שוב עד שהגעתי לנציג שכנראה ידע יותר בכל העסק - ותוך כמה דקות הוא הדריך אותי מה לכתוב בשורת פקודה הגעתי לנקודות מיוחדות שפתוחות גם בכה"ג לכה"ג ושם הוא התחבר אלי וסידר לי את הכל.בקשתי שתהיה שלוחה מיוחדת למקרים כאלו שבנ"א חייב מענה מקצועי ואל סתם נציגי תמיכה, מסתבר שאותה נציגה טובה מאוד בתחומה השירות היה באמת אדיב ומצויין אבל יש דברים שצריך אנשים מאוד מסויימים - סוג של כונן חירום, אפי' בא נאמר שיעלה 5 ש"ח כדי שאנשים לא ינצלו כדי לקבל מענה מהיר יותר וכו' אבל שיוכל לעזור במקרים כאלו.
הנזק של אותם 5 שעות שלא יכלתי להתחבר היה מאוד גדול בשבילי [ברמה כזו שקניתי אונקי וצרבתי עליו ווינ' למרות שידעתי מנסיון שהדגם הזה הולך טוטאל אחרי זמן מסויים של ווינ' TO-GO].
תודה רבה!
הלוואי ויצא מזה משהו!!!
דיברו על זה לא מעט בעבר. -
@MEIR-MEIR
הרעיון שלך מצויין ואני לא ורצה להוריד במעט ממה שכתבת כאן
אבל מנהלי נטפרי לא יושבים על הפורום כאן אלא על מערכת הפניות
לכן אני ממליץ לך לשלוח את הסיפור הזה שם
ובעז"ה הרעיון שלך יצא לפועל -
לא מכיר נציג שיודע לפתור את כל הבעיות בנטפרי בדרך כלל כל אחד מחזיק ידע אחר וכישרון אחר.
ולכן אי אפשר לבצע כזה דבר. בדרך כלל גם נציג לא מספיק יודע מה אחרים יודעים או לא.
אני כמובן מדבר על תחומים מורכבים.לכן הפיתרון זה מערכת הפניות שמה כל הבעיות מגיעות ועוברות תהליך מיון עד שמגיע הנציג שיודע מה לעשות עם זה. ובמערכת הפניות יש תור. כולם רוצים מענה מידי. אבל מה לעשות שבמצב הקיים. אפשר לתת שירות רק דרך תור שלפעמים הוא גדול ולפעמים הוא קצר. לפעמים הנציג שיש לו את הכישרון לבעיה הספציפית הזאת, נמצא במשמרת שלו ולפעמים לא.
אני שוב חוזר ואומר שזה רק בתחום של פתרון בעיות ששמה כל בעיה זה פרוייקט חדש שלא תמיד חוזר על עצמו. ולא כל נציג כשרוני וגם אם הוא כשרוני לא תמיד יש לו סיעתא דשמיא להבין מה הבעיה לפעמים הוא מרים ידים. ומעביר לנציגים אחרים שיעשו את זה.
בדרך כלל שמתלוננים על שירות לקוי או איטי של נטפרי זה במקום של דברים מורכבים שדורשים מחקר ושאי אפשר לצפות את הפיתרון שלהם.
זה כמו חדר בריחה רק שבחדר בריחה אתה יודע שיש פיתרון. פה אתה לא יודע אם תמצא את הפיתרון אי פעם או לא. וזה דורש המון מאמץ חשיבה ובעיקר סיעתא דשמיא.
רעיון שעומד על הפרק זה אפשרות לעקוף את התור על ידי תשלום. ולקבל מענה מהיר. הרעיון הוא שבתשלום של נניח 50 שקל יהיה אפשר לקבל תחילת מענה לבעיה תוך 10 דקות. במידה ולא יהיה תחילת מענה תוך 10 דקות או שנטפרי יודיעו שאי אפשר לתת לזה מענה מהיר אז לא יגבה התשלום.
ככה אפשר לדעת שמי שבאמת חשוב לו עוקף את התור ולא כל מי שהחליט שזה חשוב לו. -
במאמר מוסגר. התקלה של משחק בוויפרי צריכה לקבל את העדיפות הכי נמוכה לטעמי. היות וזה אדם שמנסה להתחכם עם נטפרי ואז שהוא נדפק הוא מגיע לנטפרי שיפתרו לו את הבעיה. יש אינטרס לנטפרי שמי ששיחק עם התוכנה יסתבך עם זה. ככה הוא ילמד שיש מחיר למשחק איתה. היה כאלה שהביאו רעיונות להרוס את כל המחשב אם משחקים בוויפרי.
