מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
-
לא קראתי את כל האשכול ואני לא יודע אם כתבו כבר
אבל מה שראיתי ושמעתי שמוציא קצת שם רע על נטפרי שא"א להדפיס מהמייל רק צריך לפתוח בעוד קישור או להוריד
אולי זה כבר כתוב באחד המדריכים ונטפרדנט
אבל זה עושה בלאגן ומצב פרמיטיבי אולי אפשר לפתור תבעיה כבר -
לשנות את ה'נושא' במייל כשמגיע תגובה על פנייה שיהיה סטטי, ומספר הפנייה יופיע בגוף ההודעה.
ככה המייל ישושר למיילים הקודמים ולא ימלא את כל האינבוקס. -
@למדן-וידען אם אני לא טועה [וסליחה א"כ] כתבו את למעלה.
אולי כדאי [ואני לא מדבר אליך אישית] שכל מי שמוסיף משהו שיעבור על מה שכתבו כדי לא ליצור כפליות שיקשו על המלאכה אח"כ [במידה ובאמת מישהו מהמנהלים הולך לעבור על זה ויטפל בזה:boy_tone1: ] -
א. כפי שכבר אמרו- סרטונים בהידברות.
הם בד"כ ממש קצרים ומענינים- חבל.
ב. פורומים רפואיים כמו "דוקטורס" למשל- חבל שסוגרים את הכל!
יש אכן תחומים שעשויים להיות בעיתיי ם מאד- אבל פורומים כגון אורטופדיה/ קרדיולוגיה/ נוירולוגיה וכו' חבל שלא ניתן לפתוח- אולי אפשר ליצור סינון אוטומטי כמו לקבצי PDF .
חבל שאין אפשרות לשאול עלמנת לקבל תשובות ולקרוא חומר מידעי בנושא רפואה.
כנ"ל גם בפסיכולוגיה- כשם ש"בטיפולנט" נפתח באופן מסונן- חבל ש"בטיפול" שהוא ברמה הרבה יותר מקצועית- סגור טוטאלית.
ג. הסרגל של נטפרי בצד ימין- יושב לפעמים על הגלילה של העמוד באופן שמפריע לדפדף באתרים מסוימים. אולי אם יופיע בתחתית העמוד ולא בצד- הבעיה תפתר.
ד. שירות טלפוני זמין- או יכולת לפנות לשירות לקוחות שלא בענין פתיחת אתרים.(אולי יש ואני לא יודעת)
ה. אפשרות לקרוא את תשובות נטפרי על בקשות אישיות ביותר מחשבון דוא"ל אחד. (לא תמיד לבני הזוג חשבון משותף)
ו. באתר נקסט- יש בגדי בנות רבים שלא נפתחים כלל ובצדק- בגלל תמונות בנות.
אולי הזוי לבקש- אבל סיעור הנוכחי מאפשר לנסות-היה מועיל לו יכלו לטשטש פנים באופן שיוכלו לראות את הבגד עצמו
ז. איזה מדהים שגוף מבקש רעיונות לייעל את עצמו!- היוזמה מבורכת ומרשימה בלי קשר למספר הבקשות שתהינה ברות ביצוע.יישר כח!
-
אפשרות של מספר משתמשים על אותו מחשב כשלכל אחד יש סיסמא והגדרות פרופיל משלו.
-
להוסיף התראה בתוך תוכנת אניוור לאלו שעדיין לא התקינו "וייפרי"
-
מחיר מיוחד לקהילת GMAIL
דובר בעבר -
@ezra אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
אפשרות של מספר משתמשים על אותו מחשב כשלכל אחד יש סיסמא והגדרות פרופיל משלו.
ועל דרך זה שאפשר להגדיר שתי הגדרות פרופיל על שתי מחשבים עם ספק אחד
-
אפשרות לבדוק תיוג של אתר, בשביל לחסום או לפתוח אותו בהגדרות האישיות.
-
נא לפתוח את האפשרות להוריד מהחנות אפליקציות!!!
-
להוסיף אפשרות פתיחת וידיאו באתרים נוספים, חוץ מיוטיוב.
ואכן, כל הכבוד.
-
אפשרות בחירת כותרת מתוך רשימה נפתחת בשליחת פניה:
בדיקת אתר
בדיקת וידאו
תמונות לא נשלחות לבדיקה
דיווח
תמיכה טכנית
בדיקה חוזרת
בדיקת חסימת רובוט אוטומטי
ואחר... כמובן במקרה הצורךוכן על זה הדרך.
הדבר יחסוך תיוג פניות ויאפשר הגעת הפניה למקום הנכון במינימום זמן.
