VOIP / ADSL
-
@magicode מספר פניה #72943 כתבתי לי שאתה לא יכול לסדר את זה
-
@chocolate פנה אליי למייל היום סידרתי ללקוח את עניין הטלפון של גוגל yishai@isp.net.il
-
@chocolate
מאז עבר הרבה זמן. והיה אחד שטיפלתי בו ועידכן אותי שזה עובד לו. -
אשמח לשמוע ממני שעדיין עובד לו ולא מתנתק לו אחרי יומיים מכיוון שאצלי לא עובד
-
יש כאלה שלא יודעים. אבל אני לא נביא בכלל.
ו"לא עובד" לא מסביר לי מה התקלה.
אני חשבתי ש"לא עובד" הכוונה לא עובד בכלל.
אתה כנראה התכוונת למשהו אחר.
בפעם הבאה אתה צריך להסביר מה כן עובד. לא מה לא עובד. -
אכן, לי זה עובד כעת!
יש לי OBIHI עם GoogleVoice ונכון לעכשיו זה עובד. (אתמול זה עבד ואחר זמן התנתק אך כעת לאחר טיפול חוזר ע"י magicode בפניה ששלחתי, זה עובד רצוף מהבוקר, אני מקווה שזה ככה יישאר)
תודה רבה ל@magicode ו@בן-של-מלך שטיפלו במסירות. -
@יוד בבקשה לעדכן כשיעבוד יותר מיומיים רצוף תודה
-
@יוד רציתי לשמוע באם זה עבד לך רצוף עד היום מכיון שאצלי זה עבד מיום ג' בלילה עד מוצ"ש והצטרכתי לאשר עוד פעם בGOOGLE VOICE שאני מרשה לOBIHAI להשתמש אתו ועכשיו אני לא יכול לאשר יותר (משהו שכן עבד עד היום) הוא רושם לי Authentication error Backing Off :
תודה מראש
-
אגב איך אוכל גם אני לקבל מספר של GOOGLE VOICE?
האם אני חייב להפעיל עם IP אמרקאי? -
@לייבל כן
-
@בן-של-מלך אמר בVOIP / ADSL:
@chocolate פנה אליי למייל היום סידרתי ללקוח את עניין הטלפון של גוגל yishai@isp.net.il
מה קורה ?????????????????
-
@chocolate לא הבנתי. פנה אליי במייל. פה לא מצליח לעקוב תמיד.
-
@chocolate
לצערי אני לא יכול לאשר שזה עובד מאז, כבר כמה ימים שזה לא עובד, אך בינתיים היו לי ניתוקים מטעם הספק שבסופו של דבר היה צורך להחליף לי IP ואח״כ באו להחליף לי ראוטר היום, לכן לא טיפלתי עד עכשיו, כעת שלחתי הקלטה חדשה במערכת הפניות ל @magicode ואני מחכה לראות איך זה יסתיים, אני מניח שהם עלו על הבעיה, רק צריכים לפצח את התעלומה למה זה חוזר להחסם לאחר זמן מה, צריכים למצוא מה בדיוק משתנה שם במשך הזמן. -
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
@chocolate
לצערי אני לא יכול לאשר שזה עובד מאז, כבר כמה ימים שזה לא עובד, אך בינתיים היו לי ניתוקים מטעם הספק שבסופו של דבר היה צורך להחליף לי IP ואח״כ באו להחליף לי ראוטר היום, לכן לא טיפלטי עד עכשיו, כעת שלחתי הקלטה חדשה במערכת הפניות ל @magicode ואני מחכה לראות איך זה יסתיים, אני מניח שהם עלו על הבעיה, רק צריכים לפצח את התעלומה למה זה חוזר להחסם לאחר זמן מה, צריכים למצוא מה בדיוק משתנה שם במשך הזמן.ד' יהיה בעזרתך אני מחכה כבר יותר משלוש חדשים שנטפרי יעלו על הבעיה ויעצו לי פה לעבור לRL וגם רונן אמר לי שזה יעבוד אצליהם ואני מחכה יותר מחודש להפתרון שכנראה לא נמצא באופק (רק מחר עוד שבוע וכו' וכו')
-
@לייבל אמר בVOIP / ADSL:
אגב איך אוכל גם אני לקבל מספר של GOOGLE VOICE?
