סים עם גלישה ללא הגבלה. כמה הייתם מוכנים לשלם?
-
@frize37 הלוואי
(רק אני מדבר מניסיון. שלאחר שנחסם החריגה ענו לי כדלעיל) -
אני אסביר למה כן כדאי.
זמינות, אין צורך בVPN בתוספת מחיר, יש אינטרנט, של נטפרי בכל מקום.
מהירות העלאה, יש מהירות העלאה שאין בשום אינטרנט נייח, וכך ניתן להשתמש בגיבוי בענן בצורה אפקטיבית.
פחות נותני שירות, יש בעיה ניתן לטפל מול המוקד ללא צורך בשליחת טכנאי הביתה, לצערי חיכיתי לאחרונה 3 ימים ללא אינטרנט עד שהגיע טכנאי.
היום ניתן לקבל אינטרנט סלולרי, במהירות גבוהה מאוד ויציבה מאוד. לא רואה יתרון גבוה של האינטרנט הקווי, אני חווה מספיק ניתוקים מהאינטרנט הקווי. -
@park כמה עולה VPN?
על איזה ניתוקים אתה מדבר? של רצף החיבור או ניתוק מושלם(לא מבין למה היתה צריך טכנאי הביתה)? -
@צרכן VPN עולה 20 ש"ח.
וניתוקים אני מתכוון ברשת. והיה לי ניתוק מושלם לפני כמה ימים שבהם חיכיתי לטכנאי, בסוף התברר כי יש לי ראוטר של 15 מגה, והגלישה עברה ל40 כי שדרגתי מזמן, אבל רק פתאום לפני כמה ימים בצעו מעבר, למרות שלא חובר ראוטר מתאים. -
@park אופס! זה אכן היה פאשלה!!
בכל אופן יש בחיבור הקווי את המעלה שאפשר לחבר יותר ממכשיר אחד. זה אפשרי בנטסטיק (אולי יש מכשיר כמו אלה שמוכרים היום לחבר מכשיר אלחוטי לקו של נייד)? -
@צרכן אמר בסים עם גלישה ללא הגבלה. כמה הייתם מוכנים לשלם?:
(אולי יש מכשיר כמו אלה שמוכרים היום לחבר מכשיר אלחוטי לקו של נייד)?
כן , קיים כזה מכשיר,
-
@park אופס! זה אכן היה פאשלה!!
בכל אופן יש בחיבור הקווי את המעלה שאפשר לחבר יותר ממכשיר אחד. זה אפשרי בנטסטיק (אולי יש מכשיר כמו אלה שמוכרים היום לחבר מכשיר אלחוטי לקו של נייד)?כבר ענה לך @957 .
וכן יש אפשרות להשתמש במכשיר מבוסס אנדרואיד או IOS כנתב אלחוטי נייד. אם קיים ברשותך כזה מכשיר, זה לא סיפור גדול! -
@957 אמר בסים עם גלישה ללא הגבלה. כמה הייתם מוכנים לשלם?:
(אולי יש מכשיר כמו אלה שמוכרים היום לחבר מכשיר אלחוטי לקו של נייד)?
כן , קיים כזה מכשיר,
ידוע לכם האם זה אותו מכשיר?
-
@צרכן
רוב הנטסטיקים לא תומכים וויפי.
ניתן להשיג אצלי מכשירי נטסטיק עם WIFI ואפשרות חיבור למחשבים מרובים בו זמנית.
-
-
@baruch זה רק עד G3
-
-
@מיציבושי
אכן -
@צרכן @מיציבושי דור ארבע
http://www.ebay.com/itm/Huawei-E5573Bs-320-150M-Cat4-LTE-4G-3G-mobile-WLAN-WIFI-Hotspot-unlocked-/112075180197?hash=item1a183388a5:g:NOsAAOSwSWJXQ0zW
דגם עם בטריה לכמה שעות, דגם מצוין. -
@איצ2 אצלו זה ללא חיבור לחשמל בשעת מעשה?
-
@מיציבושי
יש לי גם וגם,
הדגם המומלץ יותר הוא כזה הצורך חיבור USB כלשהוא,
-
@clickone
יש חדש? -
@אהרן עדיין לא.
-
@derid יותר זול וזה גם ראוטר וגם דור 4
http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Huawei-E8372h-608-4G-LTE-WIFI-Wireless-USB-Dongle-Modem-Router-150Mbps-/232170029390 -
@957 מה יעזור החיבור USB עם מחפשים וויפי?