דרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום
-
@shloimy95 כן
דיברתי איתם וקיבלתי תשובה שלילית שאין תמיכה לזה
וגם פניתי לעוד מקומות לבירור בנטפרי ואין אפשרות כעת -
@מד אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
אך השואל "רוצה לזרוק אותו ולעבור למחשב", תפסיקו לייעץ שישתמש עם טאבלט בעת שהצהיר שזה מה שלא רוצה.
מחשב שמותקן עליו מערכת אנדרויד זה לא טאבלט, זה מחשב אנדרויד. וזהו מה שהשואל צריך.הוא מהציר שהוא צריך סים מובנה / אמולטור (מערכת אנדרואיד) / מסך טא"צ / מצלמה אחורית / אפליקציות !
בלע"ז זה נקרא טאבלט. (זה כמו למצוא פלאפון כשר עם אמולטור סמס מצלמה וייז...)
אין הבדל טכני בין מחשב שעונה לכל הנ"ל (אם בכלל קיים) לבין טאבלט עם מקלדת פיזית.
אם מפריע לו הנראות / רישום לת"ת - הרבה יותר קל להסתדר עם נטפרי ע"י למצוא טאבלט עם מקלדה פיזית...
-
@נדל-ן כל זה לפי דעת בעה"ב/דעת תורה שלך, ואחרים אומרים שיותר טוב מחשב+אמולטור+אפליקציות+מסך טא"צ+מצלמות מלהשתמש בטאבלט אמיתי מחמת כמה טעמים שאין להאריך פה ואין המקום מיועד לכך.
כל אחד יעשה כפי הוראות מוריו ורבותיו, אך לנו נשאר רק להציע הענינים כמות שהם והבוחר יבחר. -
-
נראה שפותח השרשור שכח מאיתנו...
-
מי כעמך ישראל !!!
לא יאומן איזה צדיקים כאן, כולם רוצים לעזור.
באמת התפלאתי למה כבר כמה ימים אף אחד לא מגיב, כי סמכתי על הנהוג בפורומים שאקבל מייל על כל תגובה ולא קיבלתי שום מייל (יכול להיות שכיביתי את זה אי פעם בעבר).@israel218, @shloimy95, @יעקב-פ , @נדל-ן, @מד - תודה לכולם אני מאוד מעריך את העצות והעזרה.
אז ככה, כמו ש @מד אמר יש כאן מטרה ברורה ומסומנת להגיע ל'מחשב' ולא ל'טאבלט' (מי שמבין לא צריך הסברים, מי שלא מבין או לא מסכים ודאי שכאן זה לא המקום להכנס לנידונים ההשקפתיים).
אני מבין שאני צריך לחלק את המשימה לשניים, אני הוא זה שצריך למצוא את המחשב (ואולי אצטרך להתפשר על מסך מגע או סים מובנה או על מצלמה אחורית, או על כמה מהם) גם אם המחשב יעלה 4 ו 5 אלף, זה לא מה שמרתיע אותי.
והמשימה השניה היא התקנת מערכת OS של אנדרואיד, כמו ש @israel218 אומר, השאלה אם אז זה האפליקציות רואות את הWiFi של המחשב או לא, מישהו ניסה את זה ?
@shloimy95 ראיתי שציינת למחשב עם אנדרואיד מובנה, אבל הלינק הביא אותי לאתר כללי, לא הצלחתי לראות את המחשב המדובר. אבל אם אני אייבא אותו עצמאית המקלדת באנגלית לא? ומה שציינת שנטפרי לא מאשרים, התכוונת לפתרון הזה, שהוא לא עובד, או למשהו אחר.
@israel218 הצעת את עזרתך, בחינם, אבל רק אחרי פסח, אולי נדבר שהתשלום יהיה על זה שזה לפני פסח...שוב תודה לכולם,
כל הכבוד לכם חבר'ה. -
@שלמה-ד נשמע לי שמה שאתה צריך זה android x86 בדואל בוט
אבל אין לי אפשרות לעשות את זה עבורך בתשלום -
@צדיק-תמים אולי תוכל להסביר קצת יותר על הפתרון שלך
-
@שלמה-ד https://www.android-x86.org
זה מאפשר התאמה אישית יותר מתקדמת מאשר אימולטור, ביצועים יותר טובים גם במחשב חלש, וגם יכול לקלוט מכשירים בבלוטוס, מה ששום אימולטור לא יכול -
@שלמה-ד אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
והמשימה השניה היא התקנת מערכת OS של אנדרואיד, כמו ש @israel218 אומר, השאלה אם אז זה האפליקציות רואות את הWiFi של המחשב או לא, מישהו ניסה את זה ?