-
אפשרות בהתקנת התוכנה של החסימה לתת כתובת מייל אחת או כמה ע"מ שאם אני רוצה להסיר את התקנת התוכנה יישלח מייל לכתובות הללו.
כיום יש רק אפשרות לתת מייל של חשבון בנטפרי או להיות מחובר לקהילה שנשלח אליה מייל על ההתנתקות מהתוכנה.
אך נראה שזה דבר פשוט להוסיף אופציה שיישלח מייל גם לאנשים נוספים (דוגמת אבא, אח וכו' שלצערנו עדיין לא מחוברים לנטפרי אך יהיה לא נעים לעזןב את התוכנה של נטפרי בידיעה שיישלח להם מייל על הניתוק וכידוע שאין אפוטרופוס לעריות וזה מסייע ביותר. -
אפשרות שכל המייל יהיה מסונן ורק מה שאני בוחר שלא יעבור סינון יהי פתוח, היום אני לא רוצה סינון במייל בגלל שזה חותם לי תמונות אישיות ומה שקורה הוא שגם הפרסומות לא מסוננות, אז אם יהיה אופציה לבחור על איזה תמונה להוריד הסינון (כמובן רק במייל) יעזור הרבה.
-
תרגום באתר גוגל טרנסלייט ותרגום בינג, למרות שזה פרוקסי, בסינונים אחרים ראיתי שהצליחו להתגבר על הבעיה, אולי על ידי זה שבurl יש את הכתובת המקורית
-
יש לי מספר ידידים שאני מנסה כבר זמן רב לשכנע לעבור לנטפרי, הם עובדים באופן קבוע ורציף בתפעול ועדכון של שני מאגרי שיתוף תורניים גדולים בגוגל דרייב.
יהיה מאד רלוונטי בשבילם לבדוק את האפשרות לפתוח את הארכיונים, אחרי בדיקה כמובן של כל נתיב - כל קובץ באופן פרטני.
אשמח לדעת אם תהיה אפשרות לעשות את זה
אחד מהם: https://drive.google.com/open?id=0B4mWfMamtZnjMUlKY3lMZEVZY1U
לשני אין לי לינק ישיר, אבל הוא מלונקק מהאתר הבא:
http://www.rebbedrive.com/ -
שיהיה אפשרות לווצאפ- יש כאלו שזה ממש נצרך להם במסגרת עיסוקם
-
שבחיפוש גוגל חיפושים שנחסמו לגמרי לא יופיעו ולא שיופיע איקסים
-
יש אתר בשם מבזקים.נט הוא מציג כותרות מכל אתרי החדשות המובילים וניתן גם להתאים אותו אישית כאן, דהיינו להסיר מקור ו/או קטגוריה הידועה כבעייתית, אני חושב שבשילוב ההתאמה האישית של המקורות והקטגוריות + הרובוט של סינון הטקסט שיחסום רק את השורה של המבזק הבעייתי על ידי מילות המפתח זה אמור לעבוד די ביעילות.
הפלוסים משאר אתרי החדשות למיניהם:
- האתר מציג רק כותרות כך שזה עדכונים נטו, יותר מהודר מJDN ואי אפשר להגדירו כבידור בשופו"א...
- מביא עדכונים מיידית, יעיל מאוד כשיש מלחמות (ל"ע) ואנשים לחוצים לדעת מה קורה, אין כרגע שום אתר חדשות מעודכן אונליין שפתוח
אפשר לבצע נסיונות אם הפתרון הנ"ל אכן עובד ביעילות, זה נראה לי יכול לצאת כשר למהדרין מן המהדרין
נ.ב. בעבר כשעדיין לא הצטרפתי לנטפרי הכנתי לעצמי בכתובת הזו התאמה אישית יחסית כשרה, כעת זה כמובן חסום...
-
לטובת המשתמשים שאין להם "ראש" ללמוד את כל הענין של האינפורום והנטפרנדס יש צורך בדף הראשי באתר של נטפרי בדף מעוצב (לא סגנון נטפרנדס שמצריך עיון, אלא סגנון דף אינטרנט קלאסי שמציע סמלים במקום מילים ארוכות) עם קישורים בולטים וברורים לכלי העזר למשתמשי נטפרי וכן למדריכים השונים הקיימים במקומות שונים, כדי שיהיה מקום אחד שממנו אפשר להגיע לכל המידע הבסיסי למשתמש
מנסיון אישי בשביל להבין מה קורה סביבי פה במערכת העשירה והאיכותית הזאת הייתי צריך לדפדף בפורום ולעקוב אחרי ה"הלוך ילך" זמן מה, ולא כל אחד יכול לעשות את זה (וגם לא כל אחד בנוי ללמוד ספר הוראות ארוך)