אשכול חתימות לאימייל - נט פרי
-
@ליכט
זו כבר בעיה בפני עצמה, שכל אחד שרוצה להצטרף צריך לעשות א"ז בעצמו לפני שהוא מבין איך עובדת המערכת פה.
אנשים רגילים מחברות הסינון האחרות שאם רוצים להצטרף מרימים טלפון ומיד מרים לך נציג, והוא עושה הכל.
גם בתמיכה טכנית חסר טלפון. יש הרבה מרמור מצד משתמשים חדשים על כך שאין תמיכה טלפונית.
אבל זה באמת נושא נפרד. -
@ליכט לפני איך מטטרפים לנטפרי כדאי להסביר מה זה בכלל נטפרי.
איזה לינק הכי מתאים לדעתכם להסביר את הכל בתמציתיות + לינק להצטרפות
-
@dLive הקדמת אותי
-
@clickone
לדיון בנושא:
http://forum.netfree.link/post/1599 -
אולי הכי טוב לינק להדרכות, ואולי לפתוח דף הדרכה מיוחד לזה.
אבל לא בטוח שלינק זה רעיון טוב כי זה יכול לגרום שהודעות יגיעו לספאם, תלוי בעצבנות של המסנן אצל המקבל. נקוה שזה מספיק יסקרן כדי לטרוח ולעשות העתק הדבק. -
@clickone
אני חושב שזה הקישור המתאים להסביר מה זה נטפרי.
[במאמר מוסגר: למתעניינים, אולי כדאי להראות להם מראש גם את מה לא טוב לי בנטפרי). -
@אאאאאא אמר באשכול חתימות לאימייל - נט פרי:
אבל לא בטוח שלינק זה רעיון טוב כי זה יכול לגרום שהודעות יגיעו לספאם, תלוי בעצבנות של המסנן אצל המקבל. נקוה שזה מספיק יסקרן כדי לטרוח ולעשות העתק הדבק.
נכון מאד! כל הרעיון הוא להגיד "אנחנו מרוצים בנטפרי" וזהו. אני לא חושב שצריך לשים לינק - לדעתי זה רק מפריע (אם אני שולח למישהו אימייל אני לא רוצה שלינק יקח אותו למקום אחר.) יותר טוב שישאל ואני ישמח לעזור לו. מה אתם חושבים?
-
הלינק הוא שולי
והוא בחתימה.
זה לעולם לא יגיע לספאם, מסיבה פשוטה, כי זה לא המייל, זה משהו בסוף. אני כבר שנים עם לינק לאתר שלי בחתימה ומעולם לא היו לי בעיות של ספאם. -
@dLive אמר באשכול חתימות לאימייל - נט פרי:
@ליכט
זו כבר בעיה בפני עצמה, שכל אחד שרוצה להצטרף צריך לעשות א"ז בעצמו לפני שהוא מבין איך עובדת המערכת פה.
אנשים רגילים מחברות הסינון האחרות שאם רוצים להצטרף מרימים טלפון ומיד מרים לך נציג, והוא עושה הכל.
גם בתמיכה טכנית חסר טלפון. יש הרבה מרמור מצד משתמשים חדשים על כך שאין תמיכה טלפונית.
אבל זה באמת נושא נפרד.זה נכון. אבל מי שמתחבר אצל RL מסבירים לו בערך. וגם כשאני מחבר ב019 אני מסביר יפה ויש הרבה שאח''כ מתקשרים לברר. האמת שלא כ''כ מוכן לעשות את זה. אבל אני בתור מתנדב בניתוק אינטרנט כבר התרגלתי לזה, ומוכן לעשות את זה בלב שמח...
-
רעיון חדש.
תוסיפו את הקישור הזה:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VBFq4GBeJTR3iUgljzZlTHRcWKP_YtOHRMrK9CZPhPg/edit#gid=112618146
לחתימה במייל.
זה מסמך שיכיל פרטים של סוכנים שיחברו את המעוניינים לנטפרי. -
@dLive לא כדאי יותר דף עם הפרטים האלו בויקי?
-
@clickone
לא שיש לי משהו נגד הויקי, אבל לדעתי הוא חסר תועלת למי שלא בנטפרי.
רק מי שכבר התחבר ונמצא קצת זמן בתוכו מבין את המערכת הזו.
זו צורת חשיבה שונה, שלרוב האנשים נראית בהתחלה כלא נכונה.
אני לא רוצה שאנשים יצטרכו להכנס לויקי ולקרוא מידע, המטרה שלי היא שבדיוק כמו בכל החברות האחרות שאתה מתקשר ומחברים אותך, כאן יהיו סוכנים שיחברו אותך.
אתה לא צריך לקרוא ולא לדעת כלום. לא בהתחלה. -
@dLive התכוונתי שהנתונים (רשימת הסוכנים) שנמצאים במסמך שהבאת, יהיה בויקי בדף נפרד רק לזה.
-
@clickone
לא נראה לי שיש בעיה להעתיק את שתי השורות שיש לי בטבלה... -
א. אולי יש להוסיף עמודה לטבלה עבור שפה
ב. ברור מי שרוצה להצטרף חייב להיות מוכר מאוד בכל חלקי נטפרי. לא? -
@DovidStroh
אתה מתכוון שאני צריך לבדוק כל אחד לפני שאני מוסיף אותו למסמך?
איך באמת אני אמור לדעת את הרמה שלו ועד כמה הוא אמין?
בפורום הזה נראה לי שיש כמה בודדים, ואני לא רואה שום בקשה להצטרף לרשימה.
אם יש מישהו שרוצה שאכניס את פרטיו, שישלח למייל connecttonetfree@gmail.com -
הערה חשובה לכל מי שמשתמש בחתימה:
אם תכניסו את התמונה בחתימה, באופן רגיל היא לא תראה, אלא רק כשילחצו על "הצג טקסט מצוטט" (שלוש נקודות בסוף ההודעה).
כדי שיראו את החתימה שלכם תכנסו להגדרות במייל, ומתחת למקום שבו הוספתם את החתימה סמנו ב"וי" את השורה הזו:
"הכנס את החתימה הזו לפי טקסט מצוטט בתשובות והסר את הקו "--" שנמצא לפניו."ואז תוסיפו בחתימה שתי שורות רווח ואריהם שורה של סימני "----" (כדי שיהיה לכם מקום להתחיל לכתוב את ההודעה).
-
@dLive תודה על ההערה
-
@מרדכי מה זה תודה בתגובה חדשה?
2 ציפורים במכה אחת, אה?
גם הרווחת תגובה וגם חסכת לתת לו מוניטין..נעזרת? תן לו תודה ב ^ הקטן שמאלית לתגובה שלו
-
@למדן-וידען צודק.
נתתי לו