כן, ניסיתי. גם @israel218 ניסה את זאת כמ"ש באשכולות אחרות. וגם זה אותו דבר ש @צדיק-תמים מדבר.
ומה שציינת שנטפרי לא מאשרים
נטפרי לא מספקים תוכנת וויפרי לאנדרויד של מחשב. דהיינו שאתה יכול לגלוש דרך נטפרי ע"י סים נטפרי, אבל אם אתה מתחבר לוויפי פרוץ אז תחשף לאינטרנט לא מסוננת.
-
@מד אם אני מבין נכון, זה נקרא שאין פתרון ???
ודאי שצריך חסימה מפני WiFi פרוץ... -
@שלמה-ד אתה יכול לעשות ניתוק פיזי של הוויפי ולהתחבר דרך הסטיק הכשר של יוסי תקשורת (ייתכן, צריך לבדוק שזה יעבוד מבחינת דרייברים וכו')
-
לא צריך סטיק, הוא ממילא רוצה סים מובנה.
אבל עדיין בכל אופן אפשר להכניס סים לא כשר (פתרון כלשהו להדביק המדבקה של המוסד (אם יש) ע"ג הסים כך שלא יתאפשר להוציאו)
או לחבר סטיק לא כשר (אין לזה פתרון אבל קצת פחות מצוי). -
@israel218 הצעת את עזרתך, בחינם, אבל רק אחרי פסח, אולי נדבר שהתשלום יהיה על זה שזה לפני פסח...
אני זה שהציע את העזרה
@יעקב-פ אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
בכל מקרה צור איתי קשר במייל ymp.mitmachim@gmail.com אולי אני אוכל להיות לעזר, רק מציין שעד פסח אני לא אוכל להתעסק עם זה
אני לא יכול לפני פסח כי אני בעבודה שתופסת לי את כל היום
-
@israel218 הצעת את עזרתך, בחינם, אבל רק אחרי פסח, אולי נדבר שהתשלום יהיה על זה שזה לפני פסח...
אני הצעתי עזרתי להתקנה של המערכת אנדרואיד בחינם ואפשר גם לפני פסח, זה לא לוקח הרבה זמן(bliss os שהצעתי זה ממש מערכת אנדרואיד 86 ש @צדיק-תמים שהזכיר, מבוססת עליה אלא שהיא מעודכנת, אנדרואיד 86 הפסיק להתעדכן לפני כמה שנים), אבל קודם כל תסתדר עם ענין החסימה של וייפי פרוץ כמו שנזכר לעיל, צריך גם לפתור אותה וגם לשמור על אפשרות להתחבר לוייפי למכשירים שרוצה לצרף
-
-
@מד יפה, הסתכלתי קצת ב-NetGuard, אבל שם אין חסימה בסיסמא,
ראה כאן מה שכתב בטעם הדבר, ואם כן זה עדין לא פתרון כי אפשר לבטלו בקל מהגדרות רשת, ניסיתי
https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/FAQ.md#user-content-faq36:~:text=(36) Can you,or password protection.עריכה: מצאתי כאן משהו דומה שניתן להוסיף לו סיסמא
https://github.com/ukanth/afwall
אני יכול לנסות לעזור להתקין לו אותה אבל ודאי שאני לא לוקח אחריות על חסימות מעין אלו שזה באמת תקין ואפשר לסמוך על זה מתקלות פרצות וכדו'(כבר הספקתי למצוא במה שצירפתי פרצה גדולה למה אי אפשר לסמוך עליה) -
מישהו יודע האם בסינון נט פרי יש אפשרו לצאט, אם כן איך עושים את זה?
-
@אסתר-אריאלי תראו כאן וכאן אך בבקשה גדולה אל תמשיכו בענין באשכול הזה, על כל נושא יש לפתוח אשכול חדש. ייש"כ.
-
@israel218 לכאורה אם אין נותנין הרשאות מנהל להלקוח אז לכאורה זה כן יהיה פתרון טוב.
(תסלח לי אם דברתי הבלים אני ממש לא מתמחה באנדרויד)