-
רעיון שעומד על הפרק זה אפשרות לעקוף את התור על ידי תשלום. ולקבל מענה מהיר. הרעיון הוא שבתשלום של נניח 50 שקל יהיה אפשר לקבל תחילת מענה לבעיה תוך 10 דקות. במידה ולא יהיה תחילת מענה תוך 10 דקות או שנטפרי יודיעו שאי אפשר לתת לזה מענה מהיר אז לא יגבה התשלום.
רעיון.
פעם ועד היום אנו חושבים שבאמת כדאי שיהיה אפשרות למענה מקצועי ומהיר גם בתשלום.
(בין טלפוני או בפניה כתובה)
יש פכעמים שזה שווה לאנשים הרבה יותר מ 50 ש"ח.אך יש בזה בעיה אחת קטנה שכדאי לפתור אותה.
ננסה לחשוב שאלה שיש להם כיס רחב יוכלו את כל העוגה ולא ישאירו כלום לאחרים.
מה שיכול לגרום לשירות לקוי לשאר המישתמשים.לכן כדאי שיהיה איזה מגבלה גם על השירות הזה.
כי יש כאלה שזה ממש דחוף להם,
אך לא תמיד יש להם בכיס עכשיו 50 ש"ח להשקיע.
(וזה לא סותר את זה שזה שווה להם הרבה יותר מ- 50 ש"ח)לכן צריך שתיהיה איזה מגבלה מסוימת.
או שיהיה לנציג אפשרות של עד 25% מהפניות יוכל להפנות לדחופות בתשלום.
וכל שאר הזמן לפי סדר הפניות הרגיל.או כל פתרון / חלוקה אחרת
-
@magicode אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
במאמר מוסגר. התקלה של משחק בוויפרי צריכה לקבל את העדיפות הכי נמוכה לטעמי. היות וזה אדם שמנסה להתחכם עם נטפרי ואז שהוא נדפק הוא מגיע לנטפרי שיפתרו לו את הבעיה. יש אינטרס לנטפרי שמי ששיחק עם התוכנה יסתבך עם זה. ככה הוא ילמד שיש מחיר למשחק איתה. היה כאלה שהביאו רעיונות להרוס את כל המחשב אם משחקים בוויפרי.
ניתן לעשות מחיר של 100 או 200 ש"ח לתמיכה עבור מי ששיחק עם WiFree, שזה אותו מחיר כמו הסרת WiFree, וכך מי שבאמת צריך להוריד את זה כבר יעדיף לעשות את זה בצורה מסודרת דרך המוקד ולא לשחק עם התוכנה.
-
לא יעזור לכם כלום
וד"ל -
ככה אפשר לדעת שמי שבאמת חשוב לו עוקף את התור ולא כל מי שהחליט שזה חשוב לו.רעיון נצרך.
ואולי להעלות את האופציה להצביע לזה במערכת ההצבעות לדברים לפיתוח כאן -
לא תמיד זה אחד שרוצה לשחק בוויפרי ולהוריד אותו
לפעמים זה תקלה כמו זה:@meir-meir אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
... ביום ה2 אחד הילדים שיחק לי במחשב... ומחק חצי וויפרי.
למי שיודע מה זה אומר - לא היה לי גישה לאינטרנט בכלל - הVPN לא עבד והרשת הפתוחה הייתה סגורה - כך שגם להתקין מחדש לא יכלתי. -
ברעין אתה צודק.
אבל היום בערב - למרות שאני יודע בודאות שאף אחד לא נגע לי במחשב שוב הסתבך לי משהו בויפרי - פתאום נעלם הסמל ואין לי שום גישה לרשת.
לולי מה שלמדתי ב"ה איך לסדר את זה [432] הייתי נתקע לפחות עד מחר [אין לי שום חיבור אחר לרשת כרגע כי יש הפסקת חשמל בכל האזור שלי ולכן נאלצתי לחזור לסטיק שכבר הייתי אמור לסגור בבוקר ורק בנס עדיין לא סגרתי].[וסתם בקשר לרעיון שהעלו להרוס את המחשב - א. מה אשם בעל המחשב?, ב. במקרים כאלו כל מי שיתקע ילך לטכנאי או 'מבין' שיסדר ויוריד הכל (כמו אאוטנט שזה כאב ראש והרבה באים אלי להוריד - אז אני מתנה בהתקנה של וויפרי אבל לא כולם כך), ואז כבר מראש יכנס שמורידים אצל טכנאי ויצא העוקץ מהכל (מישהו טען לי לא יודע אם זה נכון שיש באפשהו ברשת (כמובן לא בתוך נטפרי) מסיר של וויפרי לרכישה.... - תבדקו אם זה נכון ואולי תתבעו אותו או תשנו נתיבים (מספיק עוד רג'יסטרי אחד...)]