האם אני חייב להפעיל עם IP אמרקאי?אני מניח שעם הVPN החדש תהיה אופציה להתחבר דרך VPN אמריקאי, אני מקווה שאני לא טועה כי אנחנו מחכים לזה בכליון עינים לכמה צרכים חשובים.
נחכה ש@administrators או @magicode יעדכנו אותנו אם זה אכן אמור להיות כך. (כך הבנתי בעבר מאחד המנהלים, שזה אמור להיות משהוא כמו Open VPN) -
@chocolate אמר בVOIP / ADSL:
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
@chocolate
לצערי אני לא יכול לאשר שזה עובד מאז, כבר כמה ימים שזה לא עובד, אך בינתיים היו לי ניתוקים מטעם הספק שבסופו של דבר היה צורך להחליף לי IP ואח״כ באו להחליף לי ראוטר היום, לכן לא טיפלטי עד עכשיו, כעת שלחתי הקלטה חדשה במערכת הפניות ל @magicode ואני מחכה לראות איך זה יסתיים, אני מניח שהם עלו על הבעיה, רק צריכים לפצח את התעלומה למה זה חוזר להחסם לאחר זמן מה, צריכים למצוא מה בדיוק משתנה שם במשך הזמן.ד' יהיה בעזרתך אני מחכה כבר יותר משלוש חדשים שנטפרי יעלו על הבעיה ויעצו לי פה לעבור לRL וגם רונן אמר לי שזה יעבוד אצליהם ואני מחכה יותר מחודש להפתרון שכנראה לא נמצא באופק (רק מחר עוד שבוע וכו' וכו')
מאד מעניין מה זה, כי שיחות מחשבון הג׳ימייל כן עובד רצוף, לא? אני חושב שאצלי כן, אז איפה מתחילה הבעיה? במתאם ה obihai? מצד שני בהקלטה שאני עושה, אני מזהה שני כתובות ששייכים לGoogleVoice שיש להם סימן של שגיאה (משולש אדום) ובכל זאת לא עלו על הבעיה, אבל אני עדיין לא מיואש, חזקה על התותחים האלה שימצאו פתרון...
-
@יוד הבעיה הוא שגוגל משוםפ מה אחרי כל כמה שעות או משהו כזה מוודא שכל מי שעושה שימוש עם ה GV אישרתי לו בעבר ומשום מה הוא לא זוכר שאישרתי רקלפני כמה שעות ובגלל זה הוא מבקש שיור עוד הפעם.
בתחלה אמרו לי ב RL שזה בגלל שכל פעם הבקשה מגיע מ IP אחר אז עשו לי IP קבוע וארי שגם לא החזיר מעמד אמרו לי שזה משהו קשור להשרתים של גוגל שיש להם כמה שרתים וכל פעם הוא מבקש משרת אחר בקיצור לבסוף הצליחו לעשות שזה רק יתנתק לי אחרי כמה ימים ולא כל כמה שעות ועכשיו משום מה הכול נפל אחורה וכל כמה שעות זה נופל לי -
@chocolate
אבל למה זה קורה רק אם מחברים את המתאם? -
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
@chocolate
אבל למה זה קורה רק אם מחברים את המתאם?kלא הבנתי את השאלה תסביר בבקשה יותר
-
@chocolate אמר בVOIP / ADSL:
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
@chocolate
אבל למה זה קורה רק אם מחברים את המתאם?kלא הבנתי את השאלה תסביר בבקשה יותר
אם אתה מנסה להוציא שיחה ישירות מהדפדפן דרך החשבון ג'ימייל שלך יש לך גם תקלה?