[ועניין אחר - לא יודע מה דעתכם על מדריך שימוש במקרי תקלה בקוד 4321... אבל אם זה בסדר אני אשמח שיכתב (או שאני אכתוב) אפילו שיעלה 50 ש"ח קריאה של המדריך (שיעלה כמו הסרה של וויפרי עבור מי שנתקל) כדי שיוכלו לתקן מקרי חירום כאלו בשוגג, ומי שזה בכוונה לא יעשה את זה כי זה כולל רכיב של התקנה חוזרת (אולי תעשו שמי שיתקין דרך שם לא יהיה לו אפשרות להסיר חינם תוך XX שעות כדי שלא ישמש לפריצות)].
[וסתם הערה : כששלחתי פניה במערכת הפניות אחת התגובות הייתה ממש שועמת על הנגיע בוויפרי וכו', אני מבין את הצד, אבל מצד שני הנציג צריך להבין שזה לא תמיד (ובד"כ!) בעל המחשב אלא בחוריצ'יק וככה"ג [אם הייתי רוצה להסיר את וויפרי מסתבר שהייתי מצליח - את 1 הסרתי בעבר לפני 4 שנים] ולכן מותר להייחס לפניות בצורה יותר מכבדת].
אבל העיקר - תודה רבה רבה על ההשקעה בכל המערכת הנפלאה והמיוחדת של נטפרי - הסינון, והמעטפת - וויפרי 2/3 הVPN למקרי הצורך, ומערכת הפניות וכנראה עוד הרבה דברים שאנחנו לא מודעים להם אפילו והם מצילים אותנו מרד"ש ועוזרים שיהיה כל מה שצריך, אבל בדגש - כל - שלא יחסר דבר שא"א בלעדיו [פתיחת וסינון אתרים כו' וכו'] אבל מה שצריך ומה שלא....
יישר כוחכם!!
-
@זאב-לבן אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
לא יעזור לכם כלום
וד"ללא הבנתי מה יש כאן...
-
@מעמד אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
לפעמים זה תקלה כמו זה:@meir-meir אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
למי שיודע מה זה אומר - לא היה לי גישה לאינטרנט בכלל - הVPN לא עבד והרשת הפתוחה הייתה סגורה - כך שגם להתקין מחדש לא יכלתי.גם אצלי יש תקלה בווייפרי ,
אף אחד לא שיחק עם המחשב ,
ואני מחכה כבר כמעט חודש שיתקשרו אלי עם שליטה מרחוק כדי לתקנו. -
@ben1 אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
@מעמד אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
למי שיודע מה זה אומר - לא היה לי גישה לאינטרנט בכלל - הVPN לא עבד והרשת הפתוחה הייתה סגורה - כך שגם להתקין מחדש לא יכלתי.גם אצלי יש תקלה בווייפרי ,
אף אחד לא שיחק עם המחשב ,
ואני מחכה כבר כמעט חודש שיתקשרו אלי עם שליטה מרחוק כדי לתקנו.היום אין לך אפשרות לגלוש בכלל מהמחשב הזה או שזה סתם עושה בעיות?
-
@meir-meir
בעבודה אני לא יכול לגלוש (חיבור נטפרי), -
@meir-meir
בעבודה אני לא יכול לגלוש (חיבור נטפרי),יש לך שם VPN ואין לך גלישה בכלל?
אם כן יש פיתרון שאני לא יכול לכתוב כמבון - אם זה אכן כך תכתוב כאן. -
דבר נוסף לבר ממש"כ לעיל.
בשבוע שעבר קרו לי פעמיים דברים מוזרים בוויפרי.
- קריסה חלקית - נשארו חלק מהתיקיות אבל כנראה לא הכל ולכן לא הייתה לי גלישה.
- קריסה כוללת שלא היה סינון בכלל [גיליתי שנעלם הסמל פתאו באיזה אתר עלו דברים......] ואז התקנתי מחדש וב"ה עד עכשיו (מיום ה' בערב) עובד.
ולכן אני חושב שכן צריך איזהשהו מענה ייעודי לדברים כאלו ולכה"פ שיהיה בתשלום מיוחד.
תודה רבה
-
@meir-meir אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
@meir-meir
בעבודה אני לא יכול לגלוש (חיבור נטפרי),יש לך שם VPN ואין לך גלישה בכלל?
אם כן יש פיתרון שאני לא יכול לכתוב כמבון - אם זה אכן כך תכתוב כאן.לא ,
יש לי בעבודה חיבור נטפרי תקין ורגיל,ואחד מהמחשבים נחסם ע״י וייפרי בטעות -
@meir-meir
ריבוע.